Ангел Найденов за вота на недоверие: Не му беше времето!

По думите му за това трябва да се случи нещо извънредно
Обновена: 21 яну 2018 07:33 | 21 яну 2018 07:30, Петя Славова
79
Вотът на недоверие изглежда като самоцелно упражнение, смята Ангел Найденов, който е притеснен от времето на внасянето му. Председателството е нещо значимо, трябва да си дадем сметка за това. Не сега му беше времето. За да бъде внесен вот на недоверие, трябва да се е случило нещо извънредно и разстърсващо. А аз не виждам такова нещо. Другото, което ме притеснява е, че няма конкретика в данните. Този вот можеше да се внесе по-рано. Преди Нова Година, смята Найденов и казва, че не разбира защо се чакаше ДПС.

Не виждам кого точно привлича парламентарната ни група? Изглежда заради европредседателството?!? Не видяхме консолидация на опозицията. Не е добре БСП да бъде пакетирана с ДПС. Интересен ще бъде математическият резултат от гласуването. А иначе спор няма, темата е значителна, защото правителството дава поводи да бъде упреквано.

По ефективна ще бъде доброволна военна подготовка в рамките на три месеца.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/oporni-hora/2018-01-20/votat-na-nedoverie-na-bsp-izglezhdal-kato-samotsel
 

Вотът на недоверие изглежда като самоцелно упражнение, смята Ангел Найденов, който е притеснен от времето на внасянето му.
Още по темата

По думите му, председателството е нещо значимо и трябва да си дадем сметка за това.

"Не сега му беше времето. За да бъде внесен вот на недоверие, трябва да се е случило нещо извънредно и разстърсващо. А аз не виждам такова нещо. Другото, което ме притеснява е, че няма конкретика в данните. Този вот можеше да се внесе по-рано. Преди Нова Година", коментира още Найденов пред Bulgaria ON AIR и допълни, че не разбира защо се чакаше ДПС.

"Не виждам кого точно привлича парламентарната ни група? Изглежда заради европредседателството?!? Не видяхме консолидация на опозицията. Не е добре БСП да бъде пакетирана с ДПС.

Интересен ще бъде математическият резултат от гласуването. А иначе спор няма, темата е значителна, защото правителството дава поводи да бъде упреквано.", каза още той.

Според него, по-ефективна ще бъде доброволна военна подготовка в рамките на три месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари