Депутатите на дебат: Вот 1 срещу "Борисов" 3

Искането на БСП е заради липсата на борба с корупцията
23 яну 2018 07:52,
59
Депутатите на дебат: Вот 1 срещу "Борисов" 3
Снимка: архив "Булфото"

Депутатите ще обсъждат днес първия вот на недоверие срещу третия кабинет на Бойко Борисов.

Искането за оставка на правителството бе внесено преди седмица от БСП с мотива, че в България липсва борба с корупцията.

Още по темата

Въпреки че стартираха инициативата с ДПС, социалистите се отказаха в последния момент от сътрудничество с партията на Мустафа Карадъйъ и внесоха искането си сами.

Макар и да не са вносители ДПС обявиха, че ще гласуват против. Гласовете на двете опозиционни партии обаче няма да са достатъчни да съборят правителството.

Вотът на недоверие бе внесен в деня, в който премиерът Бойко Борисов представи в Страсбург приоритетите на България като председател на Съвета на ЕС.

Пред евродепутатите министър-председателят обеща, че кабинетът му ще се справи с корупцията до две-три години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в герб какви са??? Производна партия от БСП. Комунисти са също или не знаете родословието им и досиетата им?
28
8
 
8
 
! Отговори
Кака Кури преди 6 години
поне не се срами, че е червена, за разлика от кака Цецка, или батко, или каквото там е
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бедността ни е умишлено поддържана от всички политици и бизнесмени вече почти 30 години. Облагодетелствани са само те и поколенията им, които ще ползват заграбеното от бащите и дядовците си. Народът е в другата крайност - плаща всичко и за всичко, а нищо не получава - боледува, гладува, стои брзработен или с ниски доходи, студува, самоубива се или бяга в чужбина.
26
7
 
7
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 6 години
Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите в Русия, е на това му казвам лицемерие. То и затова електората им се състои главно от жертви на телефонни измами.
25
3
 
9
 
! Отговори
Безпартийна дама преди 6 години
Мечтая да видя един силно обединен народ, който не се подмазва на власти, а непрекъснато и заедно изобличава всеки политик и бизнесмен, който нарушава правата на обикновения човек! Съд и доживотен затвор за всички, които ни ограбват, независимо от коя партия са. Да отговарят пред закона!
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То да е само корупцията ами беднотията на народа последната държава в ЕС по стандарт на живота, ами липсата на каквато и да е сериозна икономика, кражбите в земеделието и липсата на стимулиране при дребните замеделци, едноличното раздаването на пари от бюджета още на първият месец след приемането му от НС и какво ли още не.
23
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден в управлението нс продажника - предател, известен като Праните *** е гибелен за България! Ще дойде време да се търси отговорност за геноцида над българите, ограбването и опустошаването на цели райони. Дано да има хораьс топки, да осъдят всички тези глашатаи, които го славят и се опитват да внушават, че няма алтернатива, само Той и никой друг. Нинова ще бъде следващ премиер, то е ясно. Дано не я подкупят, за да се осъди всичко това участвало в схемите и получавало трохи от Суджука.
22
7
 
8
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
21
7
 
8
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно ще ви кажа, ако по нашите зами живееха не българи а гърци, сърби, албанци, поляци, чехи и т.н. Дебелия тулупин и свитата крадци около него щяха да бъдат убити с камъни. А тук, платени или безкрайно проЗДи пишат, любимеца на народа??? Ако толкова в обичан от народа, защо се крие за 20 гавази, бронирани коли и ходи в НС с бронежилетка? Защо не смее да върви до колата а се хвърля вътре като тюлен? Много мръсотии извърши, много хора смаза за да им вземе бизнеса. *** е той, съжалявам го!
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А при герб няма корупция, така ли?
18
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да приватизираш или по точно да откраднеш Техноимпекс без пари и да станеш милионер за един ден е повече от наглост. Сега нашата лелка говори за корупция. Боже опази България от тази напаст др. Нинова и БСП .
17
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да говори за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител. Тя завалийката цялата е омазана с корупция и само много ама мно..о..го нагъл човек може да се прави на ощипан.
16
7
 
5
 
! Отговори
Трънчо преди 6 години
Корнелия ще има участие в НС, Джорждано в Органза, Фики е в Бурканя. Зная ли някой кой ще е в Клеопатра
15
7
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Саботьори...
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2-3 години тримата шишковци (Борисов, Пеевски-Доган и Цацаров) могат само да направят така, че и последният дето говори за корупция да замлъкне. Ако това ще е справянето - да, могат и да го направят.Но не е Нинова тая дато ще гътне Бойко. Той сам ще се гътне.
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги има смисъл, макар че управляващите не са по мисленето! Но, поне срам да имаха!
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички имат облаги, затова са във властта, всички без изключение....
11
9
 
10
 
! Отговори
Корупцията преди 6 години
я създадохте ВИЕ< БКП/БСП от 1990г.Помните Луканов( мир на душата му+) като ВИ каза при раздаване на куфарчета с НАШИ(ДЪРЖАВНИ )пари"" До днес бяхте партийци, ДС, от утре сте бизнесмени и капиталисти".И какво стана-" най-изявените" бълг. бизнесмени след 3-4 години ги прицелиха снайперисти, вкл. и Луканов+( там е руската мафия).Само Доган оцеля.Затова е СМЕШНО да говорите, столетници ,за корупция, създадена от вашето управление от 1948 досега.Нали сте НАСЛЕДНИЦИ? На това положение сме, защото
10
3
 
5
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
МАЧКАЙ Гришо..........чаршафите......................