На молитвена закуска: Цветанов при Тръмп в САЩ

Заедно с него ще са Йорданка Фандъкова и Димитър Николов
5 фев 2018 13:19,
106
На молитвена закуска: Цветанов при Тръмп в САЩ
Снимка: архив "Булфото"

Шефът на депутатите от ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще участва в
Националната молитвена закуска във Вашингтон при президента на САЩ Доналд Тръмп.

Цветанов ще бъде придружаван от депутата и член на партийното ръководство Пламен Нунев. В делегацията на ГЕРБ за форума този път ще участват и зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов и кметът на Пловдив Иван Тотев, съобщиха от пресцентъра на управляващата партия.

Националната молитвена закуска е международен форум, който се организира съвместно от Белия дом и Конгреса на САЩ. Провежда се всяка година в първия четвъртък на февруари, като Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването на закуската.

Това е едно от най-значимите събития в политическия живот на САЩ. По време на закуската, освен президентът на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация и въоръжените сили на САЩ.

На форума се канят още дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави.

По време на посещението си в САЩ, заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще проведе и редица срещи с представители на правителствения и неправителствения сектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Ги преди 6 години
Ще има да чакаш!
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нашичкият е хитряга-пак че ГЕПИ нещо !
84
4
 
5
 
! Отговори
Решетников преди 6 години
Към групата от гости от България на молитвената закуска в Белия дом е била командирована и Корнелия Нинова. Тя отговаряла за сервирането на чай на гостите.
83
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гилотинов 30 Ц.Ц никога не е бил офицер от ДС , както и шефа му.Можели да са си мечтаели за това. Сравнението е обидно за онези офицери от ДС разузнавачи и кантраразузнавачи работили за просперитета на България.
82
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не остава там ???
81
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако искаме Тръмп ,да забележи България,да бяха пратили някоя засукана дама!С Цецо Тръмп ,може да постъпи и по-зле отколкото с премиера на Черна Гора!
80
0
 
20
 
! Отговори
До 80 преди 6 години
Цецо бил европеец, къде видя в него нещо европейско? Баси, та той си прилича на коняр от селото дето е роден.
79
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този грозник какъв го е крепил там? Явно на Хамериканците им трябва мадурист, последна степен. Такъв който ще върви след Тръмп и ще чака да го погледне поне, а дори и да го попита кой е. С лице приличащо на конекрадец, как ли го е пуснала охраната!
78
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такова лице наистина не е чудно да го сметнат за арабин ЦВ ЦВ! Бай Дони най много да го прати да купи по един дюнер ,ха.
77
2
 
17
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Цецо си е забравил молитвеното килимче и вазелина на летището в София!Голям проблем!
76
1
 
20
 
! Отговори
До 80 преди 6 години
Може би трябваше да пишеш, че е американец?Ама не е, той само им изпълнява желанията на американците. Просто агент, според техния закон за чуждестранните агенти.Ако си имал в предвид, че Европейските управници се държат като крепостни на САЩ, тогава да. Европеец е.
75
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На молитвена закуска: Цветанов при Тръмп в САЩЗаедно с него ще са Йорданка Фандъкова и Димитър НиколовЛюбимците на властта, на сгляда на васалите, агенитет и прислужниците на САЩ.
74
27
 
10
 
! Отговори
Цецо е европеец! преди 6 години
Не случайно нито един политик от комунистическите ни *** не е канен и никога няма да бъде поканен на закуска в Белия дом. Сибирррр, там ви е местото нещастници!
73
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този безбожник от ДС на молитвена закуска? Ха- ха- ха!
72
2
 
20
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Само не знам на кой се молят, може би на цру и фбр да не ги закачат
71
4
 
20
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Ше дъфче Цецо под масата маркучи окачени на вакли камбани. Ех Цецо Цецо не се наяде гладен мишок
70
2
 
22
 
! Отговори
Tangra преди 6 години
Агент Рапунцел и той барабар Петко с мъжете. Що не ди остане там най добре
69
1
 
18
 
! Отговори
ЕСХАЧ преди 6 години
В изповедалнята на Биг Брадър. Молбата е една - да не го номинират за изгонване от Къщата и ТОЙ да определя КОЙ не слушка и трябва да си ходи.
68
2
 
14
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Представете си ,че някай успее да ги "думне" И ЗАКУСИ !!! - Каква ядрена тишина би настъпила на ПЛАНЕТАТА !!! ВЪПРОС КЪМ ЗЕМЛЯНИТЕ : КОЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНО : " ШИН БЕТ" ; МОСАД; ЦРУ;КГБ И ПОДОБНИТЕ ИЛИ САМО- ЧАСТНОТО-ЧАСТНОТО- БАНКОВО ЗАНИМАНИЕ НА ЕВРЕИТЕ -КОЕТО Е ЗАРОБИЛО СВЕТА /ТОЕСТ ЧОВЕЦИТЕ /-ЧРЕЗ ДОЛАРА! /ПОНЕЖЕ ХИТЛЕР ГИ РАЗМАЗА В ЕВРОПА/.!.. И ОЩЕ ЕВРЕИТЕ СА СИ ОТМЪСТИЛИ ЗА ГОНЕНИЯ И УБИЙСТВА ОЩЕ С ХРИСТОС !!! " ТИ СИ ОВЦА ОТ СТАДОТО ...ОТПУСКАШ СЕ ...ОТПУСКАШ СЕ ..." !!
67
3
 
23
 
! Отговори
суджук преди 6 години
Ще се молят да ги оставят още на власт, да не им запорират милионите и да не задействат закона магнитски за едно преателче.