Машината на Патриотите заскърца, борба за електорат ли е?

Проблемите в коалицията не са от вчера, смята Татяна Буруджиева
23 фев 2018 10:45, Александър Попов
28

Острите думи на Волен Сидеров вчера към представители на ГЕРБ и към колегите си от Патриотичната коалиция затвърдиха мнението, че нещата между Симеонов, Каракачанов и Сидеров скърцат.  

Потъва ли формацията и равносилни на политическо самоубийство ли са действията на тримата лидери?

"Проблемите в коалицията не са от вчера. Защо точно вчера се изказа Сидеров? Къде беше "Атака", когато беше приет бюджета? Това е странно говорене за един опитен политик. Това е борба за електорално позициониране. Всичко това е, за да компенсира електоралното недоверие", подчерта политологът Татяна Буруджиева в ефира на Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" тя изтъкна, че реакцията на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов към думите на Сидеров е била съвсем на място, а именно, че няма да се разправят през медиите.

"Електоралните нагласи и спадането на рейтинга на доверие. Този политически цирк ми е до болка познат. Надутите очаквания на електората за Европредседателството трябва да бъдат притъпени, затова се случва всичко. Целта е отвличане на общественото внимание. В момента нищо не се говори за това председателство", посочи политикът и анализатор Димитър Байрактаров.

По линия на поредицата от конфликти между президент и премиер Буруджиева отбеляза, че това е битка за имидж. Радев смята, че президентството трябва да бъде един от центровете на властта. Според мен няма сблъсък на институциите, тъй като те действат в различни сфери, поясни още тя пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В другите сайтове има по - обширна и точна информация.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какви бяха острите думите на Сидеров вчера, че тук не намерих никъде инфо за това?
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манипулативна Коалиция е тва , няма бъдеще тва
3
2
 
25
 
! Отговори
zeus преди 6 години
До Анонимен 1Точно така, в момента се краде като за последно, на никой не му пука от нищо. Променят се ударно закони, за да може да се открадне още или да се бетонира вече присвоеното. Очаквам скоро сериозен трус в политическата система, вероятно след изнасянето на неудобни данни за управляващите.
2
4
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Аз съм дженда патрЕот
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно са усетили, че наближават избори и веднага сменят посоката.