Цветанов срещу Радев: Недопустимо е да иска война с ГЕРБ!

БСП и президентът са едно, подчерта той
24 фев 2018 15:00, Александър Попов
464
Цветанов срещу Радев: Недопустимо е да иска война с ГЕРБ!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Има желание от страна на президента Румен Радев за война с ГЕРБ, което е недопустимо. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Сандански.

"Недопустимо е обединителят на нацията да върви към разединението й", заяви той.

Цветан Цветанов изтъкна, че ГЕРБ държи на демократичните принципи и не подкрепя подобен вид напрежение.

"В момента БСП и президентът Румен Радев са едно. Те целят дестабилизация на страната, която на свой ред да доведе до предсрочни избори. Те обаче не осъзнават, че кризата, която ще настъпи след тези избори, ще ни отдалечи от поставените цели", изтъкна той.

Още по темата
"Спомняте ли си обещанията на президента Радев по време на предизборната кампания за санкциите срещу Русия и СЕТА? Той не изпълни нито едно от двете. Дори напротив – след встъпването му в длъжност той назначи служебнo правителство и пое еднолично управлението на страната и му хареса. Радев се радваше на комфорта да няма парламентарен контрол. Именно обаче разделението на властите е един от стълбовете на демокрацията“, посочи пред младежите в Сандански Цветан Цветанов.

Според него след като вече е бил съставен кабинет и премиерът Борисов стъпи много силно на европейската и международна схема, президентът Радев е трябвало да се примири с конституционно заложените си функции като такъв.

"Той системно обижда парламента и прокарва разделителни линии в обществото. Всички помните поне една негова обида към най-висшия законодателен орган в нашата държава – Народното събрание. Налага вето след вето, стремейки се да затвърди позициите си, но благодарение на нашата твърда парламентарна позиция успяхме да го преодолеем", подчерта Цветанов и допълни, че ГЕРБ и управляващото мнозинство ще подкрепи всяко едно усилие на президента за постигането на стабилност и сигурност както в България, така и в целия регион.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ, БСП непрекъснато генерират скандали и се възползват от всяка възможност да ударят по управляващите.
"Помните по време на бежанската криза как всяваха страх в обществото с непрекъснатите си заплахи как бежанците ще превземат страната. С действията си те непрекъснато доказват, че не могат да бъдат алтернатива на сегашното управление", категоричен бе Цветан Цветанов. Той подчерта, че БСП отдавна са показали двойното си лице – едното тук, в България, и другото – в Брюксел.

Цветанов отбеляза, че в момента тече Българското европредседателство, чийто основен приоритет е очертаването на ясна европейска перспектива пред Западните Балкани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правителството е пред разпад.Друг е въпросът кой ще поеме напред и по какъв начин.Чехия мъдрува за излизане от ЕС.Франция - също.Не може цяла страна да е заложник на простотията на няколко души, на тяхната бездуховност и безотговорност!
20
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо цецооо къде си тръгнал с мозъчето си на *** физкултурник да се равняваш с един човек със сума ти дипломи и образования, бе серсемино? Вижте се всичките от тн "правителство",та вие даже и по един руски не знаете като хората макар че е почти като българския!
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А забравих на центъра при любовта бре как не можах да се сетя че има нов любовник и тои събота пие кафе при милата и закусва ау
18
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пародията наречена ГЕРБ е пълна. Цветанов, който доказано е извършил престъпления по служба и който се спаси от затвор, благодарение на личният главен прокурор на Борисов, е тръгнал да коментира президента Радев, насред скандала с противоконституционният депутат Добрев и грандиозният ЕРП корупционен скандал, извършен под закрилата на ГЕРБ.
17
4
 
23
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ-прод. преди 6 години
....Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.
16
3
 
24
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Научи граматиката най-напред.А кой е кукловодът на цветанов?На борисов?Аз не съм физкултурник и си позволявам да мисля.
15
2
 
14
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Илияна Йотова предупреди Радев: Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. ............
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце сложно е като оня сутринта се оспал за кафе и тоя е така искам да попитам да нее днеска ден за набиране на евтини клиенти с препоръка че го няма а
13
41
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев е подставено лице, кукла на конци! КОЙ е кукловода?
12
1
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
отвлича вниманието на бьлгарите от поскьпването на тока ако цената се вдигнеборисов да подава оставка незабавно
11
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Недопустимо е обединителят на нацията да върви към разединението й", заяви той."Цветанов, след вчерашното ви грандиозно ЕРП ocиpaне, което ни затвори вратите за Шенген и еврозоната, Радев обединява мнението на нацията, противопоставяйки се на ГЕРБ. Радев е обикновен човек, който е далеч от корупцията, което не може да се каже за ГЕРБ, и е човек служил на народа си, за разлика от тебе *** и от цялата ти циркова групичка.
10
6
 
44
 
! Отговори
Герберски Трол преди 6 години
Проблема на Радев е че не иска война с ГЕРБ. Реално ако го поиска ще ви съсипе за ден. Заминаха даже апартаментите на Цецо Шестака. Половината ви министри ще опандизи воглаве с Банкьовеца.
9
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев не е президент! Друг дърпа конците! Друг е президента!
8
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов, нямам спомен президентът да е влизал в диалог с теб! Просто не си му нито на ранга, нито на нивото. Престани да се буташ и да се изживяваш като фактор! Можеш да си средство, инструмент, но не и фактор! И преди и след ерата Борисов си НИЩО! А сега си само МАША!!!
7
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президента Радев е достоен и честен човек , който не можете да въвлечете в далаверите си и затова постоянно го нападате. Готов съм да го последвам и ако ни призове , да излезем по улиците и да ви изметем до един.
6
6
 
47
 
! Отговори
дедо на 95 г преди 6 години
Цветко,не бсп е с Президента ,а НАРОДЪТ ВЕЧЕ СТОИ ЗАД НЕГО!Защото вече му омръзнахте с герберските си простотии! То не е крадене, то не е влачене, то не са лъжи на всяка ваша крачка ние вече оголяхме и обосяхме ,но явно още има за изтърсване та тоз пусти народен брашнян чувал! Ама гледайте да не паднете вие в него, че тогава да видите ,за това бегайте вече!
5
6
 
45
 
! Отговори
Радев е държавник и преди 6 години
А вие от герб сте пладнешки разбойници, в Комба с Дебелян окрадохте всичко в България, няма бизнес да не е на прасето или Боко или да не плаща рекет на вас! Вие сте Държавна Сигурност ДС мафия, трябва ви нов Народен Съд!
4
7
 
44
 
! Отговори
Ясно преди 6 години
Е как крадецът вика "дръжте крадеца". Вменяване на действия и думи това е част от ГЕРБ политика. Изцяло фейк действия. Ако няма вражда с някой ГЕРБне би могла да съществува. Тя няма идейна основа освен тази за кражби и продажби. Ц.Ц с тези си думи всъщност открива медийната война срещу институцията Президент и в частност срещу Радев. Но хората не пасат трева, поне една част де
3
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо го ровиш сега президента , така излиза че войната е искате Вие от Герб , трябва да за вдига шум сега за друго не за сделката Чез, или че ЕС реже парите за аграрната част и кохезията това значи че ще намалят и парите за други и , че ни тресе корупция и мафия от всякъде. По добре избори от колкото да продължават така
2
5
 
42
 
! Отговори
гого преди 6 години
кой ли вярва на тези думи май който ги говори само, хората се отвръщавст от този прилежно показвн стил на говорене на шаблони и клишета ...