Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?

Шефът на ЕНП е убеден: Мария (Габриел) ще докара интернет във всяко село на ЕС
Обновена: 9 мар 2018 15:17 | 9 мар 2018 12:45,
264
Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?
Снимка: ГЕРБ

Лидерът на европейската десница Жозеф Дол засипа с похвали премиера Бойко Борисов и обвини социалистите, че му завиждат.

Според президента на Европейската народна партия, който е на посещение у нас, българските социалисти не съществуват откакто България е еврошеф.

"От вчера съм в България и усетих, че социалистите са много завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не съществуват откакто България пое Председателството, защото Бойко е най-успешният шеф в Европа. Единственият начин да се покажат е да говорят за Бойко и какво прави Бойко", коментира Дол, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Президентът на ЕНП се срещна с кметовете и председателите на общински съвети от цялата страна, избрани с листата на ГЕРБ. Разговорът се проведе преди началото на форума на Групата на ЕНП в Комитета на регионите, който се провежда в София. Президентът на ЕНП бе категоричен, че България трябва да е горда с председателството на Съвета на ЕС.

Още по темата

На срещата си с кметовете Дол ги поздрави за успешното развитие на българските региони в последните години. Според него управляваните от ГЕРБ населени места са придобили истински европейски облик в последните години.

Градоначалниците благодариха на ЕНП и обясниха, че европейската солидарност и финансирането на важните за българите проекти от страна на ЕС са от голямо значение за населените места. Всеки от тях даде примери защо кохезионната политика е важна за страната.

"България се доказа като надежден партньор и отговорна страна-членка на ЕС. Кохезионната политика намалява разликите между държавите и това се вижда в много от българските градове, придобили европейски облик в последните години", обясни още Жозеф Дол.

"Той поздрави градоначалниците от ГЕРБ, че взимат добри и мъдри решения, с които разрешават проблемите на хората. Той ги посъветва да следват примера на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е направил така, че т.нар. политическите елити да остават на равнището на проблемите на хората", се казва още в съобщението на ГЕРБ.

"Вие познавате семействата, развитието на регионите, работните места, вие сте корените на вашата партия –ГЕРБ. Благодаря на моите приятели Бойко и Цветан, които ме послушаха при формирането на ГЕРБ и днес успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек", добави Дол и похвали кметовете на София, Варна, Бургас, Габрово, Пловдив и др.

Дол похвали и Мария Габриел, че е изключителен еврокомисар.

"Въпреки че пое поста по време на средата на мандата тя показа, че само една решителна жена като нея може толкова бързо да се ориентира в ситуацията. Мария върши наистина страхотна работа по цифровизацията и съм сигурен, че ще докара интернет дори в най-малките селца в ЕС", добави той и коментира, че това ще бъде печеливш ход за ГЕРБ преди изборите за Европейски парламент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
1
 
! Отговори
До "съветника&q преди 6 години
Недей да философстваш кой трябва да си повишава квалификацията, защото тя в случая е с "нулево" значение, щом си без нечии протекции.
204
1
 
5
 
! Отговори
Овцата доли преди 6 години
Дали ще му "мине номера" на доли в неговата държава, ако ги наприказва там тези глупости, на които сам трудно си вярва! Да пробва у тях, пък и ние да пигледаме сеира на пенсионера!
203
5
 
1
 
! Отговори
съвет преди 6 години
Този дето работи за 500 лева, първо да си повиши квалификацията. Демек да учи.И да не ходи да работи на социалистически изедници.
202
7
 
3
 
! Отговори
благодарим преди 6 години
Абе след 3 Март 2018 БСП си подписа присъдата.Сега одтава да видим пРезидента дали е мъж.Хората виждат и говорят. Няма го вече страха. Хората започнаха да научават истината.България не е вече същата!
201
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам този *** да остане да живее в държавата на Бойко.Да работи за 500 лева и да я взима с3 месеца закъснение.
200
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че влязохме в ЕU сьюз инак щяхме да си останем в мутренските русофилските гладните години, демек в каменната ера.Какво му е лошото на европейския сьюз, хайде да ми обесни някой *** че аз се мьча от години да го разбера?
199
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това могат комунистите - да плюят Бойко, че да ги дават по ТВ.Иначе съвсем ще ги забравят.
198
4
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Тоя само като го видя и падам от смях-отде изкопаха в ЕНП това похотливо старче?Помните ли когато беше пак на посещение(преди няколко години) как сегиз-тогиз си слагаше ръката на Фандъчкиното колянце,а тя се хилеше като *****?Голям смях!Като го гледам,същия си е.
197
9
 
12
 
! Отговори
КУРнелия преди 6 години
Какво беше това БСП и кой баща *** ще си кръсти детето ***...ами тя си си върви с името.
196
3
 
17
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
Прав е човека-всички се занимават с Бойко по всякакъв начин.Като зомбирани са от него.опозиция отдавна няма.дпс са хитри и чакат в засада а патриотите са клоуни....Добре сме.Не е скучно в БългарияКато включим и хейтърите по форумите,които незнаят къде се намират въобще и само злобеят към всичко и всички ей тъй заради спорта.България е весоело да се живее....
195
11
 
19
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Този ДООЛ го хвърлете в някой ГЬОООЛ. Какви са тия експерти дето идват в България да дават акъл? Първи сме по: Корупция, Бедност, Ранна бременност, Напускане на училище и Смъртност. До премиера - Слънце: Бат Бойко НЕ им вярвай на тия ШАРЛАТАНИ от ЕС. Искат да те набутат с нов кредит, кат те галят по главата.Помисли за народа си, защото докато ти свърши мандата цяла България ще се е изнесла и ще ти останат само пенсионери. И да ми изтриете този коментар, пак ще пиша,защото всеки си има мнение.
194
7
 
8
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Защо такава злоба господи....?
193
6
 
26
 
! Отговори
Ха? преди 6 години
Дъртия пиргиш коя ли булка е опипал този път да сипе такива 'хвалебствия' за най бедната и най корумпирана държава в Европейския съюз? Или то е добро да си беден и корумпиран?
192
6
 
22
 
! Отговори
отговор преди 6 години
Жозе Дол винаги е бил мръсен болшевик, безпардонен троцкист и *** като цяло. Да се извини! Габриел е *** пръчка от клоаката на доловците т.е. долна, Цветанов е лъжец и *** с апетит към кражби, а останалите са алчни ***. Това ли ти харесва о Дол-ний?!
191
3
 
4
 
! Отговори
Dobre kazano преди 6 години
Edinsyltvenia nachin da gi zabelejat e kato govoriat za Boiko. Haha bati zatapkata no e viarno
190
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па няма ли да се се цалунат в устата както на времето бай Тошо и Брежнев?
189
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** чува ли се изобщо какви глупости дрънка?
188
15
 
34
 
! Отговори
Нестор преди 6 години
Предполагам Великобритания се къса от яд какво "прекрасно" бъдеще пропуска в ЕС! Олигофренията на Евроидиотите започва да граничи с шизофрения!
187
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там е работата че Борисов нищо не е направил ама нищо ! Тея пътища дето ги построи се рушат тотално вече ги кърпим ама парата не стига и режат парите пък фирмите режат в качеството и кръгът се затваря .
186
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пенсионер тотално е изпращял.