Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?

Шефът на ЕНП е убеден: Мария (Габриел) ще докара интернет във всяко село на ЕС
Обновена: 9 мар 2018 15:17 | 9 мар 2018 12:45,
264
Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?
Снимка: ГЕРБ

Лидерът на европейската десница Жозеф Дол засипа с похвали премиера Бойко Борисов и обвини социалистите, че му завиждат.

Според президента на Европейската народна партия, който е на посещение у нас, българските социалисти не съществуват откакто България е еврошеф.

"От вчера съм в България и усетих, че социалистите са много завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не съществуват откакто България пое Председателството, защото Бойко е най-успешният шеф в Европа. Единственият начин да се покажат е да говорят за Бойко и какво прави Бойко", коментира Дол, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Президентът на ЕНП се срещна с кметовете и председателите на общински съвети от цялата страна, избрани с листата на ГЕРБ. Разговорът се проведе преди началото на форума на Групата на ЕНП в Комитета на регионите, който се провежда в София. Президентът на ЕНП бе категоричен, че България трябва да е горда с председателството на Съвета на ЕС.

Още по темата

На срещата си с кметовете Дол ги поздрави за успешното развитие на българските региони в последните години. Според него управляваните от ГЕРБ населени места са придобили истински европейски облик в последните години.

Градоначалниците благодариха на ЕНП и обясниха, че европейската солидарност и финансирането на важните за българите проекти от страна на ЕС са от голямо значение за населените места. Всеки от тях даде примери защо кохезионната политика е важна за страната.

"България се доказа като надежден партньор и отговорна страна-членка на ЕС. Кохезионната политика намалява разликите между държавите и това се вижда в много от българските градове, придобили европейски облик в последните години", обясни още Жозеф Дол.

"Той поздрави градоначалниците от ГЕРБ, че взимат добри и мъдри решения, с които разрешават проблемите на хората. Той ги посъветва да следват примера на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е направил така, че т.нар. политическите елити да остават на равнището на проблемите на хората", се казва още в съобщението на ГЕРБ.

"Вие познавате семействата, развитието на регионите, работните места, вие сте корените на вашата партия –ГЕРБ. Благодаря на моите приятели Бойко и Цветан, които ме послушаха при формирането на ГЕРБ и днес успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек", добави Дол и похвали кметовете на София, Варна, Бургас, Габрово, Пловдив и др.

Дол похвали и Мария Габриел, че е изключителен еврокомисар.

"Въпреки че пое поста по време на средата на мандата тя показа, че само една решителна жена като нея може толкова бързо да се ориентира в ситуацията. Мария върши наистина страхотна работа по цифровизацията и съм сигурен, че ще докара интернет дори в най-малките селца в ЕС", добави той и коментира, че това ще бъде печеливш ход за ГЕРБ преди изборите за Европейски парламент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
9
 
30
 
! Отговори
Ала-Бала преди 6 години
Каква я мислехме през 1990 г., какви надежди имахме...Тогава Цветанов беше папконосец в 7 отдел на ДС, Бойко клечеше около Т. Живков, където го беше пратил Пашата за Фандъкова не бяхме и чували. Днеска тези са на върха на ограбената ни държава, където са останали 5 000 000 души и от тях 2 500 000 пенсионери с остатъчна работоспособност, колкото да се самообслужват. И този между тях е председателя на дясната европейска партия. Затова Британия напуска, заради такива като тях. Боже, опази!
184
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей,тоя Дол е започнал да усвоява речника на Боко и Валери Симеонов.Браво на него.А иначе всеки си хвали стоката,като на пазара.И Дол така хвали Бойко,Мария и ЕС.Те са неговата стока.Като се разкрие че е некачествена,ще пътуват всичките заедно!
183
9
 
17
 
! Отговори
Европейски пън преди 6 години
за подкрепа на местни чукундури и опипване на местни жени. Тъй е, като не приехме конвенцийката, няма кой да озапти този пън. Нал' тъй?
182
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха! Това платен репортаж ли е??? Много елементарна пропаганда.
181
6
 
15
 
! Отговори
Простаците преди 6 години
не са само наши
180
8
 
3
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До 123Съвсем точно. И никакви ***,пардон,джурналя вече не ги спасяват. Затова на смяна застъпват тези,които и по времето на сЪдЪсЪ- то гастролираха. Все пак разликата с ботуша на рашите - кирилчо е огромна. Онзи се държи с президента като с крепостен селянин по стар навик,а този хвали... И тогава стреляха,ако искаш да бягаш,а сега можеш. Е,колко още ще могат да лъжат,че наистина произвеждат,а не манкират? Какво - етносът с кафеникава оцветка ли це играят в миманса?
179
7
 
33
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
И този е като Юнкер. Това е елита на Стара Европа! Бойко и Цветанов са от елита. Да се смееш ли или да плачеш? Главатарите на джендърите.
178
4
 
26
 
! Отговори
Pigi преди 6 години
Банда разбойници на снимката.
177
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземете си го.Ние ви го даваме от сърце.Ще го опаковаме с фльонга, ще го напарфюмираме и дим да ви няма.
176
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само отценки от Европа четем!Наакаха се с тези отценки!А какво казват и как живеят обикновените хора,няма значение!При всеки гаф излиза марионетката Цветанов и крещи:"Европа ни дава много висока оценка!"Ми измете се в Европа!Да видите как се живее далече от семейството и Родината!Ама вие сте ***!Може и да не го разберете!
175
1
 
14
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До ПЕНКОПричината е,че отвориха границите - след привидния край на диктатурата до 1989 г. вече можеше да се избяга от утайката,обявила се за полЮтическа каста. А след 2007 г. хукнаха всички възрасти. А спортистите не са касичка - пуснеш пари - пее! Манталитет и акъл не могат да си купят дегенератите. Могат само да се размножават.
174
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е по-тиква от нашата тиква. За съжаление такива старчоци като този и баба Маркелица крепят нашия муйко. Те обаче си отиват, а ние оставаме и теглим от техните безобразия.
173
4
 
34
 
! Отговори
dgamil 3564 преди 6 години
Господин Дол вземете си го щом Ви е най-успешният,за да отървете България и българският народ.
172
4
 
32
 
! Отговори
Просто човек преди 6 години
Г-н Дол, вземете си Го с Вас и никога, ама никога не ни Го връщате!!!
171
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долния си прави та шак с ***,а и с цяла България!!Какъв шеф?? Бокича не може да върже 2 изречения на кръст
170
4
 
40
 
! Отговори
Той преди 6 години
Жозеф Дол , си е най обикновен *** и пияница
169
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали дъртия фрол пак е хванал Данчето за баджака ,както предния път на пейката на Витошка , че така се е ухилил като *** пъпеш..???? ЕНП ,ПЕс ,Зелени ,пембени -май всички са от една партия- на евроидиотите !!!
168
1
 
27
 
! Отговори
Ааааааа! преди 6 години
Стига с тези спекулации за СВОБОДАТА - преди не бяхме свободни сега обаче в Европа сме свободни! !!!!! Като ИМАШ ПАРИ СИ СВОБОДЕН И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТЕ СПРЕ ОГРАНИЧИ, А КАТО НЯМАШ ПАРИ НЯМАШ И СВОБОДА! !!!!! Милиони мигранти с 20 30 хиляди евро прегазиха цяла Европа и никой не ги спря , а масово българи и до морето не могат да отидат поради липса на пари Стига сте говорили за СВОБОДА от ЕНП ГОЛЕМИ ЕКСПЕРТИ СТЕ С ТЕЗИ ЗАПЛАТИ ПО 40 000 ЕВРО ЗАПЛАТИ
167
1
 
26
 
! Отговори
6по преди 6 години
Този дъртак какво прави тук то май ек всички там дъртаци и лапат пари
166
1
 
31
 
! Отговори
Жозеф Дол преди 6 години
Ние с бойку сме един дол дренки