Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?

Шефът на ЕНП е убеден: Мария (Габриел) ще докара интернет във всяко село на ЕС
Обновена: 9 мар 2018 15:17 | 9 мар 2018 12:45,
264
Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?
Снимка: ГЕРБ

Лидерът на европейската десница Жозеф Дол засипа с похвали премиера Бойко Борисов и обвини социалистите, че му завиждат.

Според президента на Европейската народна партия, който е на посещение у нас, българските социалисти не съществуват откакто България е еврошеф.

"От вчера съм в България и усетих, че социалистите са много завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не съществуват откакто България пое Председателството, защото Бойко е най-успешният шеф в Европа. Единственият начин да се покажат е да говорят за Бойко и какво прави Бойко", коментира Дол, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Президентът на ЕНП се срещна с кметовете и председателите на общински съвети от цялата страна, избрани с листата на ГЕРБ. Разговорът се проведе преди началото на форума на Групата на ЕНП в Комитета на регионите, който се провежда в София. Президентът на ЕНП бе категоричен, че България трябва да е горда с председателството на Съвета на ЕС.

Още по темата

На срещата си с кметовете Дол ги поздрави за успешното развитие на българските региони в последните години. Според него управляваните от ГЕРБ населени места са придобили истински европейски облик в последните години.

Градоначалниците благодариха на ЕНП и обясниха, че европейската солидарност и финансирането на важните за българите проекти от страна на ЕС са от голямо значение за населените места. Всеки от тях даде примери защо кохезионната политика е важна за страната.

"България се доказа като надежден партньор и отговорна страна-членка на ЕС. Кохезионната политика намалява разликите между държавите и това се вижда в много от българските градове, придобили европейски облик в последните години", обясни още Жозеф Дол.

"Той поздрави градоначалниците от ГЕРБ, че взимат добри и мъдри решения, с които разрешават проблемите на хората. Той ги посъветва да следват примера на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е направил така, че т.нар. политическите елити да остават на равнището на проблемите на хората", се казва още в съобщението на ГЕРБ.

"Вие познавате семействата, развитието на регионите, работните места, вие сте корените на вашата партия –ГЕРБ. Благодаря на моите приятели Бойко и Цветан, които ме послушаха при формирането на ГЕРБ и днес успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек", добави Дол и похвали кметовете на София, Варна, Бургас, Габрово, Пловдив и др.

Дол похвали и Мария Габриел, че е изключителен еврокомисар.

"Въпреки че пое поста по време на средата на мандата тя показа, че само една решителна жена като нея може толкова бързо да се ориентира в ситуацията. Мария върши наистина страхотна работа по цифровизацията и съм сигурен, че ще докара интернет дори в най-малките селца в ЕС", добави той и коментира, че това ще бъде печеливш ход за ГЕРБ преди изборите за Европейски парламент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
20
 
! Отговори
Шурето преди 6 години
Шуробаджанащината я копираме от тоя!Снахата е изпитан български патент обаче.На де погледнеш се дрийм тимове.
104
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нормален човек е на мястото на Нинова ще се самоубие. Такава селска клюкарка да е шеф на пария като БКП-БСП е нещо ненормално.
103
4
 
29
 
! Отговори
ззз преди 6 години
мале мале, накъде отива Европа с такива изкукуригали папагали като долл и юнкер, меркел и т.н.
102
0
 
10
 
! Отговори
ПО ДАНЧЕТО преди 6 години
делфини тъгуват и покойния КОМЕНДАНТЕ. Ама става в песента става дума за Д. ХРИСТОВА. За това ДАНЧЕ тъгува ЖОЗЕФ - от незнайно селско градче в ПРОВАНСА
101
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП за Европа не съществува, демек тя е умряла партия от както Нинова стана шеф. Другари вие как мислете, че Станишев ще я остави г-жа Лъжа да си развява байряка. Винаги е имало елементарни и амбициозни хора за власт , но като Нинова в България никой не се е излагал толкова много .
100
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя дъртофелник вече е пръднaл в гащите, нашите Тикви го докарали тук да го използват като рекламно лице и да го хранят и поят за държавна сметка. Не им стига акъла да разберат, че колкото повече такива еврохрантутници ги хвалят, толкова повече рейтинга им пада
99
1
 
29
 
! Отговори
Тоалетна преди 6 години
Всеки път когато затънат в лаjната,Герб канят някои евроначалник да ги похвали и да замаже очите на хората
98
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ УСПЕШНИЯТ В ЕВРОПА33 млрд. заеми за 10 години - Доул прибрал половината -- на 12 ноември 2004 г. , Joseph Daul е обвинен в съучастие и прикриване на злоупотреба с корпоративни активи в контекста на делото Unigrains / FNSEA 3 . Тези съдебни проблеми предизвикаха недоволството на някои евродепутати от ЕНП-ЕД, когато той стана президент през 2007 г.
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този се е разтопил от кеф, че се толкова близо до Данчето.
96
2
 
26
 
! Отговори
БСП СА МНОГО НАПРЕД преди 6 години
На светлинни години пред ГЕРБ. Тия прости и нагли крадци от ГЕРБ само в дерибейството никой не може да ги стигне. То само ГЕЙТ след ГЕЙТ
95
3
 
22
 
! Отговори
OK преди 6 години
Хй кукльо, то опозиция няма, това е ясно, но ти наясно ли си каква крадлива и некадърна клика са управляващите или и ти си намазал, че да говориш такива щуротии...
94
6
 
19
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Селяни прости, вие сте валат!!!Кака Гинка преде!Делян Пеевски е прасе!Бати Бойко е ол.игоф.рен охранител!Царят е разбойник!Доган е агент провокатор!Мавъра е руски гаден умен шпионин!Корнелия е послушна маша!Волен е болен!Станишев е ***-мошеник!Духайте супата роби на великия световен финансов капитал!Нищо не става от вас, който ви хване ви дои, и после ви изплюва като ненужно мекотело!Агент Брайън Фланиган!ЦРУ!!!
93
2
 
23
 
! Отговори
ТОЯ СЕЛЯНИН преди 6 години
стои съвсем на място до носещия чантата на ТИКВАТА
92
1
 
25
 
! Отговори
ЖОСЕФ от ДОЛА преди 6 години
е на гости на ДАНЧЕТО, ДЪРТИЯ...... си я харесал и може пак да и погали крака както миналия път
91
4
 
19
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Баба Ванга:Който краде, за здраве ще плаче.Да му мисли Б.Борисов !!
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ama i toi kaza nqma schengen za vas ot sic
89
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП къде са?БСП са в руското посолство до им набиват канчетата че не са защитили попа на КГБ.
88
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гробарите май не знаят какво е сарказъм :) А този папардак едва ли знае какво е интернет, камо ли да се прекара във всяко село.
87
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнус и Лицемерие!
86
14
 
13
 
! Отговори
Доказателството преди 6 години
Най-доброто доказателство, че Дол е абсолютно прав, са повечето от коментарите тук.