БСП с подписка из страната срещу сделката с ЧЕЗ

Червените искат разваляне на покупката на ЕРП-то
10 мар 2018 12:30, Петя Славова
53
БСП с подписка из страната срещу сделката с ЧЕЗ
Снимка: архив, Булфото

В цялата страна БСП започна подписката за разваляне на сделката за ЧЕЗ България, съобщи пресцентърът на партията.

Още по темата

Днес и през следващите дни народните представители от "БСП за България" ще участват в националната кампания в избирателните си региони.

В инициативата се включват и членовете на Националния съвет на БСП, се посочва в съобщението.

Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да намери информация в областните и общинските съвети на партията, допълват от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: БСПсделкаЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
10
 
! Отговори
много е интересно! преди 6 години
Как ще се осъществи развалянето на сделката? Изглежда ще натопят БГ-то с някой-друг милиард неустойки и обезщетения! Подписвайте се керата!
17
13
 
21
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
16
9
 
19
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
15
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
14
8
 
19
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Да бе да, Ковачки не бил с БСП, ама пере парите на БСП. Айде стига демагогия! Щом мафията, независимо коя е дала пари на някои, той става завинаги техен човек и винаги изпълнява техни поръчки. Такъв е случая и със Славка Трифонова, плащаха му за да провежда тяхната политика и да плюе всеки неудобен, който му посочат и така да манипулират хорското мнение, затоава държаха с години предаването му, сега са му поставили нова задача - да направи нова партия и после да се прегърне с БСП. Елементарно
13
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С удоволствие бих наблюдавал женски бой между двете най-отровни български полимишки - Нинова и Десислава Атанасова.
12
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудно ми е само как стари и опитни комунисти се оставиха на една селска клюкарка да ги подиграва в БСП . Нинова рано или късно ще си плати , но от БСП няма да остане нищо.
11
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още малко инфо за демагогията и наглоста на Нинова. На снимките от протеста пред МС тя е рамо до рамо с организатора на Луковмарш . Е и какво още искате за да разберете , че БСП в момента се оглавява от хамелеон , който иска само власт нищо друго не я интересува , е и парите .
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въртят сучат,а не вземат да кажат колко и какви са дяловете на държавата,на обществото и други,ако има други при раздържавяването на предприятия,което е тяхна инициятива по управлението им в изменения на новите политически условия на държавно-общественото управление и развитие при разделяне на властите като модел на обществен живот-участие при управлението за развитието му с участието на регламентираните политически течения и приети решения и разрешения за промени и преотстъпване дялово участие.
9
10
 
22
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
Курвелие Нинова, само в нейната глава може да се роди тази "идея" да питаш за нещо за което НЕ ЩЕ ПИТАНЕ!?!?
8
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо Симеон Сакса е скрита лимонка на БКП-БСП . Р. Овчаров и неговите хора продадоха ЕРП-тата и гушнаха милионите , а сега дават акъл . Такава наглост може да има само БКП-БСП . Малък пример, икономическия министър при Жан Виденов който фалира всички банки и окрадоха парите на народа сега е първа дружка на Нинова, а пък тя първа приватизаторка и приятелка на Иван Костов. Отврат.
7
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП няма нищо общо с тези сделки,напълно подкрепям държавата да купи ЧЕЗ и държавата да няма право да прехвърля,отдава или продава ЧЕЗ поне за 20 години минимум.Тогава ще има пари и за пенсии и за деца и за инвестиции.
6
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБСП нищо не е продавала,всичко продадоха НДСВ и ДПС,а Бойко продаде останалите държавни 33%.А Ковачки отдавна не е с БСП.
5
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да направи подписка за отмяна на приватизацията на Техноимпекс, щом така лесно се развалят сделки.
4
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова събира подписи срещу техен човек? Остава да му вземат тецовете и концесиите.
3
16
 
16
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Чехите извъртяха кофти номер на евромекерето Борисов. Президентът Земан явна не обича второстепенните германски и щатски агенти. С един номер прецака Бока и направи реверанс на Путин.
2
14
 
15
 
! Отговори
интересноо преди 6 години
Много интересно парите от арбитража в кой ще отидат в Гинка В или в приятелката и Теменужка П респективно Биби някой запитал ли се е за тази хипотетична схема и въобще за тоталната корупция която пък прави Българите крайно бедни!?!?
1
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същата БСП, която продаде именно на ЧЕЗ нашето Електроразпределение сега ще събира подписи срещу тази продажба?!