Приключили патриоти, БСП не е алтернатива, ГЕРБ с коз!

Психиатърът Николай Михайлов пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 15 мар 2018 12:01 | 15 мар 2018 12:00,
62

Психиатърът д-р Николай Михайлов разтълкува настоящата политическа и обществена обстановка у нас, като каза, че се намираме в ситуация на привичен хаос, а ситуацията в държавата според него не е изненада.

"Това ЧЕЗ е един малък абсурд преди да бъде скандал", сподели в студиото на "България сутрин" д-р Николай Михайлов.

Той каза, че българският народ не разчита на своите политици и че сме песимисти, а протестите и гражданското недоволство няма как да бъдат по-крайни. Причината за това е, че хората няма кого друг да очакват да се появи на политическата сцена, от когото да очакват нещо добро. 

Психиатърът коментира също скандалите и ситуацията в коалицията "Обединени патриоти", като по думите му тя е "приключила".

"Остава това да се финализира официално, но няма да стане преди изборите", каза д-р Михайлов пред Bulgaria ON AIR.

Психиатърът сподели своето мнение и за бъдещето на правителството, като обясни, че премиерът Бойко Борисов разполага със стратегически коз.

"БСП е опозиция, но не е алтернатива. Тя не може да управлява страната", категоричен беше д-р Михайлов в ефира на "България сутрин".

По думите му връчването на изпълнителната власт на БСП е "национална лудост", която няма да се приеме добре от Европа и нацията няма да понесе партията на Корнелия Нинова да бъде на власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
2
 
! Отговори
Валери преди 6 години
До Гербавите крадци. Крив, прав, това ни е съдът - за всички. А ти кой предлагаш да раздава присъди - Народен съд ли?
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 51. А ти как разбра, че Цв. Цв. е виновен? Изобщо поинтересувал ли си се за какво става дума или просто си плюеш по презумпция. Защото става дума за ИДЕАЛНИ ЧАСТИ от апартаменти и наследствени такива. И това се среща доста често сред българите, които по традиция имат собствени жилища и ги наследяват. И аз не съм нищо особено, но заедно с жена ми имаме 3 апартамента, две къщи и ниви - родителите ни починаха и ни оставиха 2 апартамента, 2 къщи на село и ниви. Ние имаме 1 апартамент.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към 52. Извинявай, за обида е ясно, ама виж пак как си написал интелектиални и срещи. Проверявай си правописа, бе пич.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сдф. Ама ти освен неграмотен явно си и ниско интелигентен, щом не си разбрал, че обида се пише с О, а не с У.
48
1
 
1
 
! Отговори
Гербави крадци преди 6 години
Викате съдът решавал кой е престъпник. Ама същият съд ли, който каза, че Цв.Цв. е придобил законно 6 апартамента с парите от тъща си, чистачка в училище? Защото, ако е същият, благодаря много.
47
1
 
3
 
! Отговори
бг преди 6 години
До Анонимен 31 Абсолютно подкрепям за" Да България"-не са управлявали досега и се обявяват против съдебната система в този ивид! Нещо ново ни трябва,защото всички досегашни са провал!
46
0
 
2
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Трити точки които ми е сложил *** да се чете Плевналиев
45
3
 
2
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Голям страх ги е налегнал гербаджиите!Такова масово плюенене по опозицията,по Русия и по коментари с друго мнение различно от тяхното досега не бях виждал!И също така голям страх да не кажат нещо навъпреки за САЩ,Турция и Англия!Такова квичене от Цвъки по БСП,ашколсун!А пък патриотара Симеонов задмина *** по дисциплината дрискане!
44
2
 
5
 
! Отговори
сдф преди 6 години
до 45Аз не знам в кой момент точно реши, че съм червен. Явно всеки против мутренската клика по дефиниция е червен... че даже и сравнения във времето и пространството прави. А явно за теб настоящото управление е най-доброто, което някога сме имали и можем да мечтаем...мога лесно да се досетя и причината, поради която така ревностно го браниш.Може ли да ми покажеш правописните грешки...за обида видях... друго има ли? Готов съм на всякакви интелектиални предизвикателства срещи вас. Чакам идеи
43
4
 
2
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До сдф. Ти със сигурност си Обида за българския език и интелектът ти е минимален. Не искам хора, които не могат да пишат правилно, да ме поучават в мрежата. *** да си довършиш образованието и тогава ела пак.
42
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сдф 43Абе другарю много си нагъл, какъв интелект има един необразован и мухлясъл червен каскет. Навремето вашия любим Тодор Живков беше с твоя интелект. Нямаше и основно образование и беше агент на Гешев т.е. предаваше своите от БКП. Иначе имаше наглоста като тебе и всички комунисти.
41
2
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
За всичко е прав! Кое не е така?
40
6
 
8
 
! Отговори
сдф преди 6 години
Съжалявам, но пък за мен не е алтернатива една мутра с биография производство на наркотици, рекет, убийства и какво ли още не. Аз лично нямам съмнение в сенчестото му минало. Нямам и съмнение, че неговите приятелчета вече 10 години пируват за сметка на изгниващото БГ общество. ГЕРБ е убида за моя интелект. До ден днешен уча, работя и опитвам да се развивам. В страната, в която искам да живея знанието, трудолюбието и честността са фактори за успех, а не простащината, наглостта и газенето на зако
39
7
 
5
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До 41. Хе-хе-хе, виждам пак само злоба и завист, нищо друго. Защото кой е престъпник се ДОКАЗВА в съда, а не от думите на някой невзрачен червен драскач като теб. Той и Данчо ментата се беше изхвърлил от парламентарната трибуна, ама после се извиняваше публично, когато Борисов му заведе дело. Ти може да си следващият - ама си се скрил удобно зад анонимен ник в мрежата, мекотело.
38
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трудно е другари да се върнете на власт с такава селска клюкарка като Нинова. С интриги не се прави политика , а се прави бардак .
37
8
 
9
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До 18 червендалест анонимник. Абсолютни глупости си написал. От думите ти лъха преди всичко завист и злоба. Борисов е бил главен секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер - това случайно ли е, бе главун? А ти какво си постигнал в жалкия си невзрачен живот, има ли и една стотна от това?Кажи, бе ***?
36
6
 
7
 
! Отговори
Дядо Рачо преди 6 години
Аз ще гласувам за другарката Нинова защото ми се струва, че ще върне бай тошовото време и сина си от америка.
35
1
 
5
 
! Отговори
Istinata преди 6 години
Bsp alternativa za selski kmetove. No sa mnogo dobri igrachi na belot
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтефановКъм момента няма алтернатива, всички са били на власт по някое време през последните 30 год. и всички са доказани крадци.
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен29по скоро бяха по тъмни години и от турското робство, поне през турско българския селянин можеше да притежава земя, през комунизма не, тогава се научхме да не си вярваме един на друг ... и така до днес !