Русия, Крим, ЕС: БСП прави рязък и опасен завой!

Ненков поиска ясна позиция от Нинова за мнението на Таско Ерменков
Обновена: 21 мар 2018 22:13 | 21 мар 2018 22:10,
89

Виждаме много рязък завой в най-голямата опозиционна партия, който е опасен. Това заключи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков след скандала между най-голямата партия в парламента и БСП, предизвикан от Facebook статус на социалиста Таско Ерменков.
Още по темата

"Червеният" депутат написа в социалната мрежа, че 90% от хората в анексирания Крим са гласували за Путин на президентските избори и риторично попита дали Западът е чул гласа на Крим, което разгневи ГЕРБ.

Ненков отбеляза, че всяко едно разделение в Европа е пагубно и на Балканите могат да изникнат много такива казуси. Няма как като европейска държава да не застанем зад позицията на ЕС спрямо Украйна. Трябва да сме солидарни с нашите европейски партньори, обясни Ненков пред Bulgaria ON AIR

Той обяви, че ГЕРБ иска ясна позиция от Корнелия Нинова по въпроса и становище дали партията е солидарна с мнението на Таско Ерменков. 

Александър Ненков коментира още, че широко дискутираната сделка за ЧЕЗ е частна и "не трябва да минаваме границите на елементарните пазарни отношения". Той посочи, че чешката страна е тази, която продава и все още не се знае дали България ще участва в сделката. 

"Цената на енергията няма отношение към сделката. КЕВР определя цената на електроенергията", подчерта гостът в предаването "Денят ON AIR" и добави, че институциите и контролните органи у нас трябва да си свършат работата.

Александър Ненков посочи, че от ГЕРБ са се отказали от Истанбулската конвенция заради голямото напрежение около евентуалното ѝ ратифициране. Народният представител подчерта, че самият той е против еднополовите бракове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са се ояли и самозабравили, че са загубили предства как живее и мисли обикнивения българин. Слепи и глухи са за проблемите на хората, една част от които са гласували за тях. Лошото е, че БСП като опозиция само вдигат шум, нищо конкретно. Защо не напуснат парламента? Защото ще загубят ла///пачката. По време на председателството трябва да напуснат парламента, да предизвикат криза която да се усети в ЕС.Иначе, Герберастията ще ни души, подкрепена от измислените, ненужни и некачествени Патриоти
42
5
 
12
 
! Отговори
:):) преди 6 години
поредния папагал програмиран с досадни за слушане клишета.Държат се точно като партийни секретари от тошово време...
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй маминото, заедно с мама, прибират едни тлъсти кинти, не ти е работа. Майка му е шеф на комисия, която вместо да прави живота ни по-качествен, прикрива далавери за милиони. И получава много пари, просто нямате идея как живеят тези ту::неядци. При революции и бунтове, такива са разстрелвани на място!!!
40
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много противно е това Ненков. В ГЕРБ са събрали 5 - 6 такива и само като ги видиш ти идва да повърнеш.
39
2
 
14
 
! Отговори
аман от всзнаещи преди 6 години
Абе,сине.Тате ти беше партиен секретар от бкп,бе.Кога станахте калайджии,кога...И днес и ти и мама и тате сте на държавна хранилка.И то каква!!
38
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За кремълският фашист путин вече има приготвено въже и сега трябва само да го намаже!
37
1
 
4
 
! Отговори
ВВ преди 6 години
СТРАХЛИВЦИ СТРАХ ОТ ЕС
36
21
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
БСП изкрезиха окончателно. Не могат да понесат успехите на Борисов и правят всякакви гадости да го свалят..Да ги закрием. На европейска Бългория не и трябва проруска партия.И ДПС са същите.
35
8
 
19
 
! Отговори
АЙ СИКТИР преди 6 години
АМИ ТО ЦЕЛИЯТ НАРОД НАПРАВИ "ОПАСНИЯ ЗАВОЙ"КЪМ КРИМ, РУСИЯ И ПУТИН. ГЕРБ И НАЙ-ВЕЧЕ КЛАКЬОРИТЕ ИМ, КАТО ПОКАЯЛИЯ СЕ ГРЕШНИК ТОМА БИКОВ, СЕ ЧУДЯТ И МАЯТ, С КАКВИ ПРОСТОТИИ ДА СЕ И НИ ЗАНИМАВАТ, ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ И ПРЕСТЪПНОТО СИ НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ.БСП СА ПОСЛЕДНАТА ИМ ГРИЖА.ЕРМЕНКОВ ПРОСТО КАЗА ИСТИНАТА,КОЯТО СТАРАТЕЛНО СЕ СКРИ ОТ ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД, КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ И ТАЗИ ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ, НИТО ТОВА ОПУЛЕНО МОМЧЕНЦЕ, НИТО БОКО И ОСОБЕНО АКТИВНИЯ ЦЕЦО НЕ МОГАТ ДА ПОТУШАТ
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партия осман се е загрижила за правилният завой на една осъзнала се партия!
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни занимавайте с тупотии!!!! Чакаме ЧЕЗ! Мафиотки медии! Не се пробвайте даже да ни промивате мозъците! Няма да мине, мутрииии!
32
3
 
25
 
! Отговори
образцов комсомолец преди 6 години
Значи да се въртим като ветропоказатели, на където духат от Брюксел.Ненков да каже тогава, каква е разликата между Съветския Съюз и Европейския Съюз.
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе то и чешкия президент призна крим пъле самолет бизнесмени в москва закарамесец преди изборите и го преизбрахазатова чехите са най-добре от бившити социзбират си родолюбци които се водят от интересите на народаа българите си избират ...на краварски *** и искат да са добредокато сте се оставили на джиндеро-кратунената плантация с банкянската картуна така ще е
30
4
 
20
 
! Отговори
фермер търси овца преди 6 години
Тоест, дори когато Европа върши пълни глупости, трябва да сме солидарни !? Защото например, тази вълна от бежанци ,която я удави , тя си я направи. Те ти логика на човек ,който не му трябва главата . Само партиен билет му стига.
29
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то БСП си е руска партия. Всички го знаят.
28
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди Елцин беше пиянде сега пияндето е Юнкер как само се променя света а
27
3
 
13
 
! Отговори
АХЕ преди 6 години
гроб: "хвани един, удари друг" и няма да сгрешиш.
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я какви ненки е надул от кражби гербера Ненков......
25
3
 
9
 
! Отговори
Пенко преди 6 години
Абе мирише на Трета Световна война ,тия пак си играят на шикалки.Тези и дебати ще словоблудстват."И да се прегърнем хем с русите ,хем с прустите,тю да ги порази Господ.Няма такъв филм.Няма да минем метър тоя път.Няма солидарност и не може да има солидарност с подпалавачи на най големия геноцид който ще се извърши срещу човечеството ако не се спре това безумие.
24
9
 
29
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Крим е Русия и въпросът е затворен.