Радев към Ердоган: Предлагам среща през юли в Брюксел

Президентът отговори на отправената му покана
23 мар 2018 15:30, Елка Василева
192
Радев към Ердоган: Предлагам среща през юли в Брюксел
Румен Радев. Снимка: архив, Булфото

Президентът Румен Радев изпрати писмо до президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган в отговор на сърдечните поздравления от неговия турски колега по повод националния празник на страната ни, както и на отправената покана за провеждане в близко бъдеще на среща на най-високо равнище между президентите на двете държави, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

"Споделям изразеното от Вас желание да проведем лична среща в близко бъдеще. В тази връзка предлагам тя да се състои в рамките на предстоящата Среща на върха на НАТО през юли т.г. в Брюксел, където ще имаме възможност да обсъдим по-задълбочено развитието на сътрудничеството и диалога на най-високо равнище между нашите страни", се казва в писмото на българския президент до неговия турски колега.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
8
 
7
 
! Отговори
Krom преди 6 години
И въобще - какъв точно военен? В последните 30 години политическия елит унищожава с неразбиране, с послушание към ментори зад Океана и с пряко вредителство Армията ни. Що за достоен офицер ще гледа тази сеч, без да реагира? А честта Ви къде е била при прехода Господа Генерали? В Килерчето - в замяна на облаги, високи заплати и закътани службици. Офицерите от Балканската и междусъюзническата война биха се срамували от Вас. Биха Ви презирали мъжете платили с живота си това, че днес ни има.
136
18
 
18
 
! Отговори
Прецедентът Радев преди 6 години
Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво за този пост и си мислят, че света се върти около тях.
135
13
 
14
 
! Отговори
tangra преди 6 години
който не може да направи коремно, да не критикува. на малкия пръст на радев не може да стъпите.
134
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НАПИСАНО Е: 132 Абе *** прочети и по надолу (подзаглавието) или и ти си от тия които четат само заглавията.
133
7
 
10
 
! Отговори
Epole преди 6 години
General Rumen Radev iska da blesne s golo pensionersko bg dekolte i bez sutien prez mesec uli...do hanim efendi Emine ... :-)
132
14
 
17
 
! Отговори
Комсомол преди 6 години
Само да спомена, че когато са БСП на власт няма еврофондове ,а сега цялото ни земеделие,промишленост и пътища са на еврофондове!БСП= Глад и фалити знаят го и те и затова инвестират в Старите капиталистически държави и децата им учат там -да има терен за евакуация...
131
5
 
14
 
! Отговори
НАПИСАНО Е: преди 6 години
"РАДЕВ , КЪМ ЕРДОГАН..."...А ,НЕ ОБРАТНОТО... АХМАКО МИХАЛЕ......."ГРАМОТНИКО"!Явно си завършил и Ти помощното училище....за "НАШИ ДРУГАРИ"!
130
3
 
3
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Ама моля Ви Господа ?! Моя "опонент" на 123 позиция използва думата която при мен рецензирате? Нали не искате да се усъмня, че той е всъщност един от Вас :-( би било много смешно, нали?
129
4
 
6
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Чичо Михал - а ти Михале, предполагам си смел та смел. И защо това, че намирам турската военна мощ за застрашителна а нашата за нефелна ме прави ***? Аз съм помирисвал барут, зная някои неща а част от живота си съм бил близо до границата. Тоест, изпълнил съм дълга си както го намирам за правилно. Но не разбирам такива като теб. И намали шрифта - говори за липса на самоконтрол, и липса на култура. Не те прави и по изразителен.
128
6
 
3
 
! Отговори
Във клубЪ преди 6 години
Радев ще го дърпа към Русия ,Борисов към ЕС, а накрая пак със САЩ
127
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО ХАХО- 127: ти го прочети! Виж и подзаглавието! Хвърли един поглед и на текста и тогава помисли кой е ахмака.
126
1
 
4
 
! Отговори
ХА,ХААА преди 6 години
..МИ ПОВЪРНИ БЕ АХМАКО, МИХАЛЕ...АМА , ПЪРВО ПРОЧЕТИ ЗАГЛАВИЕТО ХА,ХАААААА...!/..ЩОТО СИ ГРАМОТЕН , ДЕ.../
125
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... и ще си врътнем по едно коремно.
124
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тая стенограма ще ни я изпратят по депеша от Кремъл.
123
4
 
7
 
! Отговори
БРАВО 122... преди 6 години
...КВО ЛИ ШЕ ОТГОВОРИ НА ЕРДОГАН---АКО ГО ПОПИТА , "ЗАЩО ПРЕЧИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ ДА ГЛАСУВАТ "...ХА,ХА,ХААААААААААААААПАК ШЕ МИГА УМНО И НАСРАНО , КАТО ПРИ ПОП КИРО....!!!!
122
12
 
5
 
! Отговори
Чичо Михал преди 6 години
ИЗЧЕТОХ ОКОЛО ПОЛОВИНАТА КОМЕНТАРИ И ... ПОВРЪЩА МИ СЕ... Един след друг, гербер-русофоб, още по гербер и още по-русофоб. *** неграмотни. Ами поне прочете това, което коментирате. ПОКАНАТА за среща я прави Ердоган!!! И помислете защо президента Радев предлага срещата да бъде в Брюксел... Аман от ***!
121
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на тая среща ако го попита Ердоган защо организира кампания против собствените си граждани да не могат да гласуват и ги връщаше по границата.
120
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИДЯЛА ЖАБАТА,ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ,ЧЕ СЕ НАРЕДИЛА И ТЯ!!! ПОЗОР,ИМАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ КОМПЛЕКСАР ПЪРВО КАЧЕСТВО!
119
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кремъл нарече Радев предател, а той сега се ежи на Ердоган.По-разрушителна политика досега никой български Президент не е водил.
118
20
 
15
 
! Отговори
А, БЕ РУМЕНЧО.... преди 6 години
...ЕРДОГАН , ПОЗНАВА ЛИ ТЕ ...ТА ГО КАНИШ .....А..??!С НЕГО ЛИ ШЕ СЕ МЕРИШ...??!