БСП пак иска Борисов в НС заради "Дипломат гейт"

Вигенин призовава за прозрачност, не за пропаганда
Обновена: 29 мар 2018 10:43 | 29 мар 2018 10:37,
25
БСП пак иска Борисов в НС заради "Дипломат гейт"
Снимка: Bulfoto, архив

Левицата отново призова министър-председателят Бойко Борисов да отиде в Народното събрание и да даде повече информация на депутатите за дипломатическата криза около случая с отравянето на Сергей Скрипал.

Червените настояват и премиерът да разясни причините, поради които е привикал за консултации посланика ни в Москва Бойко Коцев.

"Да поканим министър-председателя във връзка с тази дипломатическа криза. Искаме да ни информира какви са основанията за предприетите стъпки до момента, за да има по-голяма съгласуваност между институциите", каза депутатът от БСП Кристиан Вигенин.

Още по темата

Той настоя, че това взаимодействие между институциите е важно и обърна внимание, че такова не е имало с президента Румен Радев.

"Да не действаме отново на принципа "нека да скрием министър-председателят", защото ситуацията е много сериозна. Това не е за да правим политическа пропаганда, а за да дадем шанс да бъдем информирани", заключи Вигенин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко си го премести от единия джоб в другия.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До закРазбира се, че няма да идва! Няма си работа, та да проверява ежемесечно (по толкова пъти го викат на месец) женските цикли на другарката *** Някой все пак работи. Лесно е само да кудкудякаш от банката на НС и да ИСКАШ. А колкото до циклите на другарката - мисля, че меното вече й е на гости - тотално е изперкала милата.
22
1
 
3
 
! Отговори
закачка-плачка преди 6 години
До "ЗАЕТ Е"И Той както обикновено няма да дойде!Разбира се, че няма да идва! Няма си работа, та да проверява ежемесечно (по толкова пъти го викат на месец) женските цикли на другарката ***
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Премиера си няма работа. По цял ден чака БКП-БСП да го извикат да им се обяснява за нещо. Така разчитат да си правят пиар. Да ама не. Нинова да си вика Президента да се обясняват .
20
3
 
4
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Десните от БСП,които са 99% от цялата им партия щяха да бъдат пратени в Белене,ако се върне сталинизма! Те обаче знаят,че техния сталинизъмотдавна се пече в казаните на Ада- затова се правят на глухонеми!
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБСП само иска приятелю, това е комерсиална партия, която не мисли за народа. Там влизат стари ***, които да грабят още. Млади хора няма, на тях им трябва охранени бизнесмени. Същите са и ДПС. Стефан Данаилов още го държат, защото е от старите ***. И той ще издаде багажа и няма кой да им свири На всеки километър.
18
4
 
9
 
! Отговори
българина преди 6 години
герб пак шикалкавят като за ИК! МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ ***
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТая мееека китка ....... и тоя ли е против конвенцията хаха
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП пак иска! Поне веднъж да кажат какво ще дадат!
15
8
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Кой ги пита БСП, да ходят при НДСВ заедно с ДПС. Народът отдавна наказа БСП, ДПС и НДСВ във вечна опозиция. Тази тройна коалиция управлява 4 години България и беше пагубно това управление. Станишев без малко да фалира държавата. Доган и царят взеха каквото можеха. Повече няма да им позволим да се върнат на власт, край! Каквото са откраднали това е. Бойко ще ги дере здраво. Ще изплащат всичко откраднато с лихвите. Царят дължи глоба за неправомерно взетите имоти. Ще бъде изправен на съд! Марш!
14
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би да сме парламентарно управление, че да го привикват в НС! Когато прецени, че има нещо за хвалба, той ще отиде, Каратанчева ще осигури ефир и ред в залата, Юнакът ще влети на трибуната, ще обяви колко пари е изкрънкал още от Брюксел, юе каже колко е раздал за Великден и ще изчезне през задния вход да рита топка на куц крак!
13
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия се чудят как малко да се рекламират и освен да се отъркат в Бойко друго не могат да измислят
12
16
 
10
 
! Отговори
Комуняга преди 6 години
Какво искат тези предатели от БСП,защо защитават руските интереси,да гледат българските! БКП-БСП винаги са били руски сателит и са действали срещу националните интереси!
11
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък се чудя на БСП! За какво им е това дебело магаре в парламента!? Оставете този левосектантски курс, господа - другари! Народа колкото и да е опростачен, не е това стадо отпреди 70 години да върви безкритично след всеки, който лицемерно хули запада, хвали СССР, тръшка се заради черното турско робство и мисли уж за бедните....! Влезте в съвремието, обективността и в час! Не толкова приказките и то неискрени за демокрацията, а скачането срещу Дол и критики срещу Ердоган уплашиха избирателя!
10
11
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Не може да дойде. Англичаните му четат на висок глас инструктажа...
9
10
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
БСП вече се превърна изцяло в жалка опозиция. Англия все още няма съществени доказателства, да ходил ББ да гаси "дипломатичния" скандал. Жалка история,но още по жалко е всеки гласувал за тях на възраст под 65-70 години!
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние искаме някой в затвора от КТБ Гейт ? До кога ще чакаме ?
7
7
 
21
 
! Отговори
"ЗАЕТ Е" преди 6 години
И Той както обикновено няма да дойде!
6
12
 
17
 
! Отговори
ГАРСОН БОЙКО преди 6 години
храбрата чета на ШАЙКАТА ГЕРБ в НС няма да допусне да го питат като ученик без домашно
5
6
 
18
 
! Отговори
ТИКВО КАЖИ СИ преди 6 години
от коя АМБАСАДА първо ти се обадиха