БСП пак иска Борисов в НС заради "Дипломат гейт"

Вигенин призовава за прозрачност, не за пропаганда
Обновена: 29 мар 2018 10:43 | 29 мар 2018 10:37, Василия Пейчева
25
БСП пак иска Борисов в НС заради "Дипломат гейт"
Снимка: Bulfoto, архив

Левицата отново призова министър-председателят Бойко Борисов да отиде в Народното събрание и да даде повече информация на депутатите за дипломатическата криза около случая с отравянето на Сергей Скрипал.

Червените настояват и премиерът да разясни причините, поради които е привикал за консултации посланика ни в Москва Бойко Коцев.

"Да поканим министър-председателя във връзка с тази дипломатическа криза. Искаме да ни информира какви са основанията за предприетите стъпки до момента, за да има по-голяма съгласуваност между институциите", каза депутатът от БСП Кристиан Вигенин.

Още по темата

Той настоя, че това взаимодействие между институциите е важно и обърна внимание, че такова не е имало с президента Румен Радев.

"Да не действаме отново на принципа "нека да скрием министър-председателят", защото ситуацията е много сериозна. Това не е за да правим политическа пропаганда, а за да дадем шанс да бъдем информирани", заключи Вигенин.


25
Още от Русия
Случаят "Скрипал": Сблъскаха се стратегии на Русия и САЩ!
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко си го премести от единия джоб в другия.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До закРазбира се, че няма да идва! Няма си работа, та да проверява ежемесечно (по толкова пъти го викат на месец) женските цикли на другарката Курнела
–––––––––––––––––
Някой все пак работи. Лесно е само да кудкудякаш от банката на НС и да ИСКАШ. А колкото до циклите на другарката - мисля, че меното вече й е на гости - тотално е изперкала милата.
22
0
 
3
 
! Отговори
закачка-плачка преди 3 седмици
До "ЗАЕТ Е"
И Той както обикновено няма да дойде!

Разбира се, че няма да идва! Няма си работа, та да проверява ежемесечно (по толкова пъти го викат на месец) женските цикли на другарката Курнела
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Премиера си няма работа. По цял ден чака БКП-БСП да го извикат да им се обяснява за нещо. Така разчитат да си правят пиар. Да ама не. Нинова да си вика Президента да се обясняват .
20
2
 
4
 
! Отговори
Жиб. преди 3 седмици
Десните от БСП,които са 99% от цялата им партия щяха да бъдат пратени в Белене,ако се върне сталинизма! Те обаче знаят,че техния сталинизъмотдавна се пече в казаните на Ада- затова се правят на глухонеми!
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен

БСП само иска приятелю, това е комерсиална партия, която не мисли за народа. Там влизат стари ***, които да грабят още. Млади хора няма, на тях им трябва охранени бизнесмени. Същите са и ДПС. Стефан Данаилов още го държат, защото е от старите комуняги. И той ще издаде багажа и няма кой да им свири „На всеки километър“.
18
3
 
9
 
! Отговори
българина преди 3 седмици
герб пак шикалкавят като за ИК! МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ БЕЗРОДНИЦИ
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен

Тая мееека китка ....... и тоя ли е против конвенцията хаха
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
БСП пак иска! Поне веднъж да кажат какво ще дадат!
15
7
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 3 седмици
Кой ги пита БСП, да ходят при НДСВ заедно с ДПС. Народът отдавна наказа БСП, ДПС и НДСВ във вечна опозиция. Тази тройна коалиция управлява 4 години България и беше пагубно това управление. Станишев без малко да фалира държавата. Доган и царят взеха каквото можеха. Повече няма да им позволим да се върнат на власт, край! Каквото са откраднали това е. Бойко ще ги дере здраво. Ще изплащат всичко откраднато с лихвите. Царят дължи глоба за неправомерно взетите имоти. Ще бъде изправен на съд! Марш!
14
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да не би да сме парламентарно управление, че да го привикват в НС! Когато прецени, че има нещо за хвалба, той ще отиде, Каратанчева ще осигури ефир и ред в залата, Юнакът ще влети на трибуната, ще обяви колко пари е изкрънкал още от Брюксел, юе каже колко е раздал за Великден и ще изчезне през задния вход да рита топка на куц крак!
13
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия се чудят как малко да се рекламират и освен да се отъркат в Бойко друго не могат да измислят
12
15
 
10
 
! Отговори
Комуняга преди 3 седмици
Какво искат тези предатели от БСП,защо защитават руските интереси,да гледат българските! БКП-БСП винаги са били руски сателит и са действали срещу националните интереси!
11
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз пък се чудя на БСП! За какво им е това дебело магаре в парламента!? Оставете този левосектантски курс, господа - другари! Народа колкото и да е опростачен, не е това стадо отпреди 70 години да върви безкритично след всеки, който лицемерно хули запада, хвали СССР, тръшка се заради черното турско робство и мисли уж за бедните....! Влезте в съвремието, обективността и в час! Не толкова приказките и то неискрени за демокрацията, а скачането срещу Дол и критики срещу Ердоган уплашиха избирателя!
10
10
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 3 седмици
Не може да дойде. Англичаните му четат на висок глас инструктажа...
9
9
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 3 седмици
БСП вече се превърна изцяло в жалка опозиция. Англия все още няма съществени доказателства, да ходил ББ да гаси "дипломатичния" скандал. Жалка история,но още по жалко е всеки гласувал за тях на възраст под 65-70 години!
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ние искаме някой в затвора от КТБ Гейт ? До кога ще чакаме ?
7
6
 
21
 
! Отговори
"ЗАЕТ Е" преди 3 седмици
И Той както обикновено няма да дойде!
6
11
 
17
 
! Отговори
ГАРСОН БОЙКО преди 3 седмици
храбрата чета на ШАЙКАТА ГЕРБ в НС няма да допусне да го питат като ученик без домашно
5
5
 
18
 
! Отговори
ТИКВО КАЖИ СИ преди 3 седмици
от коя АМБАСАДА първо ти се обадиха