Номинация за Борисов – "Евроличност на годината"

Престижната церемония ще се състои в Сараево през юли
17 апр 2018 15:30,
102
Номинация за Борисов – "Евроличност на годината"
Снимка: Bulfoto, архив

Премиерът Бойко Борисов е номиниран за "Европейска личност на годината". Церемонията по връчването за 38-ми път на престижната награда ще се състои в Сараево на 6 юли, съобщи Танюг.

Днес председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор и промоция на най-успешните мениджъри и личности Панет Шкрибич, който бе приет от българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова, и предаде новината, пише БТА.

Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на "Европейски мениджър и личност на годината", съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани.             

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
22
 
! Отговори
СТРЪНДЖАТА преди 6 години
..... ми така де.... нали БГ е вече сред първите по доходи и най-висок жизнен стандарт в в Европа...
48
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И болници също закрити или нарочно оставени да фалират, за да се пренасочат средствата пак към герберски техни лекари....
47
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се как с откраднатите милиарди не си е построил паметник още?! :) Толкова си е повярвал, че сам ще се кланя на себе си и ще си поднася цветя.... :) :) :)
46
1
 
34
 
! Отговори
награда преди 6 години
И за това че по времето на неговото "управление" са официално закрити 300 села в България!
45
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роди се новия Ким Ир Боко на Балканите, човекът който пали Сънцето и го гаси когато му е кеф. Това е поредния виц у нас. На стари години, когато с памперс ще стои на премиерския трон, от награди, ордени и медали няма да миже да се движи. Ще е окичен като коледна елха, но от българите и помен нвма да има. Около него ще има няколко шведи - инвалиди само, това ще е останало от държавата ни. Нема такъв *** наистина. Дали си вярва, че това го заслужава? Ако си вярва, значи съвсем е изтрещял.
44
1
 
27
 
! Отговори
noFreeman преди 6 години
Така ще е вече... престъпници като Тръмп, Макрон, тереза Мей и ей тоя бандюга на снимката ще са новите отличници на света... колкото повече затрият, толкова повече номинацията расте...
43
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната простотия относно самозабравилият се Банквнски паун, който до такава степен се е отделил от народа, че се е обожествил. Кой ли го предлага за това? Не знаят ли, че сме най-бедни и най-умиращи в ЕС? Че е заграбил цялата власт и краде от всеки и всичко? Че 2 милиона напуснаха заради него, че образованието е пародия а здравеопазвснето е за богатите?Че няма икономика, селско стопанство, че се краде до 80% от поръчките и европарите? Това е подигравка с народа на България и предизвиква смях.
42
2
 
32
 
! Отговори
Мисли с главата преди 6 години
Господин премиер, вие да не сте премиер на европа? Мисля, че се самоназначихте премиер наБЪЛГАРИЯ. то биехте всички партии на избори, но май се оказа, че, бихте българският народ.
41
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сорос ли ги спонсорира пак тези конкурси?На послушните дава награди....
40
1
 
22
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Номинация за Борисов "ЕвроНЕличност на годината"
39
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не евроличност на годината, а номинация "Срам и позор" !
38
0
 
28
 
! Отговори
Спиро Киров Фарс преди 6 години
Евродоклади всяка година за корупция обаче някаква псевдо организацийка номиниралагати новината
37
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради това, че източи КТБ и ще си купи ЧЕЗ ли ?
36
0
 
25
 
! Отговори
ПОДЛИЗУРКО преди 6 години
А, МАЛКО Е ! (реплика от филма Хитър Петър, НЕ Е ЛОШО ДА ГО ГЛЕДАТЕ ОТНОВО), по-хубаво - МЪЖ НА ВСЕЛЕНАТА
35
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайдееее, почна се обожествяването на Сикаджията. Това се нарича култ към личността. Поне да беше личност, а той от дребен бандит, слуга на Маргините, Бай Миле, Маджо, с помощта на Първанов и Доган се докопал до властта. Защо не направят допитване до Българския народ, дали ще гласува за Личност или като ***? Защо СДС бутнаха мавзолея, днес щеше да чака тялото на Бижеството, пълно с мас и сланина, да бъде положено там? Да гледат бъдещите поколения какъв глиганин ни е яхал с години.
34
1
 
34
 
! Отговори
Тиквата преди 6 години
Дайте му и за ''*** на годината''
33
1
 
37
 
! Отговори
антикомунист преди 6 години
Ако този индивид е личност на годината в Европа, защо народът на негова държава е на първо място по смъртност в света, най-беден в ЕС, най-корумпиран, най-лошо здравеопазване...................? Защо,бе джанъм?
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахаха тоя глупендеер ли бе та той не знае и български тиквочааа.
31
34
 
5
 
! Отговори
Професор преди 6 години
За комунистите всяка година личност на годината е другаря Лилипyтин. Марш в Сибир гнycни комунистически пpaceта. Лaпaйте му *** на Генерал Борисов ако ви позволи.
30
39
 
5
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Генерале, успех ти желая. Не личност на годината а Личност на Века е Генерал Борисов. Пък комунистите нека *** като *** друго не знаят.