Сидеров след визитата в Крим: Мост сме между ЕС и Русия

Крим не е окупиран, там имаше референдум, заяви лидерът на "Атака"
23 апр 2018 18:50, Красимир Ангелов
169
Сидеров след визитата в Крим: Мост сме между ЕС и Русия
Снимка: Булфото

В момента, по време на европредседателството ни, България има уникалния шанс да бъде мост между Русия и ЕС, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред БНР. Това стана след визитата му с още трима представители на партията на големия международен икономически форум в Ялта, Крим.

По думите на Сидеров, Меркел, която досега е била сред изпълнителните по отношение на санкциите срещу Москва, вече ще говори за излизане на Германия от санкциите.

"Това е обръщане на политиката на евродържавата-лидер в Европа – Германия. Ако Меркел предприеме такива стъпки, ние също ще бъдем доста по-освободени да действаме. И тогава вече може да се отиде към още по-бързо реализиране на някои проекти, които бяха спрени", подчерта Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията си.

По отношение на критиките защо представителите на "Атака" били в Крим, Сидеров заяви: "Крим не е окупиран, там имаше референдум. Хората пожелаха да бъдат в Руската федерация, включително нашите сънародници българите, които са около 5000 човека. Не само не е окупиран, нито анексиран, но Крим в момента се развива интензивно, има строителство навсякъде, има видими промени от 2014 г., когато бях за последен път там".

По време на посещинието си лидерът на "Атака" се е срещнал с главата на Крим Сергей Аксъонов, като двамата са обсъдили възможностите за търговия. Според Сидеров това е нещо, от което България има нужда, защото имаме западащи фирми, поради липса на пазар.

"Пътувахме до там два дни, защото в момента пътят до Крим е много сложен. Всъщност, през морето ние имаме 45-50 минути, ако има пряка въздушна линия. Както беше открита наскоро линия до Одеса, защо не се направи същото и до Ялта. Това категорично ще усили възможностите за икономика", смята патриотът.

Той посочи още, че близо 5000 българи не могат да получат виза за България, защото в паспорта им има код, който показва, че те са от Крим. "Това е безумно, ще поставя въпроса в парламента към външната министърка как може да се промени", подчерта още Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
3
 
! Отговори
елате ни вижте преди 6 години
какви *** сме на всичките Велики сили!
99
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАЛИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, КОЙ ДАДЕ НА ЛУДИТЕ ЛАПТОПИ- А БЕ ХОРА ЛЕКУВАЙТЕ СЕ- ТУК Е ГНУСНО И ФЕКАЛНО....РАЗДАВАЙТЕ СИ ОРГАННИТЕ НАТУРИИ НА КОГО ЩЕТЕ, АМА СТЕ МНОГО ПРОТИВНИ...
98
11
 
10
 
! Отговори
ТУРСКА ПРОВИНЦИЯ, преди 6 години
До Волен не ВоленНас само за туй ни бива!!!!!!!!!!!!!ТPОЯНСКИЯ КОН НА СССP!
97
2
 
5
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Интересно ,когато правиш извод ,че причината е в ниското качества на твоята личност или групата ,към която принадлециш ,никой не приема ,че причината е всамите нас за лошите резултати!Сидеров е като всички другиполитици!Парашутист!Или артист от народния театър!На на кукли!Българина е на ниско ниво-още е на театър с кукли на конци! А другите са на истински артисти!ха ха ха Явно няма и да пораснем скоро!
96
2
 
8
 
! Отговори
ссср преди 6 години
федероси за рубли
95
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Населението на крим интересно защо е намаляло с 25 % спрямо 2012 сигурно това че има течашта вода 2 часа на ден и режим на тока няма нищо общо ама съвсем
94
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любопитно защо като е такъв рай в крим тия 5000 нащи санародници искат паспорт да бягат от там
93
3
 
7
 
! Отговори
ръц преди 6 години
и Бочко тарикатее и тей ги мисли нещата ама да не стане като в онуй детско филмче "синьо лято - посредникът ти е ***!" ...иначе хубаво искаме да сме хитреци келипирджии и мост между големите ама дали имаме позиции и акъл за тъз игра и да не се озовем ненадейно откъм еВаната старна от 2стола на земята
92
4
 
14
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Странно, човек би помислил че един националист не би се стремял пак да ни превърнат в 16 република.
91
15
 
13
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Браво на Сидеров! Политик с чест !Не предаде идеалите си заради власта.Някой ще го о бвинят заради власат,но той все пак е от управляващите и прави каквото може за баланс.
90
7
 
17
 
! Отговори
Волен не Волен преди 6 години
Волен нали крещеше от трибуната на парламента за вдигане на пениите преди да лапне кокала : "АРЕ ДЪ ВЪ ВИДЪЪ" е аре де .Какво търси в сибир след като родината му е най-бедна в ЕС,най-старо население в Света,най-ниска раждаемост в Света ....Родния му град всяка година намаля с 1000 човека и след 50 г. ще изчезне ,а той тръгнал Крим да оправя.....
89
6
 
15
 
! Отговори
Танкист преди 6 години
В Армения става интересно -ЕС ориентаця иска да поема ,дали Русия ще го позволи?Асад му обещаха ракети С 300, Израел дали ще го позволи?В напечени времена не е хубаво да го играеш мост .Първата работа на сапьорите при военен конфликт е да взривят граничните мостове....
88
13
 
14
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Правилната политика е да се развиваме и на запад и на изток. Който не го разбира няма капацитет да разбере или е някаква камериерка. Браво на Сидеров, другите държавни мъже не смеят да погледнат на изток да не би да им се скарат. Държавата, която си мисли, че игнорирайки Русия има някакво добро бъдеще е заблудена, а населението и - губещо.
87
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каскета със зелените чорапки откак го нахока попчето-милиционер май нещо го дадоха накъсо. Волен за некоя рубла не мост, ами задна прашка ше направи :)
86
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене да не са те въртели на чеверменце другите две джудженца Путин и Медведев бе? Такива *** като тебе след употреба ги изхвърлят в храстите.
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До китаеца с големите изтрадели МъдЕ ей *** на *** в умрялата цоца да се изпразня да измрете цялото ви проказно семейство плод на инцес амин!
84
15
 
19
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 6 години
Сидеров е гъзолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
83
2
 
8
 
! Отговори
МАЛКОТО КОТЕ преди 6 години
И като го пратя при баща му и братовчед му да разцепя НИКОЛ!!д:))))))))))))))
82
2
 
9
 
! Отговори
малкото коте преди 6 години
До Анонимен 90 -Като срещна питбула най-много да го пратя при баща му и при братовчед му джеки чан хахаххахахахахахх СМЕХ!
81
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв мост.Луд ли си Болене.Спал си на течение.