Нинова, Каракачанов и Симеонов... на по бира. Но Волен – недоволен!

Срещите на вицепремиерите със соцлидерката вбесиха лидера на "Атака"
8 май 2018 10:30,
113
Нинова, Каракачанов и Симеонов... на по бира. Но Волен – недоволен!
Снимка: архив Bulphoto

Предстоящата среща на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов с лидерът на БСП Корнелия Нинова разгневи не кой да е, а Волен Сидеров.

На първи май Красимир Каракачанов покани соцлидерката "на по бира", за да я увери, че протестите на червените срещу правителството са неоснователни.

Нинова пък прие, с условие разговорът да е публичен. После стана ясно, че вицепремиерът Валери Симеонов също е поискал среща с Корнелия Нинова и тя също е приела.

Недоволен вече има – Волен.

В писмо до медиите лидерът на "Атака" заяви, че срещата не е оторизирана от Обединените патроти.

"Като председател на ПГ на ОП и създател на коалицията Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят, с която и да е партия извън управляващата коалиция", отсича лидерът на "Атака".

Той смята, че действията на Симеонов и Каракачанов вредят на вече установените споразумения за управление на България между АТАКА, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ.

Волен Сидеров все още решение да отмени днешното заседание на парламентарната група на Обединените патриоти и призова ВМРО и НФСБ да излязат с позиция по отношение на коалиционната им политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Въй преди 5 години
Недоволен или незадоволен?
70
0
 
0
 
! Отговори
Жоро .Соколов. преди 5 години
Ден да мине друг да дойде.Народа го ебаз. Нали Доросиев дават пари дасе закрие България като държава.На Тея баламуряци хич не им дреме за народа.Като е глупав дане се вдигне цяла България и да ги опуха тия нещастници.
69
0
 
3
 
! Отговори
Радев преди 5 години
Другарке Нинова, а аз какво да правя? Чакам нареждане!
68
0
 
2
 
! Отговори
Вензи преди 5 години
Нинова - уволнена от Станишев за корупция и обвинява други за корупция? Смешно и жалко. Поне има опит жената в корупцията и е запозната как се прави.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До обективенма, нали винаги това казваме, в бсп няма социалисти, няма комунисти, има само крадливи и лъжливи тарикати, вперили се само в парите!
66
1
 
5
 
! Отговори
Барекю преди 5 години
Том белокос хулиган защо не е в затвора за измяна във служба на вражеска Русия.
65
2
 
4
 
! Отговори
ico преди 5 години
кой кат' Корнелчето - двама български мъже бабанки се натискат да пият бира с нея, а едно джудже се сърди, и на него му се иска
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то тази логика важи и за ГЕРБ. Защо сключиха коалиция с човек който ги наричаше с всякакви обидни епитети?ГЕРБ играха и срещу Доган,даже го стреляха,но после ББ отиде да се мазни и пие кафе с него.
63
1
 
5
 
! Отговори
ДЕЕЕЕ преди 5 години
МАРЕШКИ ДЕЕЕЕЕ
62
1
 
6
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Г-н Сидеров, не ни разочаровайте.
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
браво, поетчето))):
60
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Анонимен 65 - ...ГЕРБ. Защо сключиха коалиция с човек който ги наричаше с всякакви обидни епитети?Предишния мандат също имаше коалиция с такива, наричащи Борисова какво ли не! Те си заплатиха простащината! Вече ще гледат парламента през макарон, навит на макара!
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кой барабанистчето ли
58
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 65 преди 5 години
Ами то тази логика важи и за ГЕРБ. Защо сключиха коалиция с човек който ги наричаше с всякакви обидни епитети?
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щом "патриотите' си позволяват да нарушават коалиционната етика, т.е. коеалиционното споразумение, няма пречки ГЕРБ да поканят в коалициа и ДПС! Такава коалиция ще изкара не само един, а няколко пълни мандата!
56
3
 
22
 
! Отговори
ф преди 5 години
Белият пудел на Путин.
55
1
 
28
 
! Отговори
miko преди 5 години
Волен е за тези, които му захранват редовно банковите сметки.Едно време пропагандираше през ТВ Скат за Америка, сега е върл защитник на руските интереси по света. Същия е и в политиката - до вчера хулеше Бойко и ГЕРБ, а днес вече е застъпник!
54
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върлия атакист от скандиращ: "Бойко (лека жено)", стана пръв и най-пламенен защитник на ГЕРБ!?!Ако някой друг освен Деница Гаджева пусне бюлетина за него на изборите, значи сме непоправим *** народ - най-простия във вселената
53
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, хубаво е да си на власт! Млада булка, дете ангелче с бъдеще, обезпечен финансово, полицията на Бъчварката не те дърпа пред НАТФИЗ, разни минувачи не ти пускат крошета докато жандармерията те държи и комисар Муейров те души, а булката пищи!Освен това има подписана споразумение по настояване на ОП за 4 години подкрепа.Каквото и да ги прави Бойко - подкрепа!
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навиват Нинова по законопроекта за финансиране на вероизповеданията да подкрепи внесеното от Каракачанов, а не този на Герб, подкрепян от Герб, БСП и ДПС и предвиждащ пари само за православни и мюсюлмани. Идеята е да оставят ГЕРБ на ДПС!