Докога ще търпим маргинали да безчинстват, пита Джамбазки

Той реагира гневно на побоя над зам.-кмета на Ловеч
12 май 2018 13:17,
43
Докога ще търпим маргинали да безчинстват, пита Джамбазки
Снимка: ВМРО

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки написа гневен пост в социалната мрежа, с който попита докога ще търпим роми и други маргинали да безчинстват и блудстват в Родината ни.

Повод за гнева на Джамбазки стана побоят над зам.-кмета на Ловеч Цветан Георгиев преди дни. Според някои предположения наказателната акция е била заради осуетена незаконна сеч на дървета.

"Това е поредният брутален акт на насилие, който граничи с опит за убийство на държавен служител, който е изпълнявал дълга си към родината, бранейки горите и природата на България. Да напомням ли за лесничеите около Розино, за тези замерваните с мачете и брадви във врачанско, за незаконната сеч в градските паркове?", пита евродепутатът.

Още по темата

Той призовава за незабавни мерки от страна на полицията.

"Внесените от нас законодателни инициативи, свързани с незаконната сеч, е нужно спешно да бъдат вкарани в пленарна зала. Неслучайно ние патриотите от ВМРО от години се борим с битовата, циганската и престъпността в малките населени места. Защото те са бич за нормалността", пише още Джамбазки.

Той призовава най-после да се сложи край над всички мародерства в страната. "На бракониерствата, на незаконната сеч и на всички други издевателства над нашата Родина – хората, горите, езерата, реките, морето… Тъжно и жалко е, че през 21-ви век го апелирам. Но е факт!", пише още той.

Джамбазки съобщава и че ще инициира разговори с военния министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов с искане за законодателни промени.

"Двойните стандарти, срещу които се боря от години като евродепутат, не са само в храните, но и в отношението на институциите, в прилагането на законите. Те са недопустими!", категоричен е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде са зелените ???
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех Джамбазки, ти като че ли си извънземен. Нали това е електората, който осигурява чрез свободните избори кой да е на власт. Той не може да чете, но знае за кого да гласува, даже и шофьорска книжка може да придобие.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами то трябва ама да се започне от банкя и всичко ще си дойде на мястотохубаво ги гомвори момчето ама нема как да стане като те са в министерски съвет
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поитай коалиционните си партньори от ГРОБ нали вие сте им патерица .
31
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога пьк ще тьрпим ждамбаза и компанията му от опитомени патрЕоти?
30
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствените маргинали в България са електората който те избра жамбазче.
29
1
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Ще търпим докато убият или прогонят и последния българин от майка България. После ще се бият помежду си и това няма да ни интересува, защото няма да ни имат.Това е истината.
28
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки, 300000 маргинали гласуват за ГЕРБ, трябва да се коткат, защото на есен ще трябват още толкова.
27
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TE ТЕЗИ МАРГИНАЛИ ЗА КОИТО ГОВОРИТЕ Г-Н ДЖАМБАЗКИ СА МНОГО БЛИЗКИ РОДСТВЕНИЦИ ПО СЕМТСКА ЛИНИЯ НА ЕДНИ ДРУГИ МАРГИНАЛИ,КОИТО СЕ САМОТИТУЛУВАХА (ИЗБРАН НАРОД) И ТОЧНО ТЕЗИ ПОСЛЕДНИТЕ МАРГИНАЛИ НЕ ДАВАТ И КОСЪМ ДА ПАДНЕ ОТ НАШЕНСКИТЕ МАРГИНАЛИ,КОИТО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА СИ ГРАБЯТ,УБИВАТ И БЕЗЧИНСТВАТ БЕЗНАКАЗАНО.
26
1
 
19
 
! Отговори
/БЪЛГАРИН преди 5 години
До Аз----И ПРАВО НА ДИРЕКТЕН ОТСТРЕЛ
25
24
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
До кога ще търпим Джамбазки?
24
4
 
15
 
! Отговори
Калин преди 5 години
Ще ги търпим и по лошо ще става.Щом и на Евровизия ни прадставят ***.
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво се "очудвате",политбандити!Нали за да ограничавате правата на нормалните хора,използвахте И ИЗПОЛЗВАТЕ точно маргиналите,от най-простите улични бандити,до всякакви "малцинства" , с техните цивилизационни "права"!Сега вече се жънат плодовете от този неуморен "труд",за който ви плащаше мълчаливото,зомбирано от вас,"мнозинство"!Сега,маргиналите ще видят и вашата сметка - неизбежно е!"Мавърът(политбандите) си свършиха работата и сега е техния ред - Стадото вече стана на тор и само си е винов
22
0
 
26
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Дотогава докато имаме такава корумпирана Съдебна система...което ще рече че скоро няма да се промени нищо...
21
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, докога ще те търпим и тебе жамбазче...?
20
0
 
24
 
! Отговори
Алооу преди 5 години
Нали затова ви пращаме там, за да не ги търпим. Ако вие питате нас, вместо да давате отговори, полза от вас няма
19
3
 
14
 
! Отговори
Ще търпят онези, преди 5 години
които чакат да ги защити полицията, а съдът да въздаде справедливост.Тези институции не могат да ни помогнат пълноценно, защото калпави закони и задгранични предписания им връзват ръцете!Затова всеки сам да прецени как може да противодейства на наглеци, крадци и други вредители. Когато такъв понечи да те ощети, действай при самозащита така, както можеш. После ще се оправяш. Нека той да търчи да се оплаква! Ти имаш глава на раменете, за да се защитиш. Има и адвокати. А може и да не те хванат!
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато станат повече от немаргиналите и вземат властта. Тогава ще спрат и ще станат политици, обикновени, с помощи от държавата, за да не крадат, както казаха Цецо и разни патариоти.
17
22
 
9
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Големия българин и патриот Джамбазки е абсолютно прав. Крайно време е да спрем да толерираме комунистическите престъпници.
16
5
 
33
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Че дайте по един "Калашник" на горските, бе!