Психиатър: Борисов с потребност... да е обичан!

Международната сцена му се услади, коментира д-р Николай Михайлов
12 юни 2018 12:00,
94

Премиерът Бойко Борисов разрешава проблеми с удовлетворяване на протестиращите хора, за да замълчат. Това е мнението на психиатъра д-р Николай Михайлов, което той изрази в студиото на "България сутрин".

"Борисов е човек, който не може да понася да не бъде симпатичен. Той има огромна потребност да бъде харесван, обичан и в някакъв смисъл прославен", каза д-р Михайлов пред Bulgaria ON AIR.

Психиатърът смята, че активността на българския премиер на международната сцена с визитите в Западна Европа и Русия, с посрещането на европейските лидери у нас, показва, че това му се е "усладило".

"Изведнъж той може да бъде съзерцаван на друга платформа, което е услаждащо, но ако разгледате внимателно ефектите на неговите гастроли, нищо особено, даже в някакъв смисъл провал", допълни още д-р Михайлов.

По думите му прегръдките на Бойко Борисов и Владимир Путин в Русия означавали, че Европа и НАТО никога нямало да ни разделят. Това обаче според психиатъра е смешно.

"Изрази образа на една лъкатушеща и безпринципна нация, която не може да удържи това, което се нарича братство между два народа. Това е ясно, но се колебае в лоялностите си, защото в момента на тази прегръдка, изневерява на другата по-фундаментална прегръдка - eвроатлантическата", допълни д-р Николай Михайлов в ефира на "България сутрин".

Психиатърът коментира и историческата среща на Ким Чен Ун и Доналд Тръмп. Според него двамата лидери са в някакъв вид криза или нужда и това е причината за тяхната среща.

"Това е някакво шоу. Двама души - психопати", категоричен беше д-р Михайлов пред Bulgaria ON AIR.

Според психиатъра от историческата среща между лидерите на САЩ и Северна Корея нищо няма да излезе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам приятели, които са били съученици с него - общо взето всички са на мнение, че Борисов е психично болен, още от едно време си е личало.
40
4
 
23
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Борисов е с потребност да е на власт!Толкова лапкане отнесе, че си е жива зависимост! Ако излезе от влоста, ще трябва да мине на затворническа диета!
39
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кой нормален човек няма нужда да бъде обичан? Може би единствено този набеден психиатър, богослов и бивш депутат си е самодостатъчен?
38
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов е дълъг преходен период, в който от няколко години не играе ролята на послушен примерен. Поел е отговорност защото е натрупал знания опит и общ поглед след сложни трудови и жизнени дейности.Придобил е умението за решаване на сложни задачи и ги взема присърце.Борисов с потребност... да е обичан!-неподходящите условия на социална среда подтиква към такива вътрешни импулси и не може да се говори за грешка в поведението му.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГробокопачСамо да кажа ако си тука, че да пишеш "До Ралица" е равно на "Мис Тигровата"(която станала джурналиска и изразява "не мога ще има цензура" като всички останали. Болен мозък както всички останали защитаващи БиБи и Ц.Ц.)Старичко е от 20 век ама върви "Истината е някъде там". Знаеш за к'во иде реч този израз на истината!
36
10
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Доста *** е имало на парада, но били дегизирани като Пелов... - а Нинова била "истински" мъж с брада и мустаци...
35
7
 
15
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
Голяма част от психиатрите обикновено са за психиатри. А и нещата които казва важат до голяма част за всички нас, и за него самия включително.
34
6
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До РалицаБорисов, на рожденият си ден,в Турция! Какво още ви е нужно, като свидетелство?
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До нгкакво да коментираме ! специалистът го е казал! ------Даааа, само дето на него му трябва психиатър ..................
32
11
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Психиатърът има нужда от... - психиатър...
31
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той затова отива в Анадола, и то именно за рождения си ден, за да го пообичат малко тамошните мераклии!
30
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Премиерът Бойко Борисов разрешава проблеми с удовлетворяване на протестиращите хора, за да замълчат. Това е мнението на психиатъра д-р Николай Михайлов, което той изрази в студиото на "България сутрин"."Психиатърът му трябва колегиална помощ и ОЧЕН лекар!!!!
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като усети, че у нас е мразена, "труженичката" Борисов започна широкомащабен гастрол по света! За съжаление, тарифата е близо до треторазрядната тираджийска.
28
3
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До РалицаКакъв мир в региона, мойто момиче, при положение, че вътре в България водим война срещу Борисов? Мирен регион - бунтовна България. Не е ли по-добре, мирна България, бунтовен регион?
27
1
 
3
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
До Хамлет...то и Хамлет е имал потребности...и си ги е самозадоволявал доколкото може. Наблегни на "ръкоделието" синко...и всичко ще е Ок ! ;) Успех в начинанието !
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичан е, обичан е! Затова ходи с толкова охрана...
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то има ли човек, който един път помирисал известността и слвата да не му се е осладила и да не иска да продължава да бъде в центъра на прожекторите? Голямо откритие, голяма статия няма що...
24
7
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Борисов, най-много иска да е обичан от Ердоган и в Стамбул града голема. Затова той казва: 'Отношенията ни с Турция са специални". Определението "специални " в случая има, много широко тълкуване, тъй като личността на Борисов е синоним на държавата, а оттам всички сме надупени пред Падишаха!
23
7
 
13
 
! Отговори
нг преди 5 години
какво да коментираме ! специалистът го е казал!
22
5
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
До annybodyВсеки с поне малко акъл може да прецени, че твоят любимец Бойко страда от нарцисизъм. А това, което изрежда доктора са неговите проявления. Проблема е, че Бойко не е умен нарцисист. Ако беше интелигентен поне имаше някаква надежда държавата да успее. Но той е и ***.