Сектор "Сигурност" сбра БСП и ДПС! Стягат се за вота

Йордан Цонев: Вот може да се иска и за "Здравеопазване"!
15 юни 2018 09:30,
23
Сектор "Сигурност" сбра БСП и ДПС! Стягат се за вота
Снимка: архив, Булфото

Депутатът от ДПС Йордан Цонев обяви, че партията му ще подкрепи вота на недоверие на БСП срещу правителството за сектор "Сигурност".

Още по темата

"Ние сме опозиционна партия. Искам да подчертая, че ние искахме да внесем вот по тази тема още през декември м.г. Радвам се, че сега БСП узря за идеята на ДПС", коментира той.

Цонев посочи, че вот на недоверие може да се внесе и по тема "Здравеопазване".

"Вижте какво става в здравната система. Има Плочев, няма Плочев. Европредседателството приключи, но проблемите в България продължават със страшна сила", посочи депутатът пред Нова тв.

Според него България се нуждае от национална програма за реформи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съсипано е всичко до което се докосват случайни и некомпетентни и събрани по партийна линия хора . Всеки дърпа чергата към себе си и никой не мисли за това какво остава след него . Така се раздадоха и продадоха , разрушиха се торови и циментови заводи . Парите и благата се изнасят навън и за нас остава само пушилка и отпадъци . Къде е здравеопазването , образованието ? Къде са младите хора и децата им ?Нахалното и нагло изказване на втория днес беше върхът !Докога така ще я караме ?
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен за националната ни сигурнос и здравеопазване вот на недоверие може да се иска още почти по всички сектори - нищо в държавата не е в ред. Но ДПС винаги са били с власта и във власта - сега също и пак ще изтъргуват вота т.е ще има нова сделка с ГЕРБ .
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дУпИсЕ и с БСП и с ГЕРБ. Финансов интерес,клати фес-нищо друго.А Данчо Ментата не заслужава и коментар.
17
1
 
8
 
! Отговори
спец преди 5 години
Еничара даНчо МЕНТОВ,прибере ли се в Бургас,бой по продажната му теква с камъни
16
1
 
11
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
Задава се кабинет Борисов 4
15
10
 
8
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Оставка за мутрите ГЕРБ.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кораба на Борисов не потъва, а уверено се бори с вълните на Коминтерна, пардон - Лебералтерна или както там го пребоядисат названието.
13
3
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До 9 червен анонимник. Борисов съсипал армията, така ли? Щото преди него само я градяха, така ли, да та *** в червения галошш? Май забравяш, че точно сега гласуваха 3.5 млрд за модернизация на армията. Ей, гиди мръсни, лъжливи, подли бесепари.
12
6
 
11
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Какъв вот? Тези явно не разбраха, че Бойко си заслужи четвърти мандат.И вместо да се целуват , да плачат.
11
3
 
13
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
ДПС в момента са повече във властта отколкото патриотичната патерица. Това ако някой не го разбира е много извън политиката. На Валерката му е дадено само да спира музиката по курортите. Други правомощия няма.
10
1
 
7
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
До единствен шансКато гледам искат да си гласуват за патериците отново, и после да верват на патеришките лидери, че тоя път няма да ги предадат. Скоро демокрация няма да има ама хич. Патриотично ликвидирайте България.
9
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
борисов съсипа армията редно е да си плати с оставката !
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Методът с патериците работи трети мандат безотказно. На ДПС е отредена ролята на фалшива опозиция.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС доведе герб на власт сега във вот ще участва. Турските мурафети нямат край. Оня ден Хасан Адемов се затичал да умирява протестиращите майки, вика им няма пари, какво протестирате. Патерица номер едно.
6
10
 
7
 
! Отговори
единствен шанс преди 5 години
Ако искате хунташите да бъдат изметени, Българи, има само един начин. БСП трябва да получи повече гласове от герб и патериците им - патриоти, марешки, слави трифонов и дпс взети заедно. Правописните грешки в малките и големи букви не са случайни. Едва като се нормализира политическия живот с един мандат без хунта, тогава гласувайте за който ви е кеф.
5
6
 
19
 
! Отговори
Българин 1 преди 5 години
Вота бил събрал бсп и дпс! Ми те не са се разделяли !!! Завалиите умират от завист и злоба!
4
1
 
3
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 5 години
Нас не ни заливат с фалшиви новини, нас ни обливат с лоши новини не само събота и неделя както е в страните на демонкрацията, тук се тачат само лошите новини. И това е тъй като все още тълпата не е поставена под пълен контрол от олигархичната каста и все още може да саботира и подменя власт без олигархията да желае това и да може да контролира напълно. Затова тя предлага заразата наречена либерализъм като удобна форма на фалшиво противодейсвие против себе си. Либерализъм прикрит с разни боички.
3
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ са нагледен пример как демокрацията е подменена с ДЕМОкрация ! ХАДЖИразБОЙКО с 15% управлява ЦЯЛАТА държава !
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старите дружки са извън властта вечв доста време и беснеят яко. Държавата върви напред и още повече безснеят, шефовете им намалиха финансите за пропаганда :)))
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС е коалиционния партньор който проформа участва във вотовете. Иначе Прас прес, медиите на ДПС на макс подкрепят менте патриотите и герб. Няма нито едно издание на Прас прес, което да не е рупор на властта. Освен това когато за някой закон не стигат гласове,у ДПС напуска залата и сваля кворума или директно гласува проправителствено. Предсрочните избори и оставката на Орешко също се дължат не на платените протести а на ДПС, защото сега са повече във властта от тогава.