БСП внася вот на недоверие към кабинета в сряда

Ляв депутат: Цветанов ще бъде изненадан от подкрепата за нас
Обновена: 16 юни 2018 14:40 | 16 юни 2018 14:32, Анисия Иванова
44
БСП внася вот на недоверие към кабинета в сряда
Архив: Булфото

БСП внася вота на недоверие към правителството в сряда. Това съобщи депутатът от БСП за България Иван Иванов.

"Случващото се в страната не трябва да се прикрива като с параван от европредседателството. То не би трябвало да е прах в очите на хората за неуспехите на управлението, които не са малко. Един от най-проблемните сектори у нас е "Сигурност”, категоричен бе Иванов пред "Дарик".

Депутатът припомни, че приетият по времето на Пламен Орешарски нов закон за МВР е преправян после 19 пъти, но въпреки това работи.

"Ние обявихме, че това е наша инициатива и вотът ще бъде внесен с подписите на народните представители от БСП. Аз съм сигурен, че Цветан Цветанов ще бъде изненадан от подкрепата, която ще получим на вота”, добави той.

Той отново изяви позицията на БСП за Северна Македония.

"БСП винаги е подкрепяла диалога между България и Македония. Убедени сме, че трябва да се стигне до развръзка в преговорите между Ципрас и Заев. Името Северна Македония съдържа в себе си географско понятие. Ако това име остане, България трябва да има ясна и категорична позиция за гаранции срещу териториални претенции”, каза Иван Иванов. Той припомни, че ние сме една от първите страни, които са признали Македония, докато Гърция още не го е направила и това е причината Македония да не може да влезе в ЕС и НАТО.

Той беше категоричен, че е редно македонците да спрат с изкривяването на историята, защото това е вредно и за тях, и за целите Балкани.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Провалилата се БСПЦялата истина е, че социализмът се провали.Провали се в Китай. 1300000000 човека започнаха да живеят сносен живот, а икономиката им след няколко години ще надмине тази на САЩ - световния жандарм и грабител.Провали се в България, в която в края на 1989 г БКП наброяваше 100500 партийци, един от които беше баща ти. И *** беше там, а леля ти - "добра отечественофронтовка"
37
0
 
4
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Анонимен 35 Ами ще лаят и джавкат. Нали трябва да запълнят престоя си в НС, и да си оправдаят заплатите.Предлагам НС да се събират веднъж на 3 месеца за седмица. И това им е много.Мислят само как да иточат още пари от народа.Друго не могат.
36
0
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Уфф, тия не се умориха да искат вот на недоверие за нищо. Предлагам да поискат вот на недоверие заради РСМакедония. Там ще имат повече шанс.Искаче такива.....ама не дават.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ ЛИДЕРИ ДО ЕДИН МИЛИОНРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, НО СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И БРАТСТВО И ЗА ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ВИЖ УСТАВА НА БСП ОТ 2.2017 Г. НАЧИ ДРУГАРЕ, ГОЛЕМИ БИТКАДЖИИ СЕ ИЗВЪДИХТЕ! АМА ЧЕ СЛЕЗТЕ ОТ РОЛС, РОЙСА И МАЙБАХА ДЕ! СПОКО ДРУГАРЕ, НИКОЙ ВИ НЕ МОЖЕ СТИГНА- ТУЙ ДА НАПРАВИШ 1 ДОЛАР 3000 ЛВ ГО НЕМОЖЕ НИКОЙ ВА!!! УСПЕХ НА ВОТА ДРУГАРЕ, 2014 Г ЕДНА НЕБАНКА, СЕГА КО СТЕ НИ ПЛАНИРАЛИ, КАК ША НИ СГОТВИТЕ ВА ДРУГАРЕ!
34
5
 
5
 
! Отговори
Успех на вота срещу преди 5 години
Успех на вота срещу шайката! Крайно време е да си ходят! Нанесоха непоправима вреда на страната, но колкото повече стоят на власт, толкова повече ще е вредата от престъпното им управление, на ОПГ-герб
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо няма да се случи освен едно лаене и джафкане и малко сеир за народа, както се е случвало и до сега.Че и БСП и ГЕРБ са си капиталисти . Трябва нова партия милееща за народ и държава. Филмите БСП, СДС, ГЕРБ, ДПС, разни патриотари вече омръзнаха.
32
3
 
6
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
31
5
 
8
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
30
3
 
9
 
! Отговори
аха преди 5 години
Значи в сряда ще го внасят!А кога ще го изнасят,в четвъртък ли!?Питам,щото нещо много ми е притеснено!
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от СеверозападаАбе, какво стана с Гинка Върбакова?ми нищо, живее си жената. За една *** от Крушовица ли питаш?
28
0
 
5
 
! Отговори
кво може той си знае преди 5 години
До Анонимен 29Тия ги знаем,така че нека опита,лошо няма!ДС едва ли ще са против,щото и той е комунист като БСП и Герб!
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен28ген.Радев трябва да направи партияРадев може единствено да прави лицеви опори. За всичко друго е необходим акъл.
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След изтичане на мандата ген.Радев трябва да направи партия.Всички партии няма да съберат колкото него.
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната изродия. Точно това ни трябва сега. Както винаги БСП -то си плете собствената кошница. Мисъл за България? Ъ - ъ! Кога е било, че и сега. Никой не твърди, че българската политика е цветя и рози, но да се възползваш от всяка трудна ситуация за да извличаш дивиденти, си е направо отвратително. Трябва да сме напълно полудели за да продължаваме да вярваме на тези абсолютно компрометирани алчни и безсъвестни хора. Надявам се да не е така. Крайно време е вече.
24
8
 
10
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Режимът създаден след 1989 та, майсторски поддържа илюзията за политически избор в РъБъ. Не случайно техните учители поддържат двупартийна система от около 150 години. Ти на мене, аз на тебе. Така ще продължава и за напред. Демокрацията се грижи народната веселба никога да не стихва.
22
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама бсп съществува ли още леле и не харесват сегашното управление леле грех и на душата България никога не е била по добре от сега
21
6
 
6
 
! Отговори
съкрушен от изневяра преди 5 години
Потърпеевски не е ли онзи който пее когато кара ски докато Москефски го задминава с чисто нова шейна с която убива сина си (на мосовски бе)Бойко е забелязан, облегнат до мъжката тоалетна в Москва, да му сипват през голяма фуния ледени бучки за оня орган под гърба му като отедната му страна араби в изтощени едва доождат да глеат мача, а друга една тълпа от същите зоват Буба да остане да го одхладят и после да га доцепят. в ъгала на тоилетната изоставен от Буда кметът на Симитли плаче съкрушен
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гейчета а да ви видим де у понеделника
19
3
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До обективен Да, така е, много добре се справят, както с КТБ.За нула време приключи разследването, камара хора са в затвора, а имуществото им -запорирано на целите фамилии, и се продава на търг , за да се покрият загубите! И още нещо, Абе, какво стана с Гинка Върбакова? Купили вече Чез, или още не?