Упрек от ГЕРБ: Президентът с ясна политическа oкраска

Маноил Манев категоричен, че вотът е просто упражнение
Обновена: 22 юни 2018 08:28 | 18 юни 2018 21:40, Красимир Ангелов
34
Упрек от ГЕРБ: Президентът с ясна политическа oкраска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Народният представител от ГЕРБ Маноил Манев заяви, че президентът Румен Радев има ясна политическа окраска в лицето на БСП. По думите му обаче не е ясно дали държавният глава е функция на социалистическата партия или обратно.

"Празните твърдения в устата на един президент, непопълнени с доказателства, с действия, започват да олекват", каза в студиото на "Денят ON AIR" Маноил Манев. Депутатът допълни също, че усеща, че Румен Радев иска да се смени Конституцията на страната, за да получи повече власт президентската институция.

"Поредицата изявления на президента по отношение на парламента и парламентарната република, показват, че са му отеснели политическите и конституционните дрехи", категорично заяви Манев пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител от мнозинството коментира и готвения вот на недоверие от опозицията, който БСП внася към правителството с тема "Сигурност" и несправянето на кабинета с престъпността. Манев посочи, че това е едно упражнение, което опозицията трябва да прави, но попита защо, ако от БСП са убедени във внасянето на вота, не се опитват да съберат политическа подкрепа от другите опозиционни партии.

"То е ясно, че си се хвърлил да направиш едни политически точки, да покажеш, че си опозиция", допълни още Маноил Манев.

Народният представител от ГЕРБ беше категоричен още, че хората, които оповестиха този вот, нямат нищо общо с темата му, а именно сигурността.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
17
 
34
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Ако се водим по твоите бакалски сметки президентът е избран с 2 млн. от 7, значи 2\3 от българите не са го избирали. Само че това е демокрацията, пич, който има най-много проценти, той управлява и това за трети път е ГЕРБ. А с 99% управляваха *** преди 89 и в разни смешни държави.
11
37
 
26
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Много си ни е добър президента. От ГЕРБ го мразят, защото им вади кирливите ризи.
10
37
 
27
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
Що да е с окраска Президентът? Щото ви казва в очите, че не ви бива нито управлението, нито системата, нито кадрите дето са от некадърни по-некадърни,затова ли ви пречи? И да ривети и да не ривети народът си каза думата -Той ще е!
9
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е, че е с твърда ориентация към европейските ценности и работи за все по-тясната интеграция на България към евро-атлантическите системи за сигурност! Политическата му ориентация няма значение за обикновените хора.
8
32
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ТО НЕ МОЖЕ САМО ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА СА ВСЕ ВАШИ... 45 ГОДИНИ СТИГАТ. УЧЕНИКА НА БАЙ ТОШО ДА СЕ УЧИ НА ДЕМОКРАЦИЯ, ДОКАТО Е ЖИВ.
7
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента бил с окраска? Кой е против да се праска...
6
33
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що е ГЕРБ все е за завода за отпадъци с последващо изгаряне
5
21
 
34
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Нужно е в най-скоро време да бъде създаден политически механизъм,по който един президент да бъде детрониран веднага след като бъде уличен в подобно нещо! Български държавен глава да взима страната на която и да е политическа сила е престъпление срещу онази част от народа,която не споделя възгледите на предпочетената от президента партия и ако това бъде доказано,той трябва незабавно да бъде съден по Българския народен закон!
4
34
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕ й ? Кой си ти ? Какъв си ? Мнозинството от бълагрския народ пък го признава, ще търпиш както аз търпя слабоумната тиква, стояща на власт с гласовете на един провинциален град....
3
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕЗИДЕНТА ТОЯ ПЪТ НЕ Е ВАШ ЧОВЕК. АМА И КОАЛИЦИОННИТЕ ВИ ПАРТНЬОРИ СИ ИМАТ СВОЯ ПОЛИТИКА. НЕ Е КАТО ПРИ РОСКО.
2
22
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
AZ NE PRIZNAVAM TAZI KUKLA PREZIDENT.
1
26
 
8
 
! Отговори
adeck marsh преди 5 години
Pak sha idva edin Botev ot Viennata s stote bg voivodi da garmi po bg vlastta...