Патриотите срещу вота: БСП само напомня за себе си!

Липса на доверие на хората в МВР е един от мотивите, според Сидеров
20 юни 2018 14:15,
53
Патриотите срещу вота: БСП само напомня за себе си!
Снимка: Bulfoto, архив

Шефът на патриотите в парлмента Волен Сидеров обяви, че групата ще гласува против искания от БСП вот на недоверие. 

По-рано днес социалистите внесоха в парламента мотиви за оставка на правителството заради провал в политиката на сигурността. 

Сидеров припомни, че един от мотивите на червените е липсата на доверие на хората в МВР.

"За мен това са ирационални метафизични аргументи. Да кажеш, че някой няма доверие, е абстракция. В политиката трябват ясни статистически данни, а те не са в полза на БСП", каза парламентарният лидер на патриотите. 

Той обясни, че доверието в МВР сега е по-голямо отколкото по време на управлението на социалистите. 

"Те хората, ако си говорим разговорно и в кафенето, нямат доверие в нито една институция, но това не може да е мотив за конкретен политически ход", каза още Сидеров. 

Той обобщи, че БСП нямат истински аргумент и внасят вота, само за да напомнят за себе си. 

В същото време Сидеров призна, че МВР се нуждае от реформи и припомни едно от предизборните обещания на патриотите - за полицай във всяко населено място. Лидерът на "Атака" смята, че все още има възможност то да бъде реализирано.

"Нямам колебание, вотът трябва да се отхвърли, тъй като страната няма полза от падане на правителството", каза още Сидеров. Според него и нагласите на хората били такива.

"Да работим и нощна смяна"! Така пък Сидеров коментира искането на лидерката на БСП Корнелия Нинова парламентът да не почива през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
15
 
! Отговори
ОПАААААААААААААААА преди 5 години
ДРУГАРЯТ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЕДИН УМЕН И ЕРОДИРАН СЕДЕСАР.....ЧОВЕК НА ДР БОКО-ВОЖДА НА ГРОБ...
24
3
 
15
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ..СЪБУДИ СЕ ! преди 5 години
ЩО ГО ПОКАЗВАТЕ ПЕРХИДРОЛЕНИЯ ПУДЕЛ , ТА НАЛИ ТОЙ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ .......ПРЕМЕТАЧИ /порода гълъби преметащи се във въздуха под даден сигнал/ ПАДЕНИЕ ПО НАШЕНСКИ !!!
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върти палачинката успешно вече 30 години. Още малко и ще стигне Бате Тодя, а ние го плюем. Ние го плюем, а пък той играе ли та играе. Тоя е русофил само за русофобите.
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери Сидеров пък откога има такова доверие в МВР!Всички помним как се караще редовно по улиците на някакви нещастни милиционери криейки се зад дебелия гръб на оня Чукалов ли..къв беше!?
21
2
 
20
 
! Отговори
аз преди 5 години
Тоя повече няма да е в Парламента затова сега се прави на русофил та поне част от русофилите да гласуват за него ама няма да стане!
20
3
 
25
 
! Отговори
аз преди 5 години
Най-големия клоун в българската и световната политика!
19
2
 
26
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Този нали обещаваше 1500 лв. мин. заплата и 500 лв. мин. пенсия. Какво стана. И спокойно, българите вече са на изчезване, ама това е положението.
18
2
 
16
 
! Отговори
народа преди 5 години
сидерка споко няма кой да ви свали от власт просто нямате алтернативна отсрещна партия или организация.те хората вече мълчат и се изнасят от държавата.иначе сте прав то няма кражби,убииства,много спокойна държава бг. за живеене.
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров: САЩ не плащат наем само за базите си в България.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странжа, на Борисов не му омръзна да се пробва за премиер 10 пъти, въпреки, че се видя че не става за *** за з....На нас не ни омръзна да го сваляме. Свиквай.
15
2
 
12
 
! Отговори
тъпошу преди 5 години
До ГoшуОт Козлодуй идва едва 8 процента в сметките ни, защото изнасят тока който е най-евтин от АЕЦ потриотично в Турция а ние плащаме скъпия фотоволтаичен и американски тецов ток. Затова цената на тока е толкова висока. За какво ни е Белене, като пак тока от него ще е харизан на Турция.
14
4
 
2
 
! Отговори
Герган преди 5 години
Тва е нечовешко.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гърция и Македония си поделиха българското население, история, култура в Македония а вие патриоти сте пас.
12
13
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Няма ли кой да им каже на каскетите, че при нови избори те са още по - далеч от властта... - избирателите Воля ще са при ГЕРБ, Обединените десни също...
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимката като го гледам откак влезе във властта е качил поне 10 кила. И сега неква мижава опозиция иска да ме земе баницата. Ми не може така. Детето расте, той остарява. Трябва да го прати поне в Оксфорд. Скоро ще догони Борисов по затлъстяване.
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров вече за нищо не става.
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато бяхме член на Варшавския доГовор руски войски у нас нямаше. Иначе ни обявиха, че сме били `окупирани` от Русия.Имахме бойна техника, имахме самолети и още не си бяхме нарязали танковете за радост на НАТО.
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров ще дойдеш ти на килимчето в Кремъл.
7
3
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 5 години
Не мога да не се съглася по-долните оценки. Патриотарите забравиха всичките си обещания, бунтове и все в името на стабилноста. Гадове, мъртвата стабилност.КЪДЕ МИ Е 300 ЛВ. МП И АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ БЕ ДИВАК?! Чакаме новия месия да видим какво ще ни обещае и така до последния булгаристанец.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров ,отивай в Крим !