Обсъжда се: СДС и патриотите – една възможна коалиция

Мястото ни е на сцената в парламента, каза Румен Христов
Обновена: 23 юли 2018 12:09 | 23 юли 2018 11:53,
33

Лидерът на СДС Румен Христов призна, че в сините редици се обсъжда вариантът за коалиция между седесарите и патриотичните партии.

"Аз като десен човек изповядвам консервативни ценности, има допирни точки между нас и тях", каза синият шеф пред Bulgaria ON AIR. Той призна, че патриотите имат сполучливи действия, но и не скри, че има критики към тях.

Още по темата

Христов обясни, че синята партия е опозиция на управляващите, но с властта все пак имало и допирни точки - кандидатстването в банковия съюз и еврозоната. Лидерът на СДС бе категоричен, че партията не би се коалирала с БСП и ДПС.

"Рано е да се каже дали СДС ще се яви на следващите избори самостоятелно, предстои дебат по темата. Много важни за нас са изборите за местна власт, към които ще фокусираме нашето внимание", каза още Румен Христов.

Той беше категоричен, че мястото на СДС е на политическата сцена в парламента, но то не е запазено.

Христов обвини управляващите, че не са се справили в борбата си с чумата в Ямболско. "Държавата не се справи, най-вече заради това, че не обясни какво следва от тази чума", заяви Христов.

Според лидера на СДС е трябвало да има карантина за региона, да бъде ограничен достъпът на автомобили и хора, както и да бъде обяснено на хората на човешки език, че това е пътят и те ще бъдат обезщетени достойно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Загубихте доверието на хората с тия совалки. Хората се отдръпнаха от вас. Членска маса нямате, гласоподаватели нямате, коалиционни партньори тръгнахте да търсите.А някога ви вярвахме.
8
3
 
22
 
! Отговори
предатели преди 5 години
Огладня ли ви,ду-парата как се търсят.Всички сте,от едно дере,Дренки.Кой не скача е чер...
7
2
 
19
 
! Отговори
Въй преди 5 години
То правилното място на псевдопатриотите е именно при сдс-то! Те там и отиват- съвсем скоро! Даже си го знаят много добре. За да правят всякакави възможни пируети.
6
2
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Алоу,СДС-то!Тамън сте си на мястото-в миманса!Напълно го заслужихте!
5
5
 
10
 
! Отговори
Режисьор преди 5 години
Защо не поканите емблематични актьори като АлБож, ИвК, Ем Х, АлЙ, иоще много други .... С МОЛКО НО ЗАВИНАГИ..
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уникум! Щото и двете (или колкото са там) формации са доказано неспособни да се съвместяват с когото и да било. Орел, рак и щука, или банда без команда!
3
3
 
27
 
! Отговори
бивш от С Д С преди 5 години
Парламента не е театър, че да търсите СЦЕНА там !!!!!
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия яко са огладнели - щом се натискат за поредната патерица на Боко Суджука.А на Москов няма ли да му дадете пак някой пост, да изтреби още няколко стотици български дечица.
1
3
 
17
 
! Отговори
обречени преди 5 години
Още не са се отърсили от една коалиция, друга ще правят. Не са си научили урока.Щом към патриотите клонят, да стават членове на Атака или ВМРО.