Радев, Борисов, министри - "Евксиноград" приютява всички

Цените за нощувка са от 700 до 180 лв. на бунгало
11 авг 2018 11:01, Анисия Иванова
55
Радев, Борисов, министри - "Евксиноград" приютява всички
Архив: Булфото

Август е време за почивка. Министрите вече започнаха летните си отпуски на смени в резиденция “Евксиноград”. Първи в бившия царски дворец са се появили финансовият Владислав Горанов и транспортният Ивайло Московски със семействата си.

В събота вечерта в “Слънчевото бунгало” в резиденцията пристига президентът Румен Радев. Той ще е във Варна по официален повод - за тържествата по случай 139 години от създаването на Военноморските сили.

В четвъртък вечерта в резиденцията на морския бряг пък отседна премиерът Бойко Борисов, който вчера инспектира ремонтите на пътища във Варна. Обичайна практика на министър-председателя е да не взема летни отпуски, а да посещава морския бряг за дълги уикенди покрай служебни ангажименти. Той не пуска и министрите да почиват заедно, а иска поне 10 да са на работа, за да има редовни заседания на кабинета.

Все още нямало обаче яснота дали премиер и президент ще се засекат в резиденцията, или Борисов ще е напуснал “Евксиноград”, когато пристигне държавният глава. Според отлично информирани източници, ако двамата се засекат, премиерът ще отстъпи “Слънчевото бунгало” и ще нощува в хотела.

В близките дни в резиденцията очакват и правосъдната министърка Цецка Цачева, пише “24 часа

“Евксиноград” се ползва често от членовете на правителството за летните им отпуски, защото е далеч от туристите и хорските погледи. Прекрасният плаж на резиденцията е запазен само за ВИП гостите, като през август Министерският съвет не прави резервации за граждани за почивка в хотела към резиденцията.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обаче избрал тази година да почива с обиколка на Стара планина.

Още 48 народни представители от различни партии, сред които и шефът на правната комисия в НС Данаил Кирилов, са се записали за почивка в правителствената резиденция.

Цените в резиденция “Евксиноград” всъщност не са толкова ниски, колкото носи градската легенда. Нощувка в “Слънчевото бунгало”, което винаги е било любимо място за отдих на всички министър-председатели на България - от Тодор Живков до Бойко Борисов, струва 700 лв. Бунгало на брега на морето струва 180 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапад преди 5 години
Клошер, не ми стигна мястото, да спомена подвизите му като кмет, уж фалшивите му подписи под разни документи, на принципа-"Ако ни хванат-хванат, ще кажем, че е подправен, ако не ни хванат-куче влачи рейс".Няма да споменавам и за "Ало, Ваньо", нито за смъртта на Мишо Бирата,нито за Сретен.Няма да споменавам, че когато почувстваха заедно със Станишев , че народът ще им потърси сметка, насъскаха полицията да бие баби и дядовци пред парламента, или че безучастно и до днес гледа към КТБ.
27
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До клошер,същото,като тиквата.
26
0
 
31
 
! Отговори
1 преди 5 години
до вчера,се оплакваше,че 17години не е почивал,сега покрай почивката и малко инспектиране,браво слънце наше,ти си гордостта на целия свят,и околните села.
25
6
 
27
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До клошер Нашият президент, за който гласуваха мажоритарно в пъти повече хора , отколкото за цялата ОПГ Герб, работи точно това, което му е отредила Конституцията да работи. А това, че е назначил на работа съпругата си, му прави само чест, само това успяхте да извадите като "Компромат".Друго си е да има борческо минало, да е имал офис с Пашата , да е събирал пари за охрана, да е имал нелегални фабрики за цигари и компактдискове, друго си е да има имоти навън, а той-бъдещата си жена назначил само
24
15
 
13
 
! Отговори
клошер преди 5 години
Простете моето незнание,но бих желал да попитам -какво точно работи сегашният ни Президент ?! Аз лично не можах да разбера за вече близо 2 години,а Вие ?! Само дето успях да видя,е да плюе собствената си Държава,под път и над път...и да назначи собствената си любима втора жена, за личен ментор.
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19А защото Ал Бънди много работи и ще почива с Десата
22
4
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен14"Наскоро бяхте пуснали статия, че Борисов 17 години не е ползвал отпуска. Та да попитам той сега в отпуска ли е там или служебно"---Служебное, нали ти обясниха хората, че в петък прави обиколка на Черноморието, а в събота-неделя си почива? Ползува и превоз и охрана, служебни, а и бунгало. Отусканта не я взима, изплащат му я , трябва да събере за памперси на внучето, че не стигат, бентлито на дъщерята много гълта, а и данъците за имотите в Гърция, Испания.Жив да го ожалиш!!!
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пише 24 часа..........хаха пак ли краден Текст , само с тва се занимава Медията ви , с кражби в интернет
20
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука нали е беден чий го дири там
19
6
 
31
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
До Анонимен 14И как да ползва отпуск Борисов,то отпуск се използва когато РАБОТИШ !?
18
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече станаха 70 години червена буржоазия и няма оттърване от нея!Народе,бягай от прокажената територия!
17
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой политик няма ли да почива в Централния затвор? В Румъния цяло правителство си почива и народът пак се бунтува!
16
8
 
17
 
! Отговори
Сега или никога преди 5 години
Сега е момента Путин да ни отърве от тая ***,като им прати поздравителна картичка с една САТАНА :)
15
5
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Браво ! Докато има овце ще има кой да ги стриже и дои. Факт !
14
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наскоро бяхте пуснали статия, че Борисов 17 години не е ползвал отпуска. Та да попитам той сега в отпуска ли е там или служебно
13
3
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 10 То да беше и за месец. Тия кaпути ще си изкарат 10 дни на резиденцията на държавни разноски. Един лев няма се охарчат, брачед.
12
2
 
33
 
! Отговори
Заслужили преди 5 години
След като си качиха ПАК заплатите,заслужено им се полага и почивка. Ех румънци къде стетука имаме много като Чаушеско за оправяне!!!!
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и защо трябва да има подобни места за почиване на властта??? Все и мислех, че комунизма е свършил
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво пак лъжете и мажете за цените, ако бяха на вечер да, но за цялата смята е нищо в сравнение със заплатите които са си гласували.
9
3
 
26
 
! Отговори
Биатлонист преди 5 години
Всички ли са там?