Оставките - в името на авторитета на управлението

За ексминистър обаче проблемът бил в качеството ни на живот
Обновена: 31 авг 2018 21:27 | 31 авг 2018 21:25, Камелия Цветанова
41

Трима министри подадоха оставките си заради катастрофата край Своге, при която загинаха 17 души. С постовете си се разделиха вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и регионалният Николай Нанков, но според бившия просветен министър Сергей Игнатов това няма да промени нищо.
Още по темата
"Оставките няма да доведат до решаване на проблема. Те се подават, за да се запази авторитетът на управлението. Дори и експерти да заемат техните места – те няма да имат време да правят реформи. Вече всеки се готви за следващите избори. Има проблем с качеството на нашия живот", отбеляза в "Денят ON AIR" той.

По негови думи не бива да се очакват бързи резултати от заместниците на министрите.

"Ние не забелязано ставаме все повече и повече европейци. Сравнението със страните на Запад вече спира да е от наша полза", добави той пред Bulgaria ON AIR.

Според него има проблем в качеството на живота ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оттогава са т.нар. игнатовки- доктори и професори на кило, защото махнаха ВАК и едно магаре вече може да получи звание. А образованието все по-надолу.
29
1
 
10
 
! Отговори
Лекето Игнатов преди 5 години
По времето на Игнатов стана най-голямото разграбване на Фонд Научни изследвания. Заедно с нашумелия Анголски професор от НБУ бяха източени милиони от фонда. Така че крадец да ни учи, че проблемът не е в кражбите, а някъде другаде е смешно и жалко. Борисов (както и другите партии - БСП, ДПС, ОП...) нямат подготвени хора за управление. Имат едни послушковци, които да се грижат парите да отиват на верните места. Игнатов навремето беше казал:как да не слушам Борисов,на него не може да му се отказва
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка на цялата крадлива Шайка начело с Баш Суджука.
27
2
 
13
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
"а другите *** кога ще си ходят?"Не, Не! Не трябва да си ходят! Направо в затвора да ги вкарват!
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторитет :)))
25
1
 
15
 
! Отговори
питам преди 5 години
а другите *** кога ще си ходят
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали се сещате що цените на поръчките са високи, а качеството лошо. Нали разбирате разликите къде отива. Ненаядоха се.
23
2
 
21
 
! Отговори
да бе преди 5 години
седмица преди трагедията Пъпеша квичеше внавсякъде ,че всички им били завиждали/ на ГРЪБ / ми завиждаме ти Цвинокио- колко Българи имат по най малко 6 апартамента в София, ти дето за преливанена мозък ходи в САЩ не може да говориш- с един ВИФ как си успял??никой не ви завижда за акъла- там сте без аналог.И седмица след твоите хвалби загинаха хората.Как не може да накарате някой на който плащате да си оправи пътя?Да бе платил ти жертвай един имот за народа
22
2
 
14
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Валери Ще видим тази работа, според мен герб само помагат на бсп и сега те ще вземат властта. Аз да си кажа, ще гласувам срещу герб+оп, при всички положения.
21
2
 
18
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Алеко И какво върши това правителство? Аз резултат в никой сектор от държавата не видях и не виждам, само скандали и корупция, кражби и т.н И все някой друг е виновен, никога герб + оп. Иначе за мен това е най-антибългарското правителство. И ти ако си мръсен, има и такова които не са мръсни, най-мръсни са управляващите в момента.
20
2
 
16
 
! Отговори
да бе преди 5 години
до 24Вие посочете вашпродънихте ушите как строите ..и..какво ли неразчитате на късата памет..Във варна училище от картон,санирате на цената да се направи цял блок,пътища видяхме ги..хайде напишете за ЕДИН ваш успех може да има ама народа не знае.Е не брой за успехите повечето 6+апартаменти на ЦЦ,милиарда на ББ,успех за пред народа?А колко ленти се рязаха ,май и тях не ги броите за успех.Рязането за вас е цирк в нормалният свят отговорност.Ще зкъсат продавачите на ленти и ножици сега
19
27
 
2
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
Ей, много мръсно племе сме. Дойде едно правителство, което горе-долу върши нещо и ние и него ще свалим. Заслужаваме си съдбата да живеем в постоянен хаос. Мазохисти, затова е вицът за казана. Нека.
18
9
 
1
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До да бе. Ами като си толкова отворен посочи един успех на някое друго правителство, който е без привкус на корупция. Щото ние знаем как разсъждава *** и винаги, при всяко управление и във всичко вижда далавера. Айде сега ме опровергай, ако можеш, тарикат.
17
22
 
4
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До константин. Няма по-престъпни правителства от тези на БСП. Те затова хората вече не им дават властта, и пак няма да им я дадат.
16
3
 
21
 
! Отговори
да бе преди 5 години
то това управление...един авторитет има.!! То само Авторитарник.Дето всичко , знае, дава , решава!! В цялата тази патаклама. като. лош мириз от *** се изниза ЦЦ?? Хич го няма да ни поучи,да ни разкаже с неговите 20 думи колко са велики какви успехи имат. Пак използвам скучая възпитано да помоля- гер бе расти- поддръжници- министри депутати..напишете за ПОНЕ ЕДИН ваш успех без привкус на корупция.Това от преди инцидента в Своге го пиша.Още никой не написа за ЕДИН ваш успех!!хайде напънете
15
3
 
27
 
! Отговори
пародия преди 5 години
каква пародия.Този който ги назначава, постоянно контролира,дава им поръчки,събира лептата същият иска оставки.Остава бе бай- бай се иска ако някой е спечелил конкурс и решавал и проявявал инициатива.Тия какво направиха сами-което ти не знаеш.Знае ли..че проблема си ти Тиквосян,не оставки а вземи остави ни на мира.НИе няма как да се махнем от главата ти.Готови ли са новите Калинчовци?Все едно е кой ще е министър,нали ще е посочен от ТЕБ.А твоят избор е винаги смешен и трагичен,примери много
14
3
 
24
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
А нали европредседателството ни свърши ??? Другарката Лиляна Павлова каква функция има в правителството??? Или да папка от държавната баница?
13
4
 
30
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
На какво е министър в момента Лили Винетката, и в какво се състои работата и?Освем да гледа влюбено Баце, де....
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Въшката рано или късно излиза на челото" ГЕРБ са разкрити от всички, че са просто едни крадци.
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Санираната ТалпаНикой никого няма да разследва за злоупотреби, кражба и корупция.Разследват някой, който е откраднал блуза от МОЛ-а. Големите пари не се разследват.