Цветанов: Евроизборите ще покажат бъдещето за Европа

БСП лансират фалшиви новиин, искат властта, определи той
1 сеп 2018 16:01, Анисия Иванова
102
Цветанов: Евроизборите ще покажат бъдещето за Европа
Снимка: БТА

Европейските избори догодина в никакъв случай не бива да бъдат подценявани, защото те ще очертаят реалната перспектива за Европа. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 250 младежи от цялата страна на 11-ия летен университет, който е под мотото "Само истината, не на фалшивите новини", съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

По темата с фалшивите новини Цветан Цветанов е заявил, че ПП ГЕРБ се е сблъскала с този феномен през 2016 г. и все още не е била подготвена. "Случи се точно по време на кампанията за президентските избори. След нея направихме съответните анализи и за изборите през 2017 г. всички структури на ГЕРБ в страната бяха ангажирани да запознаят хората с реалните обстоятелства и да опровергаят лъжите", е отчел зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов е изразил мнение, че в днешно време политическите опоненти на ГЕРБ много умело се възползват от силата на фалшивите новини.

"Единствената цел на БСП е да дестабилизират страната и да поемат властта, и това е причината толкова усилено да лансират фалшиви новини", е подчертал той. Зам.-председателят на ГЕРБ е заявил, че причината за афинитета на опозицията към фалшивите новини се дължи на тяхната неспособност да предложат алтернативна визия.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира и промяната в позициите на президента Румен Радев относно санкциите срещу Русия и търговското споразумение между ЕС и Канада - СЕТА, се посочва в съобщението.

"По време на кампанията си Радев твърдеше, че трябва да отпаднат санкциите срещу Русия и че СЕТА не бива да се подписва. Позицията, която той впоследствие защити в Брюксел обаче, по никакъв начин не кореспондираше с досегашната му такава", е отбелязал Цветанов и е добавил, че в "типичен за президента Радев стил - в момента, в който се е прибрал в България, е казал, че ще сезира КС за СЕТА".

"Силата на ГЕРБ е, че има много млади и способни хора в структурите си. Трябва да бъдем екип и нещата ще се случват. Младите хора от ГЕРБ отдавна са доказали, че могат успешно да участват в управлението на страната", категоричен е бил Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
9
 
! Отговори
Песимист реалист преди 5 години
Единственото решение за България е служебно правителство само от чужденци, назначено от ЕС. Досега всички правителства с малки изключения са назначавани от Москва. Както след Освобождението сме си избрали княз от Европа, така трябва да направим и сега. Малко е срамно, но вече е доказано, че сами не можем да направим старт на нова държава.
51
3
 
5
 
! Отговори
странно преди 5 години
БСП искали власта?!
50
3
 
28
 
! Отговори
Аз преди 5 години
ГЕРБЕРАБСУРДИСТАНИЯ!
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На краварските служби много им е паднал критерия за подбор на агенти, щом са опряли до този екземпляр! Или са го вербували за тестове, които явно са неуспешни? Ами да унищожават шкартото! Няма ние да го лекуваме!
48
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СПОРЕД СНИМКАТА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА.ВЕЧЕ СЕ НАРИЧА ГЕРБ.ПОНЕ ДА БЕШЕ ГЕРБЕРАСТИЯ
47
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С Борисов и Цветанов бъдеще НЯМА!
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно е, че социолозите никога не включват Цветанов в своите изследвания.Добре ще е да видим какъв е рейтингът му, а така си мислим, че въобще няма рейтинг.Щото иначе знаем - президентът - 60 %, премиерът 30 % и т.нататък
45
2
 
24
 
! Отговори
НА СНИМКАТА преди 5 години
А КОЙ Е УГОЕНИЯТ "МЛАДЕЖ ОТ ГЕРБ" ДО ЦВЕТАНОВ.МНОГО СУДЖУЦИ Е ИЗЯЛ, ОЧЕВИДНО Е.
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ало Ваньо..."- фалшива новина"Тефтерчето на Златанов "-фалшива новинаШестте апартамента-фалшива новинаУдавените в Бисер-фалшива новинаХитрино-фалшива новинаЖертвите по пътищата- фалшива новина "Ти си го избра"- фалшива новина Гинка от Пазарджик- фалшива новина Островът в Гърция- фалшива новина Хасиендата в Барселона- фалшива новина Имението в Щатити- фалшива новина И т.н. и т.н....
43
1
 
27
 
! Отговори
ХАХАХАХХААА преди 5 години
***-ВЪРВЕТЕ СИ БЕ-ТАПИРИ..ПРОДАЖНИ!!!
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП искали властта.Бе вие луди ли сте?Коя партия не иска властта? Трябва да са ненормални ако не искат властта. ГЕРБ не иска ли властта? Иска я, но са некадърни и крадливи.Ако една партия не се стреми към власт, каква партия е? БУТАФОРИЯ.
41
24
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
ДЪРЖАВНИК...
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветан Потуран има същата глава като на Макейн същата яйцевидна форма дали и тоя нема тумор в мозъка.
39
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ботев е убит от османски представител"Незабравими думи на този пълен некадърник! Гответе се да ви става премиер! Ако великият и незаменим Бойко пак нещо се разсърди и подаде оставка, този ще е новият незаменим полубог! Горката България! Или БСП с ДПС или мафията ГЕРБ! Има и други, Марешки например, ДОСТ, или онези палячовци патриотите! Ситуацията е плачевна! Алтернативите нулеви! Помолете се на Орбан да удари едно рамо защото иначе не знам!
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркел Ханъм ще даде на Цеко да мете градинката до централния площад на Парижката Демократична Народна Джаахирия, а марокаския бодигард на МакAрон ще го бие с камшика.
37
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"БСП лансират фалшиви новиин, искат властта, определи той"Цецо, кои са фалшивите новини? Че убихте 17 души и хвръкнаха главите на 3-*** министри, единият от които уби сина си и продължи да е министър до последно? Срива на търговския регистър ли е фалшивата новина? Или може би фалшива новина е, че финасов надзор се провали при фалита на Олимпик? Кое точно е фалшивата новина- че не ставате за нищо ли? Това си е самата истина!
36
0
 
34
 
! Отговори
Дано има Господ преди 5 години
Ушев отдавна трябваше да дава интервютата си от "студиото" на Централния.
35
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов направи закъснял ход след БСП. БСП искаха оставките точно на тези министри. Босия гладуваше заради Московски. Борисов изпълнява волята на БСП. Това е фактът. Но бавно като бавноразвиващ.
34
1
 
32
 
! Отговори
Хоп преди 5 години
Цц ако четеш тук ( ти слухтиш навсякъде де) та ако може да четеш и да пишеш- сам,вземи напиши за поне ЕДИН ваш успех без привкус на корупция. Народа не знае такъв сигурно е голяма тайна. Един бе,нека ти помагат и гер бе растчетата тук. Сурикат.опъваш шия и се озърташ..и какво като имате евродупетати? Доиш ги за кимисион и тях
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще покажат бъдещето на Евростан и Евростанския халифат или Евростанската империя.