Депутат от ГЕРБ: Разногласията да се решават лице в лице!

БСП се опитвала да внесе интрига между Цветанов и Борисов
4 сеп 2018 22:22, Анисия Иванова
7

Началото на новия политически сезон беше доста бурно. След всички скандали, които разтърсваха правителството през лятото, трима министри трябваше да си подадат оставките заради катастрофата край Своге, при която загинаха 17 души. Те бяха поискани лично от премиера Бойко Борисов.

"Топката в момента е в коалиционния съвет. Вчера лидерите на партиите в управлението имаха една добра среща, за да се изгладят разногласията. Когато има някакви теми, които трябва да се обсъдят, добре е това да става лице в лице, за да се намерят правилните решения", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

По думите му предстои да се разгледат оставките и евентуалните хора, които биха заменили овакантените министерски кресла.

"Това ще се реши идния понеделник на коалиционен съвет. Всяка една от политическите сили има възможността да сменя министрите, които тя е излъчила. Единствено премиерът обаче има право да внесе някакви промени в Министерския съвет", категоричен е депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Според него от много години от БСП се опитват да внесе слух и интрига между Цветанов и Борисов, но всъщност взаимодействието между двамата е прекрасно.

"Винаги сме се опитвали да поощряваме диалога между нас и Обединените патриоти. Има и моменти, когато работата води до по-големи емоции. Трябва обаче да решаваме въпросите професионално. Има усещане за напрежение, каквото всъщност няма", подчерта още Гаджев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
4
 
! Отговори
909 преди 5 години
След като въпросите трябва да се решават лице в лице, защо Тиквоний отново е в чужбина /както е обичайно при всяка криза в България/ и решава някакви световни антитерористични проблеми с Мосад. Или порастна толкова много и стана световен политик, че вътрешните работи да са под нивото му. Жалък комплексар.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5 Уау, посреднощ да напишеш подобно нещо трябва да си или герберастки ***, повтарящ бадява подвига на Матросов (сравнението е обидно за героя!), или разсеян ненормалник, забравил хапчето, или пък просто ***! Къде живееш, драги? Или най-важно е правилно да цитираш "Вожда": "Не били добре?! Я излез на Витошка, -кафенетата пълни, място не можеш да си намериш!"
4
13
 
9
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.
3
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като му четеш на този плявата, разбираш как всичко в коалицията е тип-топ. А пък Цветанов И Борисов се обичали както и преди. Просто да се просълзиш от умиление.Кога някой гербераст ще се сети да говори какво е положението в държавата? Няма ли кой да го попита /или не смеят журналята/ защо вече толкова година сме на последно място по стандарт на живот в ЕС? Толкова ли са ни глупави управляващите та и по минимални заплати и по минимални пенсии сме все накрая?
2
9
 
14
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
ЖГЕРБ , МГЕРБ - Това са Извратени деца и Жени .Време е за Промяна .Народа не иска вече този Тормоз .
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма смисъл хора, които се недолюбват да управляват страната вредно е само си пречат.