Между Цветанов и Борисов разделение няма, говорят си... ежедневно!

Нека Корнелия Нинова да бъде спокойна, каза вторият в ГЕРБ
10 сеп 2018 15:30,
43
Между Цветанов и Борисов разделение няма, говорят си... ежедневно!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов увери, че няма разделение между него и премиера Бойко Борисов и обясни, че с министър-председателя си говорят ежедневно. Така той отговори на нападките на соцлидерката Корнелия Нинова от миналата седмица, че ще има скоро битка между Цветанов и Борисов заради министерските оставки.

Нинова припомни тогава, че премиерът е поискал оставките на тримата министри заради пътния ад в Своге, но Цветанов си позволил да оспори решението му, като е допуснал, че парламентът може и да не ги освободи от постовете им.

Още по темата

"Интерпретацията и търсенето на провокация, че има различни мнения или разделение между Борисов и Цветанов или ПГ на ГЕРБ и премиера, са несъстоятелни тези. Нека Корнелия Нинова да бъде спокойна - няма никакво напрежение между Борисов и Цветанов и между Парламентарната група и премиера, каза Цветанов, цитиран от БТА.

Той обаче се усъмни дали това важи и за отношенията между Корнелия Нинова и парламентарната група на БСП, където червената шефка "свежда решенията едностранно и еднолично и създава дискомфорт там".

"Молбата ми е да наблюдавате колко са депутатите от БСП, които участват в парламента - ако са над 20, явно има сериозен политически проблем за изпълнение на решенията на Изпълнителното бюро на БСП", допълни Цветанов.

Той настоя и че всички в Коалиционния съвет са единни в позицията си за смяната на тримата министри.

"Днес премиерът Борисов лично обяви номинациите за нови министри на коалиционните партньори, каза Цветанов и добави, че Борисов е получил неговата пълна подкрепа.

По думите му депутатите на НФСБ ще гласуват "Против" оставките на тримата министри, но "За" новите предложения за тези постове.

Цветанов коментира и кандидатурата на Младен Маринов за вътрешен министър.

"Цялостната професионална биография на Младен Маринов е минала в МВР. В момента е главен секретар там и по никакъв начин няма да има сътресения при освобождаването на поста министър от Валентин Радев", каза Цветанов.

Маринов ще получи пълната подкрепа на Вътрешната комисия на парламента, но и "ще искаме изпълнение на политики, свързани с пътна безопасност и някои неща, свързани с регистрацията на автомобили", посочи Цветанов.

"Знаете, че се коментира как да се промени мястото за регистрация на автомобили в София, защото към терените има много реституционни претенции. Бюрата за регистрация на автомобили в София - град и София - област може да бъдат изведени и това да стане на мястото на жандармерията", каза Цветанов.

Той допълни, че съвсем скоро ще е ясен и човекът, който ще заеме поста главен секретар в МВР, като уточни, че това ще е вътрешен за системата човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
4
 
! Отговори
развеждат ли се? преди 5 години
Пред развод ли са Кирил и Методий? Бойко май повече харесва Ердоган, Туск ще ревнува малко, за Цецо може Юнкер,той все пиян и няма да разбере на кой е дал брачна клетва.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са като двете бузи на един ***, а измежду тях излиза същото като при истинския.
30
1
 
12
 
! Отговори
Ххл преди 5 години
КОЙ Е ТОЗИ МЕЖДУ ТИКВАТА И ПЪПЕША ??????
29
1
 
18
 
! Отговори
www преди 5 години
ГЕРБ - ГРАБИМ ЕВРОПА РУШИМ БЪЛГАРИЯ - ДЕВИЗЪТ НА ПАРТИЯТА.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВИскаш да кажеш няма хора от 170 години.
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подготвени и умни хора има, но арогантността и безочието на тези не позволява избирането на можещите.
26
5
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
Личностите тук нямат значение. От обществена гледна точка те правят същото както БСП, ДПС ,АТАКА или която и друга партия да е!За това смяната на личности до сега и за в бъдеще няма да има значение.Защото системата е същатата от 70 години на сам!И няма подготвени умни хора в всички сфери на обществения ни живот!!!!Надявам се да разбирате !
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този е с висок IQ, нали?Спусната е директива: Квотата на Пеевски да остане ненарушена.
24
0
 
16
 
! Отговори
Дааа преди 5 години
Да нямало разделение,че как да разделят едната обща гънка.Бб не му иска от апартаментите а Цц не му иска неговите имоти.Разделяне няма.Пък Цц да дели с някой?? Главният секретар щял да бъде от системата?? Гениално?? Ние чакахме да е от земеделието или от Аец!! Умен цвък!! Голям тандем,много интелект. Другите му умности са без коментар..
23
1
 
12
 
! Отговори
Доц. д-р Чоко Боков преди 5 години
До Анонименмутрата може да е проста, неграмотна, тлъста и нагла, но е селски тарикат от световна класа.
22
0
 
13
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Цвъки е изключително потаен и отмъстителен човечец , но не е чак толкова ***!!Може би оценява , че без Бойко Борисов цялото ГЕРБ се превръща в едно голямо нищо!Малко вероятно е да подмолничи спрямо Бойко !По-вероятно е да играят двойни игри , предварително уговорени!Знаем ги и двамата каква милиционерска стока са!
21
1
 
15
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
Тези на снимката са най-некадърните политици в 1337-годишната история на България!!! На хората им се ПОВРЪЩА като ги гледат!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живеем в страната на победилия *** отизъм ! пси хопатът от банкя продължава да лудее !мутрата буда, макар и *** ил, всъщност е един доста талантлив престъпник още от периода на мето илиенски се огражда с послушни същества и ги прибира на хранилка в своя харем / и жени, и полу-мъже /, като ги използва за кратко време по предназначение !
19
1
 
10
 
! Отговори
Доц. д-р Чоко Боков преди 5 години
само за протокола. главен секретар е най-висшият държавен служител. длъжността се заема с конкурс след тест, интервю и защита на концепция за стратегическо управление. изводите остават за всеки с повече от две гънки относно казаното от лауреата на помощпото училище.
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката - две мутри и един менте калкулатор :P
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой може ли да ми каже тук, тази медия на кой престъпник е, че всички истини за нея се трият веднага ?
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14....Никаква борба не го очаква Пожарникарят, той сам си ги "посажда" около него тези послушковци и мазни слуги.....а стадото овче отново ще го избере на избори, защото така е свикнало и не може да се отдели от "пътеката" на примирението и послушанието....
15
1
 
14
 
! Отговори
ххаааа преди 5 години
3ма видни българоубийци на 1 снимка
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересува ме, че броя стотинки, а не на кого кой не говори и на кого кой как мълчи или не мълчи. Да земат да млъкнат въобщеи да заобръщат джобовете си. Камарите все някак ще ги приложимна по-подходящи места. Въздухът пращи от лъжи. Башка отровните газове. Не се диша.
13
1
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
България на три шкемета!