Рокади в кабинета, но напразно: Промени няма да има

БСП: Предложените министри ще продължат старите политики!
Обновена: 12 сеп 2018 22:37 | 12 сеп 2018 22:22,
15
Рокади в кабинета, но напразно: Промени няма да има

Още преди да бъдат внесени в парламента кандидатите за нови министри на вътрешните работи, на регионалното развитие и на транспорта, от БСП излязоха с декларация, в която се обявявиха против тях.

"Предложените нови министри ще продължат досегашната вредна политика на правителството. Това е отчаян ход, с който управляващите се опитват да си купят време. Дори и да го получат, то ще бъде агония, до следващия конфликт в управляващата коалиция", пишат от "Позитано" 20.

Още по темата

"Решението на министър-председателя да освободи трима от своите министри, за да изпусне до известна степен част от напрежението, което самият той създава в обществото с решенията си, няма как да ни радва. Ще бъдат пожертвани пешките, за да се запазят висшите фигури на шахматната дъска", коментира пред Bulgaria ON AIR депутатът от БСП Валентин Ламбев.

По думите му рокадите няма да доведат до промяна в политиката в ресорните министерства.

"Присъствието на БСП утре в парламента, когато ще се гласуват тези кандидатури, ще бъде не толкова, за да легитимираме вече взетото решение от страна на премиера Борисов, а по-скоро, за да дадем знак, че опозицията е там и тя не приема този начин на подмяна на министри, с чиято подмяна се цели замазване на проблемите във всички сектори в държавата" подчерта Ламбев.

По-рано премиерът Бойко Борисов обяви, че в четвъртък ще бъдат внесени трите министерски оставки в парламента. Предвижда се тримата министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков да бъдат сменени с Александър Манолев (Министерство на транспорта), главният секретар Младен Маринов (министър на вътрешните работи) и Петя Аврамова, която сега е депутат и е бивш зам.-кмет на Враца (Министерство на регионалното развитие).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
10
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
"Та кого ще мачкате в неделя,че не се сещам.***,вярвате ли си?Мечтии,мечтиии.С червени баби и дедовци ли ще правите революция." Работата е там, че това са организирани платени протести за милиони. Плаща банкерът Цв.Василев. Той има пари. Нали ги открадна от хората, а сега се страхува от правосъдието и иска да си спаси кожата, с опити да свали правителството и да настане хаос.Ще бъде пълно с ***, провокатори, анархисти, червени бо.клуци и всякаква плява. А те искат да спасят Василев
11
2
 
10
 
! Отговори
Камата преди 5 години
Та кого ще мачкате в неделя,че не се сещам.***,вярвате ли си?Мечтии,мечтиии.С червени баби и дедовци ли ще правите революция.
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен никой не ме организира, нямам фейсбук, но в неделя съм там с още няколко човека!Не искам да ме управлява ОПГ от шофьорите и фризьорките на БКП!Тези личности от Гроб не ме представляват!
9
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на БСП! Мачкайте герберастките комунисти и баш комунистът от банкя.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, колко струва главата на Ц. Василев....????!!!
7
6
 
13
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
Кой протестира у Неделя, бе..?Требват значи, много пари заТоя протест!!!!!!
6
17
 
15
 
! Отговори
Знаем за 16-09 преди 5 години
*** готвят *** платени протести. Банкерът Цветан Василев финансира мащабен протест срещу властта на 16 септември. Протестът се организира от лидерът на организацията "Боец" Георги Георгиев. след срещата им в Парачин. Уговорени с Василев са стратегията и финансирането на протестни акции срещу управляващите, които се организират в момента в социалните мрежи.Георги Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, който също се финансира от собственика на КТБ.
5
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тикво късно е.Вече си пътник, а от понеделник си безработен.
4
10
 
28
 
! Отговори
BALLON преди 5 години
ееиий тия старите министри ги пратете на работа при абаджиеви.виж за какви пари става на въпрос в най-бедната държава в света.лелеееее.....
3
16
 
32
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
Бай *** се е насрал от страх - усеща народния гняв от 10 годишните кражби и престъпления на шайката СУДЖУЦИТЕ!!! Сменя трите изгорели БУШОНА, но цялото ел. табло е за смяна, като се започне от главния Шалтер!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
2
14
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Едноличната власт на Тиквун...опротивя с наглоста и арогантноста си.Идва деня в който дали си ял чесън,или си...герберист,ще миришеш от далеч и всеки ще те гледа накриво.
1
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да измисли Бойко, за да хвърли прах в очите на хората - вече е късно. В Неделя пада от власт !