Бездомна столична старица вини в тормоз общинар от ВМРО

Карлос Контрера й бил разпилял багажа в метростанция
173
Бездомна столична старица вини в тормоз общинар от ВМРО
Снимка: Facebook

Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната полиция срещу общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Според жалбата, Контрера е разпилял багажа на жената в метростанция вчера.

Показания в полицията все още не са давани.

87-годишната Дора Николова в момента няма жилище. Снощи оставя багажа си на стълбите на метростанция и слиза да види колко е часът.

"И аз като се обръщам, и тя като се обръща там летят крака до тавана и хвърчат разни неща, които аз в момента не мога да осъзная какво са, но понеже аз тръгвам там, където съм си оставила багажа и виждам, че това е моя багаж, който се сипе по багажа, който се тъпче", описва последвалите събития тя пред bTV.

Има и свидетели на случката. По думите им, Контрера се отнася грубо и с тях, и с полицаите, които идват малко по-късно.

"Започна да ме влачи тук под мишница, каза ми: "Сега ще видиш кой съм аз!". И аз му казвам: "Вие какво, полицай ли сте?" Той ми казва "Аз съм полицай! Сега ще ви покажа!", разказва Ирина Кръстева.

Дора обяснява, че не познава Карлос Контрера, въпреки че скоро е нощувала в коридара на сградата на ВМРО.

От пресцентъра на участващата в управлението националистическа партия заявиха, че Контрера няма да коментира докато не бъде извикан в полицията, за да даде показания.

"Да се извини по някакъв начин на жената и да направи нещо за нея. Това е част от българския народ, независимо колко са симпатични и какво е психичното им състояние, никой не знае какво ще стане с нас", призовава Ирина Кръстева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На следващите избори пак ги изберете! Нали не ритат вашите майки и баби.
76
17
 
8
 
! Отговори
Уф преди 5 години
Този Филм не го ли гледахме вече на границата, но с други актьори? "Аман" от подставени Лица и в двете посоки... И аз искам жилище, но не се тръшкам на плочките пред общината, че да ме подритват.А ако се случи няма да викам: "Репортерии, журналистиии, телевизияяяяя."
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за държава сме, що за хора?! Толкова ли не може да се намери някъде място във старчески дом за тази 87 годишна жена??! Като го гледам това чучуло даже депутат как да имам национално самочувствие??! Гръмнете я от упор или друснете голяма доза морфин барем не се мъзи наистина. Мислите ли че ще оцелее през зимата??!
74
0
 
19
 
! Отговори
Ц. преди 5 години
При елементарните хора лесно се събуждат най-долните инстинкти. Например безпричинна агресия към беззащитни хора. Ако не срещнат никаква съпротива, това ги настървява още повече. При работещи институции в нормално общество такива си кротуват или са бабити най-много по веднъж. После следва неприятна среща с правосъдието. При втори бабаитлък ефективната присъда е неизбежна (освен, че трябва да плати на баба Дора колкото за половин апартамент). Но тук явно са в политиката, че имат и постове.
73
2
 
16
 
! Отговори
А преди 5 години
Що за име на воевода ?
72
0
 
22
 
! Отговори
Ач преди 5 години
Тоя на следващия парламент ще е от ДПС то.
71
0
 
15
 
! Отговори
Пъбликрезилейшън преди 5 години
Вместо да се отрекът от този съдист , троловете ръсят поредните си наизустени реплики срещу някакви всенародни врагове от Швеция и Сирия от предизборните агитационни материяли....
70
0
 
17
 
! Отговори
Въйййй преди 5 години
Да оправдаваш тормоз над 87 годишна бездомна старица с тероризма по света ?
69
0
 
17
 
! Отговори
Антрополог преди 5 години
Последва примера на вицепремиера Валери Симеонов и двамата бутат възрастни хора дърпат бабешки чанти.....
68
8
 
0
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
До ВилиславМного внемаваи вав картинката мелечак
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Започна да ме влачи тук под мишница, каза ми: "Сега ще видиш кой съм аз!". И аз му казвам: "Вие какво, полицай ли сте?" Той ми казва "Аз съм полицай! Сега ще ви покажа!", разказва Ирина Кръстева." Ето до какво води редовното блъскане на Лили и Деси. Саморазправа с жени в метрото.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега какви ще са последствията за умственото недоносче от снимката? Или с няколко участия тук-там случаят ще се замете до следващата му героична проява.
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пращайте имеили на К Каракачанов в феиса да махне тоя *** ,аз така направих
64
5
 
17
 
! Отговори
Т.Б. преди 5 години
Тва е солт.шака на онова безполезно джудже Джамби. Събрали се отбор юнаци, не, чакай, войводи. Не е лош национализмът, такива индивиди го компрометират. Плюскат от нашите данъци, не създали нищо през жалкото си скотуване, че и наглеят.
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До "полицайчетомного си "смело" зад монитора бе ***
62
2
 
13
 
! Отговори
До "полицайчето преди 5 години
Карлос ли си, какъв си, след седмица заминавам за чужбина с поне три куфара. Ще пътувам и с метрото, някъде по обяд. Ако искаш, разбутай и моите куфари, но имай пред вид, че не съм на 87. По-скоро съм на твоите години, само че с двойни габарити, но за сметка на това без опит с уличните изпълнения. Ако искаш, пробвай се, поне да е малко по-равностойно.
61
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички пред Народното Събрание в 12:00ч, Неделя 16.09.18! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ! Щом хора като Бойко Борисов и Корнелия Нинова нямат алтернатива, значи дъното отдавна е издълбано... повече от ясно е, че няма да попаднем на съвестни хора в парламента, затова е време за промяна на системата! Всеки, имащ малко достойнство, капка смелост и воля нека заповяда и заедно да смачкаме статуквото!
60
4
 
11
 
! Отговори
"Сега ще видиш преди 5 години
съм аз"Тука име един-двама мвр-овци, дето защитават тоя пр.митив от снимката и слагат минуси. Пък може и то само да си ги пише, завалийката. Какво излъчване само, селски бег в действие. И има "хора", на които такова поведение импонира. Ег.ти.
59
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то във ВМРО освен разни неонацисти дето се мислят за висша раса друго няма.Това не знам знае ли се но техния учител Хитлер убиваше не само чужденци а и непълноценни германци-просяци инвалиди и т.н., защото разваляли генофонда на висшата раса, тия просто следват идеолога си.А за това на кой служат, слушайте им всекидневните любовни излияния към Тръмп, но поне лъсна коя е за тях новата висша раса- еврео-американците който ги финансират.А за скачането, ако фащ не ви покриват сте жалки, знаете си.
58
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е поръчка на Сорос. .Се вярва на Бездомници ми по-селата има къщи без пари ..