Протестът: Вчера стотици, днес десетки, а утре?

Обявяват се против монопола в политиката и бизнеса
17 сеп 2018 14:45,
199

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Десетки граждани са се събрали на протест срещу правителството пред Народното събрание.

Още по темата

За втори ден те скандират и настояват за оставка на правителството и за свикване на Велико народно събрание, което да промени конституцията, за да може България да се управлява по швейцарски модел, се референдуми.

Протестиращите се обявяват и против монопола в политиката и бизнеса.

По техни думи, държавата граби по 7 млрд. лева годишно от народа.

Очаква се групата да тръгне на шествие към сградата на Министерския съвет, където да продължат с протестните си действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
11
 
5
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Тука даже и протестите си делим. Точно когато ножа опре до кокала ,почват едни наредени протести да изпуснат парата! Цецо знае как!
123
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами в България е все така, желания нямащи нищо общо с реалноста и възможностите.
122
6
 
14
 
! Отговори
положението в Бг. преди 5 години
Една шепа който имат насреща си добре смазана машина . Желанието им е аматьорско и недоизмислено и ще завърши с малко викане. Липсват им хора за тяхната революция те по-никакъв начин не могат да изкарат на улиците 500 000 човека и да стиснат държавата като в менгеме ,защото избирателите на БСП са 1 000 000 има и Птриоти и ДПС без мощна партиина подкрепа тяхнато справедливо желание за оставка няма как да се случи.Просто няма хора -повечето са партиино ангажирани и няма да излезнат на протест.
121
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гербаджииски тролчета кооооолкото щеш!
120
7
 
9
 
! Отговори
Iluminat преди 5 години
Всичко е добре премислено от доста време. С вас или без вас ще се случи каквото искат богатите, това е грозната истина . Лек ден от мен :)
119
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 124Ти не си народа, нито банда псевдо националисти или старци :) Запомни го това. Държавата, ще излезе от ЕС когато някой предложи адекватна алтернатива работеща по-добре за нас. За сега такава няма. Такаче празнодумковции, като тебе директно ги зачерквам.
118
27
 
8
 
! Отговори
k преди 5 години
Народът ще подкрепи всеки който обещае да извади Родината от НАТО и ЕС !крайно време е да се избавим от еврейския глобализъм, толерастията и западното робство !обаче, нито "протестиращите" не повдигат такива искания -очевидно този който е заръчал "протеста" иска да *** еврофондове и да трупа външен дълг
117
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И се научете на елементарни неща, преди да се обаждате.Аз съм Емигрирал от България, Но съм Имигрирал в Канада.Тъй че за вас съм Емигрант.За всичко са виновни простите и неуки хора, които дойдоха на власт с танковете на най-големия приятел на България. Още тогава всичко малко по-свестно и честно или избяга, или го убиха или толкоз добре се маскира, че скоро си стана като другите. У простите те насадиха съзнанието, че всичко знаят.
116
2
 
4
 
! Отговори
пхоложението в БГ преди 5 години
И идваме на въпроса -много ясно че такива преминали през какви ли не метаморфози политици на туи отгоре и с европейско одобрение никога няма да позволят на някакви си хора независимо емигранти или др. ей така да ги свалят от власт и да ги натикат в затвора и да им национализират всичко ,като ги лишат от бъдеще... как ще управляват Бг е мторостепенен въпрос ,първото е да вземат властта да ама срещу себе си имат 1 500 000 човека и то организирани, а те в момента са една шепа.....продължение
115
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
никой не може да управлява България, ние сме една шепа народ и няма кой да дойде на власт...положението е зле от бая време. бг депутат не се е чуло видяло да ходи на работа с колело НАПРИМЕР, а София ми е заприличала на столица на чалгарията, снобизма, късите гащета и ВОЙ на простотията. на какво се крепи тази икономика, ако не на някакви чужди фирми, които да наемат евтина и обучена работна ръка. Терминал 1 става все по- необходим след всяка изминала година. БЕЗОБРАЗИЕ!
114
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз уважавам хората борещи се в България. Така е било и така ще бъде. Ако Левски беше избягал на лесното сега можеше да няма България. Такаче истинските Българи са тук. Първо бягат страхливцитее, после слабите и накрая остават истинските :) Това е положението. Някой от 3 000км да ми дава акъл, как ще живея да ме извинява :) Да гласува там., където е отишъл.
113
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно от смислените неща в живота ми е това, че се махнах от Ко чи ната преди 9 години.Тъжно ми е за малкото нормални хора, принудени да живеят в Сви не фермата и да хранят управляващите Пра сета.
112
4
 
11
 
! Отговори
положението в Бг. преди 5 години
...Разлага обществото от вътре много дълго време ....и дори сегашното положение се дължи на това ,че след 89г. нямаше лустрация и едни хора от тогава --сега са днешни управници и това се вижда от партиината им принадлежност преди и от картончетата им в ДС . И много силно едните викат на другите комунисти ,така искрено го правят ,че да им повярваш...като го питаш ,че итой е бил член на БКП той ти казва ; ами те ме направиха ???? Сега в някоя модерна партия -- едно време от БКП и то активисти ..
111
13
 
18
 
! Отговори
ДА ИМ СЕ ЧУДИШ.. преди 5 години
САМО КАТО СЛУШАХ ИЗКАЗВАНИЯТА ИМ, МИ СЕ ДОПОВРЪЩА. ПРОСТИ ХОРА И ДАВАТ АКЪЛ! УЖАС! АБЕ, ЯЯЯ ...ПО НАНАДОЛНИЩЕТО И ДА НЕ СЕ ОБРЪЩАТ НАЗАД! АЗ, ПЕНСИЯТА ОТ ЧУЖБИНА, ЩЕ Я ХАРЧА В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ! ДАНО СЕ ЗАДЪРЖАТ ДЪЛГИ ГОДИНИ!
110
3
 
15
 
! Отговори
ист преди 5 години
Без Йоло Денев протеста не се зачита.
109
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз не си падам по имигранти. Те фактически са бегалции, а не войни. Второ чак пък да са каймака на обществото. ..НЕ.Аз познавам 10-15 човека ...повечето са нормални бачкатори...Нищо особено. Някой от тях живеят над 10 години навън и още нямат фирми или нещо. Тука има мн добри специалисти проблема е че шефовете от ТКЗС са тъпии, като ***.
108
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз съм така!И семейно сме в Канада!От 20 години!
107
9
 
8
 
! Отговори
Иван преди 5 години
За жена си и за детето си бих направил всичко, но за тази държава няма дори да си мръдна пръста. Хора осъзнайте се кои са ви приоритетите.
106
8
 
6
 
! Отговори
положението в Бг преди 5 години
Горе- долу 1 500 000 доволни кой повече кой по-малко ,обаче в тях е властта,те са на ключови позиции заплатите са от много ,много високи дори спрямо европейските до прилични за Бг -стандарта/ полицаи военни /...при тях е бъдещето и на децата им тоест те са си гарантирали живота тук и на поколението си ,държавата е на -тяхно разположение пази ги и армия и полиция и служби ,дори да се смени властта ще е нужна пълна лустрация защото системата аз на тебе ,ти на мене ,ще е в действие и ще разлага ..
105
2
 
8
 
! Отговори
K6 преди 5 години
Време е нашите гастарбайтери да си направят собствена независима банка то тогава от протести може и да има смисъл според последната статистика парите идващи от нашите хора от чужбина са повече от преките инвестиции с това говори много а знаем че в днешно време управлява икономиката