Атанас Шмидт – българинът в битка за поста на Юнкер

Той е предложен от групата на "Зелените" в Европарламента
19 сеп 2018 10:30,
39

Групата на "Зелените" в Европейския парламент представи четирима кандидати за поста председател на Европейската комисия. В списъка с претендентите на Жан-Клод Юнкер е и българинът Атанас Шмидт.

"Аз съм международен секретар в Зелената партия. Имам дългогодишен опит в международната дейност на партията, имам опит на местно ниво, на парламентарни избори. С годините човек показва, че може да работи в политиката и изгражда доверие. Мога да говоря няколко езика, което е голямо предимство в ЕС", заяви Шмидт пред Bulgaria ON AIR.

По думите му битката ще е много голяма, а противниците му в нея са "лъвове". Той обаче отчита този факт като много позитивен. Атанас Шмидт определи шансовете си като много добри.

"От България ще търся 100% подкрепа, знам че това ще е трудно. Моята кандидатура е голям успех за България", категоричен бе кандидатът за наследник на Юнкер.

"Постът на Юнкер се предлага от Европейския съвет. Не съм предложен от българското правителство в Европейския съвет като кандидат. Битката в момента е в Европейската зелена партия. Възможно е съвсем други кандидати да бъдат номинирани", обясни Шмидт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Todor R преди 5 години
Ако е дружка със Ска Келер, означава че ще работи против България и развитието на страната.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази зеленясала партия,чието мухлясало произведение е този странно наименован "българин",е направо за разтуряне,като най-разрушителната отрова в организма на който и да е народ - типично еврейско изпра?нение пръснато по света.Това означава никаква подкрепа,за който и да е бандит от тази партия!Не че всички партии не са за изхвърляне от живота на народите,но тази либерално-смрадлива банда е по-лоша,даже,от най-отявлената фашистка партия!
32
1
 
5
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
Плешива Тиква с дебел врат - не е от зелен зарзават 😁
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не лъжете,няма българин с фамилия Шмид!
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПАК ДОБРЕ, ЧЕ Е ШМИД.АМИ АКО БЕШЕ ЩРАСЕНБАН.
29
1
 
11
 
! Отговори
Спиро Киров Спиров преди 5 години
Сталинка Георгиева осигури за България 10 чифта гумени ботуши и 20 криви лопати след потопа в Аспарухово, Варненско. Това беше една грандиозна помощ. А за наводненията в Сърбия, ЕС отпусна 6 млн. евро.
28
0
 
16
 
! Отговори
Киро Спиров Киров преди 5 години
Колкото Кунева и Сталинка Георгиева са българи, както и Мария-Габриел,че и този е толкова. Отгледан в лаборатории за бъдещи политически "лидери".Буфосинхронисти глобалисти.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този да не е толкова българин колкото, колкото беше и "създателя на компютъра" Джон Атанасофф?!
26
1
 
13
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Зелените и социалистите вън от Европарламетна.Те са проводници на глобализма и искат световно мултикулти стадо,което да командват.Те са необолшевики,жадни за власт.
25
1
 
14
 
! Отговори
ili преди 5 години
Този да не е някой от внуците на лейтенант Шмидт,така добре описани от Илф и Петров???
24
0
 
20
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
Заради Зелените плащаме в Германия ДВА ПЪТИ по високи цени на електричеството, отколкото плащат хората във Франция. Дано ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ спечелят на Евроизборите, за да пресекат анти-народната политика на Зелените.
23
2
 
23
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
В Германия през 80-те и 90-те години "Зелените" правеха секс с малолетни, но и така си останаха ненаказани. Германските Зелени са против държавата Германия, уринират публично върху Националното Знаме, цитати :"Nie wieder Deutschland", "Deutschland, Du Scheisse" и др. Зелените са най-користните застъпници за ислямските "бежанци", Зелени адвокати печелят от данъкоплатците, като защитават определените за експортиране бежанци с непризнат статут. Опазил Господ Германия и Европа от Зелените.
22
1
 
18
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
Ако "Зелените" оглавят Европарламента, спукана ни е работата - те прокарват политиката на Джорж Сорос и работят за унищожението на суверенните нации и за омешването на европейските народи с африканци и араби за постигане на един нов кафеникав тип европеец, с IQ 90, който лесно може да се манипулира от елита, към който се числят Зелените. Диктуват ни какво да ядем, каква ел.енергия да използваме, учебни програми със сексуално обучение още в началното училище и т.н.
21
1
 
8
 
! Отговори
Сойер преди 5 години
Насето спокойно може да оглави ЕС,черпейки управленски опит от Баце.Тогава съюзът ще дръпне много!
20
0
 
4
 
! Отговори
Зиг преди 5 години
Възможно е да е женен за германка и да е взел нейната фамилия... не знам какъв му е случаят, но е вариант, правят го това у немско...
19
0
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
Как пък не тези позиции не сложиха един българин примерно Иван Стоянов, а все някой Габриел, Шмит, Кристалина - агент на чужди служби. Ей това не мога да резбера
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наско Шмидов иска и той кокал
17
1
 
12
 
! Отговори
един преди 5 години
либерален боклyк
16
2
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Борянче,1. Откога Шмит е българска фамилия? /На български е Шмит, а не Шмидт. Комбинацията дт не съществува в българския език/.2. Този син ли е на лейтенант Шмит?
15
4
 
3
 
! Отговори
Kolega преди 5 години
Ясно е майка му е Бг-ка а баща му е правил schneller schneller с нея и се пръкнал Шмит , е такива са ви жените , по комунизма какво е било лош и сега тука *** ви пълнят парцаланките , аз в чужбина бягам от тея гладни продажни балкански ***....