Щрак, премиерът на портрет! Борисов с Доналд Тръмп и Мелания

Който както искал да го тълкува, било протокол на Белия дом
Обновена: 26 сеп 2018 20:39 | 26 сеп 2018 17:15, Камелия Цветанова
392
Щрак, премиерът на портрет! Борисов с Доналд Тръмп и Мелания
Снимка: Facebook

След като се здрависа с президента на САЩ Доналд Тръмп, с когото се срещнаха на 73-ата сесия на ООН в Ню Йорк и снимката се превърна в сензация в социалните мрежи, сега премиерът Бойко Борисов публикува нов фотос, този път от Белия дом. При това той не е само в компанията на Тръмп, но и на съпругата му Мелания.

Още по темата

"Чистосърдечно давам възможност за нови "анализи", "препоръки", "тълкувания" и изяви по повод тази снимка :-) иначе, просто протокол на Белия дом", написа премиерът над историческата снимка.

Иронията на Борисов е заради кадъра, запечатал здрависването му с Тръмп, който даде повод и за заядливи коментари от неговите опоненти.

"Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре", отговори обаче той на нападките от преди ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
17
 
! Отговори
ххй преди 5 години
Това да не е в музея на восъчните фигури?
215
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааааахахаха .... умните и красивите пак са се продрискали! Бат ви Бойка гален от 3 *** папи ... пил си кафето с правешкия овчар .. СИК аджия голям генерал ( само за година ) сега и с Тръмп ... *** най-важното единствения трикратен премиер на Републиката, и вероятен милионер ... е тъn , a вие с 510лв. заплати - амеби и плазмодии ( неизвестни на науката ) сте умни? Айде бе !
214
1
 
17
 
! Отговори
ХА.... преди 5 години
ПРЕЗИДЕНТА РАЗГОВАРЯ С ТРЪМП НА ЧЕТИРИ ОЧИ НО ЗА ЖУРНАЛИСТКИТЕ ТОВА Е ПО ВАЖНО ДА ЗАСТАНЕШ ДО ТРЪМП /има една песен А ДА ЛИ Е ТАКА....../
213
1
 
11
 
! Отговори
Не ме интересува преди 5 години
Повишиха ми перо-кола. Повишават ми ток, парно, вода, застраховки, всеки ден прогресивно обеднявам.Газ не е поскъпвалот 2015Ям некачествени и скъпи храни, бензин, мръсен въздух.Застраховам се да не ме ограбят.Богатите, стават все по-богати чрез фирмени отстъпки - магазини, джипове.А не чрез реинвестиция.Ноутариуси и адвокати - имотни забогатяват, монополи изнасят печалбите.Цялата данъчна тежест е върху обикновения човек!Чао, терминал 2.Тук ще останат мутри, малцинства.Да ви плащат данъц
212
6
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Като дойде 10 Ноември, един съученик на майка ми споделил с нея че цял живот е мечтал да види Америка. Майка ми беше изумена в началото, защото го познавала като ревностен комунист, но после стигна до извода че всички пoмияpи мечтаят да се доближат до силните на деня.В тази връзка виждаме, президента дето се почуства незачетен, пък и всички социалисти които си изплакват мъката сега.Като влязохме в НАТО комунистите пратиха на академия най-закоравелите комунисти от различните родове войски.
211
2
 
13
 
! Отговори
Xx преди 5 години
Оставка! Освободи народа
210
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До менте"Снимката е менте. Обърнете внимание на светлината."---Не са само светлините.Обърнете внимание, че фигурата на Боко е неестествено по-голяма от другите две и са го монтирали с две стъпки по-напред от Тръмп и Мелания.Така навремето рисуваха Ким Ир Сен сред народа по-едър от обикновените корейци, винаги на преден план. :)Така, де! Нашият от БанкИ да не е по-долу, я!
209
0
 
5
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 5 години
До Анонимен219 Не е кон. Кобила е.
208
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо Силният човек в Бг е Боцко!ВтороМожете ли да покажете снимка на друг българин с американския президент?
207
2
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Просто не е могъл да откаже на бай Дончо...
206
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че сенките са в различни посоки не означава, че снимката е менте. Когато имаш повече от един източник на светлина имаш повече от една сянка. Тогава ако едната сянка се пада в зона, осветена от източник на светлина, не можеш да я видиш. Разходи се някоя вечер между близко разположени улични лампи.
205
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% си е платил с бюджетни пари за тази снимка...
204
8
 
12
 
! Отговори
менте преди 5 години
Снимката е менте. Обърнете внимание на светлината. При Доналд и Мелани светлината идва от дясно и сенките им са в ляво от фигурите им. При пожарникаря светлината идва от ляво и сянката му е в дясно от главата му. Това показва, че двете снимки са правени по различно време и на различни места и след това са монтирани в една снимка.
203
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елементарен фотошоп
202
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ако знае че стои до най-големият престъпник на нашето време, ще повърне. Защо коня Ангелкова не е там?
201
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимай се! А ние питаме има ли министър от кабинети Борисов 1 и 2, които да не са клиенти на прокуратурата и съдът? Това очаква и настоящите маши на мафията. А накрая ... и ТОЙ с албумчето!
200
2
 
9
 
! Отговори
Хххх преди 5 години
...а катето да беше се постарала малко за тоалетите. Нали има някакъв протокол за тези срещи. Лъснала се с една червена рокличка със сина джемперче, сякаш е на модно ревю.
199
4
 
28
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Евтини номерца на Борисов които вместо да му носят плюсове носят минуси.
198
2
 
34
 
! Отговори
Неплатен трол преди 5 години
Простотията вече почти десет години властва в България.
197
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може ли Тръмп да се снима с най големия комунист в България.