НФСБ не ще Сидеров за шеф на ПГ-то, сваля доверието си

Хората на Симеонов ще бъдат представлявани от Касабов и Ячев
17 окт 2018 09:30,
46
НФСБ не ще Сидеров за шеф на ПГ-то, сваля доверието си
Снимка: архив, Булфото

Депутатите от НФСБ в коалицията "Обединени патриоти" обявиха в писмо до медиите, че свалят доверието си от лидера на "Атака" Волен Сидеров, който е и председател на ПГ на патриотите.

В него те пишат:

Още по темата

По повод поредното нарушение от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция "Обединени патриоти" от 11.09.2018 г., с което „се одобрява и подкрепя дейността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет", подписано от тримата председатели на партиите от Коалицията, НФСБ заява, че:

1. Считано от 17.10.2018 г. народните представители на НФСБ снемат доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността Председател на парламентарната група "Обединени патриоти";
2. Считано от 17.10.2018 г. народните представители от НФСБ ще се представляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев;
3. Публичните изявления и поведението на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв начин не следва да се обвързват с ПП НФСБ.

Писмото е подписано от НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ПП НФСБ В 44-то НС:
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ
БОРИС ЯЧЕВ
ХРИСТИАН МИТЕВ
ПЕТЪР ПЕТРОВ
СЛАВЧО АТАНАСОВ
ГЕОРГИ КОЛЕВ
ЙОРДАН АПОСТОЛОВ
РОСЕН ЖИВКОВ

Предполага се, че решението на хората на Валери Симеонов е заради директните обвинения на Сидеров към лидера на НФСБ, отправени снощи от ефира на спряната телевизия "Алфа".

В четири кадъра националистът Сидеров обвини съратника си Симеонов, че призовава за неспазване на канона и открито иска разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на "Атака" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието.

Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
5
 
! Отговори
Тачо преди 5 години
На Касабов първия разрив с АТАКА му пратих есемес и го натаковахщях да го бия наистина ако ми беше наблизо
16
5
 
12
 
! Отговори
ФСБ преди 5 години
Не че нещо ама тоя Касабов ако е способен да общува нормалнозаплюйте меТолкова неприятен тип
15
1
 
11
 
! Отговори
Болшой спектаклъ преди 5 години
Тея правят всичко възможно Бойко САМ да подаде оставка за преден път! Защото едно е те да се оттеглят от коалицията и съвсем друго той пак да се изложи!
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НФСБ общо 8 човека.
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен винаги така прави, влиза в управлението уж с нежелание, уж за доброто на България, уж с големи резерви, и после започва да се прави на категорично несъгласен и се дистанцира. Така хем е в управлението, с всички изгоди от това управление, с парите и властта, които се дават, със славата, телевизионното време, рекламата, хем е уж в опозиция, отърсвайки се по този начин от бремето на отговорността за това управление, и от народното недоволство.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сайдера - ШЕФ на МВР ! Веднага !!! :-)
11
2
 
12
 
! Отговори
Gggg преди 5 години
Патриотите сещат ли се, че като се разцепят няма да видят повече власт?
10
2
 
17
 
! Отговори
Стига БЕ! преди 5 години
Добре де, как може единственият в това народно събрание, който казва истината в прав текст, да е най-голямата откaчалкa?!??Все повече си мисля, че това е напълно умишлено: дават властта единствено на този kуkумицин да говори истината и после ако случайно кажеш "ми прав е човекът!" те заклеймяват като поддръжник на Болен!И стана така,че вече да си патриот е обидно, щото моментално те лепват към Болен или още по-лошо към В. Симеонов!Ако лидер им беше нормален човек,до сега да сме забравили ГРОБ
9
0
 
12
 
! Отговори
Ученодезориентиран преди 5 години
Извини се бе! Извини се бе!
8
3
 
22
 
! Отговори
Х преди 5 години
Тия пишман патриоти се *** накрая...
7
8
 
11
 
! Отговори
Става преди 5 години
Сидеров става за президент ... на Крим.
6
0
 
33
 
! Отговори
Стрината с 2та крака преди 5 години
А какво стана с минималната пенсия от 300лв.?Нали затова гласувахме за партиотите, обещаха ни минимална пенсия от 300лв.?Защо лъжат?
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПГ - выстрел для ручного противотанкового гранатомета. От руската Википедия
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е "ПГ-то"!?
3
1
 
24
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Разцепление и край на тази измислена "ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ". Началото на края и началото на изчезването. След време ще бъдат забравени, но те си напълниха гушките.
2
2
 
38
 
! Отговори
Kiro преди 5 години
Айде и тия се разцепиха ...Те едва кретаха около 4-5%, сега вече са заминала работа. Браво на ГЕРБ, много хитро ги потопи за няма и 2г. коалиционно управление. Който се е хванал с ГЕРБ не е прокопсал.
1
8
 
27
 
! Отговори
Ко прайм? преди 5 години
Умираме от СТУД, Не ни занимавайте с битовизми, не ни интересуват!!!12 2017 първи доставки от Русия за Британия - втечнен газ, а БГ?Какво правим с тръбите за Южен Поток?Данъкоплатците ще продължават ли да плащат от джоба си за наеми - складове.Кога ще имаме директна връзка с Русия?Какво става с двата реактора (появиха се), пак ли плащаме от джоба си съхранението им?Ако не може да решите най-важните проблеми за енергията в БГ си ходете.Не сме ви избрали за сенатори на САЩ и интересите!