(Не)Закърпените патриотични дупки във властта

НФСБ сне вече доверието си от Волен Сидеров
18 окт 2018 10:30,
24

Ден след като лидерът на НФСБ Валери Симеонов обяви, че е рано за разпад на "Обединените патриоти", от партията напълно смениха курса си и снеха доверието си от лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Причина за това са острите нападки на Сидеров от екрана на партийната телевизия "Атака", който обвини Валери Симеонов, че е човекът на Джордж Сорос в българското правителство.

"Телевизионните съобщения по телевизия "Алфа" са долни лъжи. Ние спазваме политическите решения на коалицията. От тази телевизия показват насочени лъжи към Валери Симеонов. Очернени сме, не сме очаквали такава обида", отбеляза пред Bulgaria ON AIR депутатът от НФСБ Георги Колев.

Още по темата

"Считаме от 17.10.18, народните представители, ние – обидените, ние – предадените, представители на НФСБ, снемаме доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността председател на парламентарната група на "Обединени патриоти". Считаме от 17.10.18, народните представители от НФСБ ще се представляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев. Публичните изявления и поведението на Волен Сидеров, в страната и чужбина, по някакъв начин не следва да се обвързва с политическа партия НФСБ", заяви народният представител.

Лозунгът на малката коалиция е: "България над всичко". Според Колев партията трудно ще застане зад тези думи, ако основателят на коалицията напада с лъжи свой партньор.

"Правим всичко възможно да постигнем икономическите показатели, които обещахме на нашите избиратели. Причината за разпрата е желанието на Сидеров да бъде водач на листата на "Патриотите" на предстоящите избори за Европейски парламент. Това е заливане с помия и рекет! Ние ще отстояваме позицията, която сме заели", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
"И се чешете по *** кратуни що ляба и газта поскъпват." За поскъпването на газът питай др.Нинова, която е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи. Мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка.
20
1
 
6
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Волен е Троянският кон на Русия в България.Слушахте ли го преди малко на пресконференцията в Руската дума в Москва???Потрес! Предател! Вън от Парламента!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя помните ли как го държеше във въздуха един рокер, докато му биеше шамари? боят му е малко
18
2
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
"Това е личната гвардия от напълно изкуствено военизирани полуграмотни пъдари на Борисов и Доган." Пропускаш Румен Радев, както и БКП/БСП, докато беше 10 г. на власт - гвардията е и тяхна. Ха-ха-ха! Пишем си избирателно, защото така ни е най-изгодно - да лъжем!
17
8
 
7
 
! Отговори
дядо Пенс преди 5 години
ПатрЕотите влязоха в Парламентата благодарение на обещанието към пенционерите за 300 лева минимална пенсия !!! Тоя пъ обаче няма да ни прецакат ! Ще бъдат ВЪН от НС !!!
16
5
 
8
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Хайде бедни будали. Гласувайте пак за бялата златка и компания, че Деница Гаджева и трябва нов джип, а на Волен - пури и почивки. И се чешете по *** кратуни що ляба и газта поскъпват.И ко напрайха патриотите във властта- кеш само май.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен може да е всялакъв но от държавна софра не бяга .Ще си седят във власта до края на законовив срок на мандата а и после след поредната победа на Герб .а БСП ще си остане с гладна кокошка пррдсрочни избори сънува
14
1
 
7
 
! Отговори
Bat Petko преди 5 години
От zeus "Някой може ли да ми даде пример за нещо, което въпросните "патриоти" са направили за народа, едно предизборно обещание, което са изпълнили?"От мене - Някой може ли да ми даде пример за нещо, което БСП са направили за народа, едно предизборно обещание, което са изпълнили?"
13
0
 
19
 
! Отговори
пак ги изберете преди 5 години
Бареков му е разказал за какви кинти и лайф става въпрос и кислородната вода изпуши от всякъде....
12
15
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
*** смотани ако Сидеров искаше да бъде Евродепут той щеше да бъде на по-предишните избори когато предложи Слави Бинев за Евродепутат и същият бе избран за такъв. За последните години Атанас Джамбазки успешно предаваше идеите на Сидеров и Патриотите в Европарламента и си вършеше прекрасно работата. Никой нямаше да бъде чул за Валари Симеонов /Винкела/ ако не бе Сидеров на времето. А че Симеонов е враг на православие,Русия, искаше гонене на руски дипломати и добре че бе Сидеров да не стане .
11
1
 
11
 
! Отговори
пак ги изберете преди 5 години
Те излъгаха избирателите си само и само да се докопат до власта....много патриотично от тяхна страна ,а другия умира да купи самолети или каквато и да е,ама да е голяма сделка ,подозирам защо ...
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само като прочета "Патриоти" и започвам да се смея.
9
1
 
13
 
! Отговори
абсурдистан преди 5 години
Даааа, иска "обидената" сидеровица да живее в Европа- да си харчи вашите пари на воля , кво барековица да не е по-хубава ? 5 Милиарда ! народа ги върна , а барека евродепутат и щрака с пръсти
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОП ще навлязат в бърз разпад след като правителството си изкара мандата.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата истерия - за едното евродепутатско място.
6
0
 
15
 
! Отговори
V преди 5 години
Не разбрах ще го правят ли милионер ..евродупитат или ще събори правителството ??? Като излязат от властта тия ще умрат от глад затова е толкова важно кой ще вземе ерогейската хранилка .Също като Бареков ;) Къде са хората на Барека ? Умряха от глад ,а той стана милионер ;) Борбата ще е ожесточена щото европодкупа е голям ;)
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Да, валери симеонов - ДА! Той се занимава със ВСИЧКО ДРУГО, но не и това за което е избран! Но нищо, идат избори, скоро ще види КАКВИ ГИ Е НАДРОБИЛ!
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НСО е лична гвардия от пъдари на Борисов и Доган Седем пълни години ви казвам, че НСО е превърната умишлено в социална, а не специална служба. Тази служба е всъщност агенция за особени ВИП услуги на магистрати, политици и държавници. Това е личната гвардия от напълно изкуствено военизирани полуграмотни пъдари на Борисов и Доган.
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господи Боже, слушах симеонов сутринта по твеуропка-та.......тоя на-г-лецтакива ги плещи, че имам чувството, че психушките са си изпуснали един пациент!!!! Сърбите да му мислели, че ако нещо си там за нашите българи не било комфортно, ТОЙ ЛИЧНО ЩЯЛ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ПРОТИВ членството на Сърбия в ес-чето!!! Първо: ЩЕ НАПРАВИ САМО ХУБАВО, ще ги спаси от НОВО РО-БСТ-ВО, и второ: КОЙ си ти бе (мър....о) че да се изказваш ЕДНОЛИЧНО по такива въпроси!!! Ха-ха-ха....това дърво задмина даже боко по наглост и
2
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двамата на снимката Волен Сидеров и Валери Симеонов са всичко друго, но не и патриоти. Двама продажници, на които мястото им е в затвора!!!!