Борисов гледа техника в полицейския център в Дубай

Премиерът се похвали с охраната на границите ни
51

Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов посети Центъра по операциите на полицията в Дубай.

Той координира дейността на полицията и функциите на около 28 000 камери в целия град. В него постоянно дежурят 80 служители, съобщиха от МС.

На място Борисов се запозна с техниката и ресурсите на центъра и акцентира върху мерките, които страната ни е взела по сигурността на границите.

Той посочи, че само преди дни бяха осигурени 341 нови полицейски джипа за нуждите на българската гранична полиция и допълни, че страната ни планира цялостна модернизация на Института по криминалистика.

Премиерът е на официално посещение в Обединените арабски емирства и днес ще се срещне с вицепрезидента и министър-председател на ОАЕ и управник на емирство Дубай шейх Мохамед Бин Рашед Ал-Мактум.

От ОАЕ по-късно делегацията ни заминава в Египет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Бойко БорисовДубайОАЕ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяло стадо от мазници го придружава.50 индивида.
45
0
 
6
 
! Отговори
И ПАК ЛЪЖЕ,МЕКЕРЕТО преди 5 години
ПОДСТАВЕНОТО ЛИЦЕ НА ЕДРАТА БАНДИТСКА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ЗАПОЗНАВА С ТЕХНИКАТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ШУНТИРА, КОГАТО СЕ ВЪРНЕ КЪМ СТАРИЯ ЗАНАЯТ. И КЪДЕ СА ТИЯ 431 НОВИ ДЖИПА??? НЕ Е ОРЕВАЛ ОРТАЛЪКА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА "ГОЛЕМИЯ УСПЕХ". ЕРГО - ЛЪЖЕ. КАКТО ЗА ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СЕ ХВАЛИ.
44
0
 
6
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Гледал ама нищо не видял и нищо както обикновено не разбрал. БОКОВА работа.
43
0
 
12
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
Колко струва екскурзията на бай ***?
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата е тръгнала на екскурзия или на т.нар. хайван пазар. Гледа разни дрънкулци, цъка с език и разправя врели-некипели за интеграцията на западните Балкани. Разбрахме, че основна тема във "важното" посещение е била футбола. Естествено! То ако не е футбола, ще са магистралите, ама богатите шейхове с това не може да ги впечатли. Та нашия Тиквун постигна забележителния успех да уреди 20 момчета на курс-обучение в отбора на Манчестър Сити. Потресаващ упех наистина
41
1
 
15
 
! Отговори
Пресиян преди 5 години
Как бе? Свърши прекрасна работа. Шепа футболисти ще тренират безплатно в Ман сити. Ох, Боже, защо така ни наказа. Чел съм доста история, но никога, никъде не съм чувал за такова чудо, като нашия премиер. Тодор Живков, ако беше в сегашната ситуация, щеше да осуче и ЕС и Русия и араните и Китай. При онова време дето почти не можеше да шава направи градина, представям си ако имаше шанс сега
40
1
 
9
 
! Отговори
Father from Zlatusha преди 5 години
Този се отживя от името на народа.Винаги сьм знаел...наглите никога не умират ...ко..ле..Аll be back..
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече за кой ли път лидерите на арабския свят искат овче и агнешко месо от нас. От соца помнят качеството. И какво отговаря Тиквата? Не можем да осигурим исканите количества, но ако се комбинираме със Западните балкани... умът ми не го побира. Хората казват дайте, дайте много, а ние плащаме. Дългосрочни договори и т.н. Такова безумие, олицитворение на малоумщината. Ужас. И имаш възможност чрез еврофондове, да живне целия сектор. Нямам думи
38
0
 
9
 
! Отговори
КАЗАХ!!!! преди 5 години
Това за лабораторията на Хорейшо го каза преди години, но или не помни какво лъже, или мисли, че ние не помним. И за оградата - голем СМЕЕЕЕЕХ.
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашият човек където и да иде все се самопохвалва ама дали некой му вярва щото от много хубаво тук 2.5 милиона българи ги нема в държавата и всеки ден още се изнизват от хубавото.
36
0
 
16
 
! Отговори
Вие питате: преди 5 години
Вие питате: Как се казва автомобила на пожарникаря?Ние отговаряме: Ускорител на елементарни частици.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
работех по един проект в дубая, аз на договор към българи за 1200 евро на месец, колегата дубаец оправяше осветлението 150евро на час.
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалък ***.
33
3
 
11
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Муахахахахахахахаха! Тоя сериозно ли!
32
2
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Жив и здрав да е !!! Хъб ша има ли ???
31
1
 
21
 
! Отговори
СТРЪНДЖАТА преди 5 години
....излишно похарчни пари на ДАНЪКОПЛАТЕЦА !!!!!
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гледа, как няма да гледа. И акъл се иска!
29
2
 
26
 
! Отговори
Матриал преди 5 години
С парите за разходки на .. можеха да увеличат на 1 милион пенсионери пенсията със 100 лева.Кой друг европейски политик е посетил арабските държави??? Ама ние сме си по близо до арабите отколкото до европейците... и по вожда си личи какъв ни е матриала..
28
2
 
23
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Колко, колко 28000 камери ли и 80 души дежурни ха-ха у назе е обратното и файдата е никаква!!!
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе нали след редица визити Президенти и Боко обясняваха как щели да текат реки от инвестиции - то не беше Китай, пък Израел, пък Иран, пък Русия, пък САЩ, Япония... къде ги тия реки? Май устието на реките водят до джобовете на Боко и компания?