Евродепутат припомни: Не сме пълноправни членове на ЕС!

Не сме довършили реформи от 2007 г., обясни Светослав Малинов
26 окт 2018 12:45, Анисия Иванова
17

Часовникът до евроизборите тиктака и отброява времето до следващото политическо пренареждане през май 2019 година в Европейския парламент в Брюксел. Очакват ли се изненади?

Евродепутатът Светослав Малинов от ЕНП/ДСБ е категоричен, че десните политически партии са осъзнали своята грешка на миналите избори и този път ще бъде много по-различно.

"Аз представлявам Демократична България в Европарламента и искам нашата коалиция да се разшири. Не ме интересува как другите се подготвят за изборите. Стараем се да съберем онези избиратели, които трябваше да бъдат заедно - още на миналите избори. Сега се опитваме да изградим ясна дясна политика. Постоянно критикуваме управляващите отдясно", обясни в "България сутрин" евродепутатът.

Той коментира, че евроизборите трябва да покажат на десните партии дали вече са готови за участие в управлението на страната и дали обществото им има доверие.

"Ние сме под мониторинг. Ние не може да направим реформи, които сме започнали още от 2007 година - от нашето приемане в ЕС. Ние още не сме пълноправни членове, това трябва да се схване и да се припомня постоянно. Откакто ГЕРБ пое управлението на страната виждаме как държавата затъва. Има едно отдръпване от реформите", твърди още Малинов пред Bulgaria ON AIR.

Той изтъкна, че българските управляващи трябва усърдно да се заемат с основните реформи в страната, защото иначе "България ще изостане още в европейското си развитие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Под мониторинг,правителството се засили пак,към руската газ,с всички носещи от това"ползи"за европейска и натовска България.
14
1
 
11
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
България изостава в европейското си развитие Какви 5 лева , какво европейско развитие на България вижда този господин ? Та ние се развиваме като африкански бантустан и по доходи , здравеопазване ,образование сме по -зле и от СОМАЛИЯ . И след 20-30 години ,когато измрем ние ,които помним какво беше България ,всички тези *** / политици / ще се бият в гърдите колко много са допринесли за развитието на България . Ако все още има живи БЪЛГАРИ .
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДСБ е позора на консервативната десница!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ne sme i nama da badem sctia mutri i sem im novobogaaschite kradlivi banevi i mn dr koito prokoraturata ne gi pipa plaschtat danazi sa tova a kolko kradat i kriat ne se snae uj
11
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ДСБ са единствените интелигентни и компетентни политици. Защо спиш Българино, защо избираш простаци като Волен, Марешки, Симеонов...да се подиграват с теб.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДСБ е единствената партия, която може да изведе България напред, да направи реформите и да станем пълноправен член в ЕС. Всички други са популисти и лъжци. Докато не го осъзнае българинът, ще тъпчем на едно мядто, а с ГЕРБ ще се придвижваме, но мнооого бавно.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А,за цени и данъци сме пълноправни,ама за заплати и пенсии-не?Да ви кажа,че в Италия мин.заплата е 972,32 цента!И е по-евтино!
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политически труп от попаднала партия
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние ще сме в най- външния кръг на ЕС където ще пуснат и турци и украинци. Заблуда е, че ще ни пуснат още някъде. Тези десни са наивни.
6
3
 
14
 
! Отговори
Nda преди 5 години
Мда, съвсем скоро "десните" ще останат и без Малинов в ЕП, щото с *** пръчка носа им не може да стигнеш. Между другото ДСБ се самоубиха с избора на ченгето Атанасов, Светльо Малинов беше много по-удачен за този пост.
5
4
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Ама па се е уранил тоя ! Нема шия,нема врат ,всичко е сланина ! Да не поверваш,че живее с 103? и половина...
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой ще ми припомни ли кой е на власт от 2007 насам? Просто питам!
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
членове сме колкото да им поемаме членовете , старите коли и дрехи , гадните храни и скоро 2рата класа емигранти
2
5
 
9
 
! Отговори
Олег преди 5 години
Ходи си гласувай за Бареков недей плю!
1
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най противния човек в ДСБ.