Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!

"Радев е единственият президент, който не е идвал в НС"
Обновена: 10 ное 2018 14:42 | 9 ное 2018 21:16, Анисия Иванова
251
Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!
Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Още по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
15
 
! Отговори
ПРАХ преди 5 години
ОПИТВА СЕ ДА ХВЪРЛЯ ПРЛАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА...ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ???...ДАНО ЗА ПОСЛЕДЕН...
122
16
 
8
 
! Отговори
Радев за смях... преди 5 години
Нашият прецедент не е червен, а само румен...
121
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Др.Радев проговаря само на празници,винаги критично към ГЕРБ! БСП не съществува като тема отделно! Никога не е проговорил по проблеми на БСП! Айде смени плочата малко!
120
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо с 6-те апартамента,кажи защо в Чехия от нова година вдигат заплати и пенсии драстично,заради бюджетен излишък,защо в Румъния пак от нова година минималната заплата става 500 долара,а в "просперираща" България ниските пенсии и заплати стават още по-ниски,заради инфлацията,а бюджетния излишък отива за бонуси на чиновниците и раздаване пари на калпак само за наши хора.Кажи,бе!
119
0
 
2
 
! Отговори
Кръстю преди 5 години
До Анонимен Пиши на български ,ще бъдешпо убедителен
118
8
 
15
 
! Отговори
стига бе преди 5 години
Цветанов отново говори по инерция.Подкрепата за президента Радев е много по-голяма от тази за БСП.Така че не той е под сянката на БСП, а всички партии сте под неговата сянка. Капиш?
117
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ме кефи тоя на снимката. Колкото по-често се показва да дърдори, толкова рейтинга на ГРОБ пада. Откъде ги намират такива??
116
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Радев-фигурантБОКО -ЧЕРВЕНИТЕ БОТУШКИ СЕ ОКАЗА ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТ.ПУТИН НЕ ГО ОТРАЗИ,ДА СЕ ЗДРАВИСА И СНИМА С ТРЪМП ЩЕШЕ ДА СЕ СПЪНЕ,А ЮНКЕР СЕ ИЗНИЗА КАТО МОКРА ВРЪВ ПО ВРЕМЕ НА ЗАВЕТНАТА МУ РЕЧ ЗАВЧЕРА...
115
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам спомен друга политическа формация в България да е стигнала толкова дълбоко унизително състояние, при което ЕДИН единствен човек да оформя и изказва позиция на партията си, да е едноличен център пропаганда и агитация, заедно с това очерняне и арест на неудобните.
114
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Радев е ясно- скрита лимонка!
113
18
 
7
 
! Отговори
Радев-фигурант преди 5 години
Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?
112
13
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Борисов няма алтернатива... - Ахмед Доган...
111
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както каза Татяна Дончева,смяната на партиите няма да промени нищо,нито модела на управление.Само ще се изколят помежду си,ако се смени властта,не знам какво решение трябва да се вземе,за да се подобри живота в България.Но на герберите отдавна им имат зъб и се опитват да ги свалят,дали обаче това ще доведе до положителни резултати?Съмнявам се.
110
4
 
15
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 5 години
Готви се за трудовата борса...
109
15
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Гответе се за Борисов IV...
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Haha koi go kasva zezo tiSadisch po sebe si ti ne mojesch da islesesch ot sankata na boiko. Kakto schifiora baschta ti bkp vosesche dolnia general schopov i mu blijesche sadnika dezata prili4at na riditelite si zezo aleksei petrov nevinen evala koja li schte mu e lubovnizata ot dans zezo hihihi
107
0
 
12
 
! Отговори
Заглавие преди 5 години
Кой го каза ...??? Най- плътната СЯНКА, Пфу...
106
0
 
12
 
! Отговори
СЯНКА преди 5 години
ВЪПРОСНИЯТ Е ЕДНА СЯНКА---И НИЩО ПОВЕЧЕ....
105
19
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Апартаментите на Цветанов са негови, на родителите му и на тъста и тъща му, като се има предвид, че той често даваше консултации по национална сигурност за тлъсти хонорари, а дрОгарка Масларка само от една сделка заграби пари за 210 апартамента...
104
2
 
18
 
! Отговори
Ко,ко каза коо.. преди 5 години
Хахаха...вижте кой ви управлява бе въшльовци....срам за децата си и внуците ще сте,когато ви питат защо го избрахте...