Биков: Част от протестиращите – криминално проявени!

Протести имало, където има "арестувани бизнесмени"
15 ное 2018 16:30,
150
Биков: Част от протестиращите – криминално проявени!
Снимка: БТА

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков заподозря, че протестите от последните дни срещу високите цени на горивата са организирани, а част от хората, които стоят зад тях, са криминално проявени.

"Очевидно има организация, има организационен център и ядро. Не мисля, че някой се съмнява в това. Част от хората в този център са криминално проявени, не са хора със социална нагласа", каза той, но все пак отчете, че в демонстрациите има и граждани, които не са мотивирани по този начин, а са недоволни.

Още по темата

По думите му протести има, където има "арестувани сериозни бизнесмени".

"Има заинтересовани хора, които целят дестабилизация на държавата. Кой стои зад тях - вижте кои бяха арестувани в Перник наскоро - Бирмата и не знам кои други. Проверете част от тези хора имали ли са връзка с Цветан Василев през годините. В Бургас има други хора, които са в ареста", даде примери Биков.

Той посочи и че се нарушават правата и на гражданите, които са блокирани от протестите, и подчерта, че те са много повече от протестиращите.

Тома Биков бе категоричен и че няма условия за предсрочни избори и така се съгласи и с мнението на премиера Борисов.

"В този случай премиерът е особено прав. Не мисля, че има условия за предсрочни избори. Ако някой мисли, че може да ги предизвика, си е направил грешен анализ на ситуацията. Моята прогноза е, че европейските избори ще бъдат загубени от опозицията, а това ще гарантира 4-годишен мандат на кабинета", завърши депутатът от ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
5
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До 69. Пълни глуппости си написал. Нито са 10 години, а 7, нито са 20 млрд.
69
7
 
9
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Мили криминално проявени, според Тома Биков, след като сте криминално проявени вие НЕ СТЕ ХОРА, по тази логика НЕ СТЕ ГРАЖДАНИ - И поради тази причина нямате ПРАВА дори да стачкувате!!! Не е лошо да му се обясни, че той е крал, измъчвал и убивал с политиката си а ние сме като сукалчета пред него!
68
8
 
6
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 51. Червен глуппак, ти май не си бил в България по време на протестите срещу Орешарски. Не само, че се изливаха кофи с помия и обиди по протестиращите, ами и полицията ходеше по домовете да ги тормози да не излизат.
67
6
 
7
 
! Отговори
Абе, еййй... преди 5 години
Бъдете благодарни, че тези на които, затваряте пътищата--до днес още не са ви скъсали задниците от тупаник.Хората - - не искат насилия.... НО И това ще е до време... Хахахааааа...!!!
66
5
 
9
 
! Отговори
До хахахс преди 5 години
То тия да не са демократи ба.Също са ***...дори по крадливо..Всички го виждат освен чиновниците и служителите на фирми работещи с държавна пара..
65
7
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Този господин-калинка се осмелява да неглижира протестиращите българи, като се опитва да ги злепостави с участието на криминално проявени. Вместо да анализират причините за протестие, управляващите се опитват да ги омаловажат с поредни фантасмагории, че протестите са организирани от Русия и, че в тях участват престъпници. Така ГЕРБ НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ХОРАТА, А САМО ЩЕ ВТВЪРДИ ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО.
64
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 66Аз пък се отказах да протестирам, че си имам работа !
63
13
 
8
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Видях ги аз по репортажите - повечето са яки момчета с анцузи.
62
4
 
14
 
! Отговори
Истина преди 5 години
А ти бре бикоф къв си долна мутра.Спокойно сте ,що ли имате си около милион роби на който ще раздадете бонуси ,13 заплата ,и увеличение на парите.Който ги вземат ккатеики си краката .Има няма работят един месец в годината....
61
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говорете, говорете! Глупостите и обобщенията, които правите са като масло в огъня! След интервюто с Бойко реших да изляза и аз на протест, а сигурно и с други е така.
60
12
 
5
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 5 години
Ами, от 6 до 20%-увеличение на пенсии и заплати си е цифра.7-милрд. Евро, загуби и кражби от комунистите, не събират и погасяват за 2-години.
59
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то протестите на комунистите винаги събират ***, криминални,, метежници, полузатворници, мошеници, тунеядци, Ало-апаши и откровени разбойници !по мемоари на Партията
58
7
 
11
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 5 години
Спирането на вноса на колите 2-ра употреба, ще реши въпроса с еко-състоянието на страната.ТОВА предстои, и мутрите ще останат без пари...... ТАМ Е БОЛКАТА.
57
17
 
9
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 5 години
Дестабилизацията на България, когатоБюджета е повече от добър, показва,че някой адски се страхува от повишаването на жизненото равнищена народа при ГЕРБ.ТОВА е целта на тези безсмислени протести!!!
56
8
 
16
 
! Отговори
диктаторът преди 5 години
Истината е ,че такъв протест не се прави от гербери--- защото те не могат да разберат как може да се протестира без заповед от ББ и Цв.Цв....има инормални хора дето сами си ходят на протести...
55
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криминалки на протест !Ами да !Аз на скелето не съм срещал криминални.
54
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13Вие като свалихте Орешарски какво направихте?Коалиция след коалиция и надолу.
53
5
 
17
 
! Отговори
а..бе..зависи... преди 5 години
Е й като са те арестували един път в живота ,нямаш право на протест ли ? Това са права и свободи дадени дори на затворниците който са лишени от свобода ,а не от права...А хората крещят и викат ,защото сте глухи и не чувате-- един бандит може да е ограбил и 100 човека ,ама един управляващ ,ако е от /........ / може да унищожи цяла страна --пример демографската криза в Бг не епредизвикана от хора с ккриминална регистрация ,а от тези дето до сега са управлявали..
52
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Част от протестиращите били криминално проявени?Абе то част от управляващата ни върхушка са криминално проявени и нищо...
51
18
 
7
 
! Отговори
Ами, вече е ясно преди 5 години
ОСНОВНОТО ЯДРО ОТ ПРОТЕСТА Е БОГАТО ФИНАНСИРАНО!ЗАБЕЛЕЖЕТЕ , ЧЕ ВСИЧКИ СА МОТОРИЗИРАНИ, ВЪПРЕКИ ЦЕНИТЕНА ГОРИВАТА.ТАКЪВ ПРОТЕСТ, НЕ СЕ ПРАВИ ОТ БЕДНИ ХОРА..... А, ОТ ХОРА С ПОЛИТИЧЕСКА МИСИЯ И ЯВНА ЦЕЛ.ЦЕЛТА Е ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА Р. Б.!!!