Шумните битки на радетеля за тишина: Какво свърши Валери Симеонов?

От самия му избор за вицепремиер той беше яростно критикуван
19 ное 2018 09:00,
115

Подалият оставка като вицепремиер Валери Симеонов стана едно от най-спорните назначения в настоящия кабинет на премиера Бойко Борисов.

От избора му досега беше яростно критикуван, а самият той не пропускаше да влезе в конфликт с всички.

Острият език преследваше Валери Симеонов от първия му ден като вицепремиер. Веднага след избирането му опозицията започна с атаките и припомни старо изказване на Симеонов от 2014 година.

Още по темата

Не пропуснаха да му напомнят и опита му да не допусне български турци да гласуват у нас, а по-късно оградата го границата с Турция, която трябва да спира бежанския поток го вкара в нов обяснителен режим.

Най-шумната битка на Симеонов несъмнено се оказа... шумът от дискотеките по морето. Тези акции вдигнаха градуса на напрежение между него и министъра на туризма Никола Ангелкова.

Но това далеч не беше най-тежкият сблъсък на Симеонов в кабинета. Той обвини премиера, че управлява еднолично заради решението му да смени трима министри след катастрофата край Своге.

Симеонов вероятно ще се върне в парламента, а оттам ще си тръгне Миглена Александрова от "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пич 10Тоя па.......тоя па.....тоя па...............айде още един нека-дър-ник, на който също му пречи Путин, Кремъл, Русия...............приличате на ингилизчетата, на тях вече и зад "Маша и Мечока" им се привижда Кремъл и Путин!!! Я се стегнете малко вече...........то бива мозъчно затъмнение, бива, ама чак такава мъглявина и черни дупки........
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за кои паспорти не е знаел карашкембето бе ? на парцели на вмро в софия на искър 5 и пиротска са регистрирани СТОТИЦИ чуждоземци за взимане на паспорти....кой не е знаел ??? чакаме да се гръмне на площада
14
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***!
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Не знам как да ти обясня, че в политиката САМО ДА СИ СВЕСТЕН ЧОВЕК НЕ СТИГА!!! Ти си там НА СЛУЖБА НА ДРУГИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти правиш политики, закони, договорености и т.н., трябва да си умен, гъвгав, неконфликтен, договороспособен, общителен и добронамерен КЪМ ВСИЧКИ!!!! Пълна противоположност на симеонов!! И защо му беше на бойко този таралеж в гащите??? Още веднага го предупредиха, че това ще му изяде главата, ама..........
12
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКаракачанов пък с какво е виновен?Той непрекъснато се опитва да ги помири.А за паспортите 100% не е знаел,оказа се,че това е практика още от преди качването на герберите на власт.А на българите родени извън България,защо да не дават паспорти?Просто се опитват да потопят патриотите,те не трябва да се поддават на провокациите.А тази която пък обвини Каракачанов за паспортите е била изгонена,защото е давала незаконно паспорти на чужди небългарски граждани.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек има лични проблеми, които пренася в службата. Синът му е употребявал наркотици дълго време.
10
6
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Какво свършил ? Как какво ? Стана милионер в много милиони. Малко ли е ?!
9
12
 
8
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Ако този сел-так беше номиниран от Нинова и компания, щеше вече да е национален герой, и да е носен на ръце от тези батки в анцузи, които сега много активно протестират. Перфектен патриот е - бори емигрантите, скача на мутрите по морето, изобщо това е мечтата на анцунг-патриотите. За съжаление е патерица на ГЕРБ, които са враг номер едно на Нинова и останалите от кремълската клика. По това много ясно можете да разберете, че този протест е чисто политически.
8
5
 
19
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Пази Боже сляпо да прогледа ...
7
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този трябва да се метне от моста с релса на врата ,а Каракачанов да се гръмне на площада. Сами си ги поставиха тези присъди - мисля че е време за изпълнението.
6
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Валери просто си му е такъв рязък характера,но той е свестен човек.
5
6
 
30
 
! Отговори
1 преди 5 години
Държавата,да прекрати ,и договора му,за мотела "Козия рог"има няма граничари,да спят в хотела,черкезина,получава пари за всички празни легла,в мотела.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангелкова наистина е леко мъжествена, ама чак пола й да смените....
3
6
 
26
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Е как какво, направи пачка, обикаля да рекетира заведенията.
2
6
 
42
 
! Отговори
Трите ленти преди 5 години
Когато се отнасяш с цял народ както с персонала си в кабеларката и хотелите-арогантно и грубо като с роби без душа и личен живот така става.Сбогом неудачник....
1
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като си знаехте "цветето", ЗАЩО въобще го избраха за вице???? За да "оправя" бакиите на управляващите и после да "изгори" като стар бушон!!???? ВСИЧКИ го виждаха какъв кресльо е и че САМО за своя джоб си мисли (е, и за приятелския де!), с нецензурен език и пълна безчовечност...........ЗАЩО ги избират такива????