Нинова се оплака: МВР ме следеше из Ямболско

Полицаите получили нареждане да не я изпускат от очи
22 ное 2018 14:15,
71
Нинова се оплака: МВР ме следеше из Ямболско
Снимка: БТА

Соцлидерката Корнелия Нинова обвини управляващите, че е била следена от полицията по време на срещите си в Ямболско и настоя, че тези действия са били извън рамките на закона.

"Посетих село Малко Шарково, Голямо Шарково и град Болярово, за да се срещна със земеделските производители, чиито животни бяха убити заради съмнения за чума. Навсякъде бях посрещната от полиция", разказа червената лидерка.

Още по темата

Нинова уточни, че когато е питала защо има толкова много полиция, униформените са й отвърнали, че изпълняват нареждания от София и не трябвало "да я изпускат от очи".

"Подобно нещо може да се случи по силата на Закона за събранията, митингите и манифестации, който задължава организаторите на събранието или митинга да вземат необходимите мерки и да осигурят полицейско присъствие. Организаторът на тези срещи е БСП и не сме поискали полиция. Това може да се случи на основание на друг закон – Закон за местното самоуправление и местната администрация, където се казва, че кметът може да поиска такова присъствие заради сигурността на мероприятието. Кметовете на населените места, в които бяхме не са поискали такова присъствие. Следователно всичко това беше извън рамките и нормите на закона", каза тя.

Нинова попита дали всяко нейно движение в страната ще се следи и контролира от органите на МВР.

"Питам премиера Бойко Борисов кой е решил срещите ми в област Ямбол да се провеждат под полицейско наблюдение – ако целта е да ме ограничите в действия и думи, сте се объркали. Г-н Борисов, ние свободни хора, в свободна страна ли сме? Аз се чувствам свободен човек, но дали сме в свободна страна под ваше управление, се съмнявам", заяви соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
7
 
! Отговори
НИНОВА,само преди 5 години
се ЗАЯЖДАШ! Пазят те! Ако ти се случи нещо( може и да е инсценирано от ВАС!!! От БСП!!) и ще ревнете:не ебезопасно по селата! Нападнаха МЕ! Нямаше кой да се притече напомощ! КЪДЕ е БОРИСОВ? Когато те пазят- е противозаконно! Олицетворение на ОПАКА ЖЕНА.И за тези ГЛУПОСТИ да ги разправяш получаваш заплата в НС??? ТОВа работа ли е? МАХЛЕНЩИНА.А защо искаш ОХРАНА на Е.Йончева? Защо ходи с детето си с кола из България? Защо не сезираш социалните служби? Няма ли ПЛАТЕНА гледачка за нея? Съпруг има
53
2
 
15
 
! Отговори
Хахахааа. преди 5 години
Пазиме те от експроприация ***...Щото си. Приватизаторка!!!!
52
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
как ще те изпусне под око та аз отчаквам следващия ти ход да хванеш гората и станеш шумкар тоест коматдир на партизански отряд та да опоскате някоя мандра или дюкян и после да го запалите както преди 09 09 1944 година всичко може да се отчаква от вас
51
1
 
13
 
! Отговори
таварищка Лъжа преди 5 години
народа си пази имуществото и себе си с превантивни мерки
50
2
 
20
 
! Отговори
месара преди 5 години
другарко, мвр те следи с цел да те опази, току виж някой пощръклел коч те бутне с рогца, а другия вариант е, да не земете да оберете некоя мандра със съпартийците ти.
49
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В сливенско дори и стая с решетки има за теб кифлище
48
3
 
19
 
! Отговори
Как Сийка преди 5 години
Нинова,изобщо не ни интересува къде си ходила и на кого си баяла,ясно ли е -толкова си ни опротивяла с твоите изцепки ?! Ние,жените от махалата ,се чувстваме свободни и никой не ни ограничава в действия и думи - ние не вдигаме врява като теб и затова не ни и изтипосват ни по вестници,ни по телевизия.Не се ли умори да обсебваш медийното пространство?!Явно разполагаш с доста партийни средства,та да плащаш за насочване вниманието към твоята разнородна личност-на бивша СДС-арка и сегашна соцлидерка
47
4
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
От дълги години... - БСП са гадини...
46
6
 
18
 
! Отговори
Егас преди 5 години
Егати опозицията егати нещото с тая нахална дребнава *** кандидат премиер, Б.Б ще изкара още 2 мандата толко ли няма кадърни интетесни некомпрометирани политици в България
45
3
 
18
 
! Отговори
Джоко преди 5 години
Ако няма охрана ще пищи че няма такава,ако има пък защо има.На тия(имай в предвид червените ........)угодия няма.Госпожо "хамелеон"държавата се грижи за Вашата охрана,защото се радвате на голяма "народна любов"Вие и Вашата милионерска партия.Ще Ви обичаме (и няма да имате нужда от охрана)само ако ни посочите пътя как може и ние да забогатеем като Вас и кохортата около Вас.Ще Ви бъдем благодарни!!!!!!!!!!!!!
44
4
 
15
 
! Отговори
Логично е преди 5 години
Ще те следи, ами!Пак ще вземеш да приватизираш нещо и после, с плячката под мишница - бегом в редиците на някоя друга политическа сила. Такъв ти е табиета!
43
2
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 5 години
До АнонименТрите прасета никой не мой ги мине по заобленост и загушеност.
42
2
 
7
 
! Отговори
Forever преди 5 години
До 51,След като го твърдиш,дай конкретни факти какво е свършила.
41
4
 
17
 
! Отговори
123 преди 5 години
аман от тая
40
4
 
17
 
! Отговори
нда... преди 5 години
ми то сигурно сама си е поръчала охрана, като на ***-та, а после що *** следат?! Ей, няма угодия ... ;)
39
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търсят си прасето за коледа а ти Ниновско кифлище си бая заоблена Объркали са се или можеби не
38
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изгубили са си свинята та я търсят па и неси малък бидон
37
4
 
15
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Защо ли ще я следят?Ако върши нещо нередно,има защо да се притеснява.
36
4
 
14
 
! Отговори
Ами така е.. МА.. преди 5 години
Крушовските овчари, си търсят колежката!МЪКА им е за тебе....!
35
4
 
7
 
! Отговори
Путин преди 5 години
И какво от това бе овца Аз пък съм гей