Политически искри в НС! А евроизборите идват

Проф. Антоанета Христова и Васил Василев пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 24 ное 2018 07:54 | 23 ное 2018 22:40, Анисия Иванова
13
Политически искри в НС! А евроизборите идват
Снимка:

"Европейските избори чукат на вратата. Месец май наближава. По Коледа и Нова година няма как да очакваме много динамика в политическата среда. Доста планове обаче трябва да намерят своята проверка и реализация през следващите няколко месеца. Визирам и "Обединени патриоти", и големите политически партии", коментира в студиото на "Денят ON AIR" политическият психолог проф. Aнтоанета Христова по повод поредната порция скандали в парламента.

Днешното заседание на НС отново бе придружено от политически сблъсъци и дори се стигна до... поезия. Неин автор беше депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, който нарече БСП "българска социалистическа мафия" и реши да перифразира стихотворението на Христо Смирненски "Червените ескадрони".

Декларацията на Гърневски беше в отговор на депутатата от БСП Елена Йончева, която от парламентарната трибуна настоя за независима европейска експертиза за качеството на магистралите у нас.

"Ако БСП си вършеше по-добре работата като опозиция, подкрепата към нея щеше категорично да се повиши. В момента обаче тя се намира в едно статично положение, което пък показва, че действията ѝ не носят позитив. Скандалното перманентно пристъствие не внушава доверие", отбеляза още проф. Христова.

Пред Bulgaria ON AIR анализаторът и безнесмен Васил Василев подчерта, че според него управляващите не са в състояние да направят това, от което има нужда държавата, а именно - план за икономическо развитие.

"Трябва да се покаже визия и стратегия за икономиката на страната ни и едва след това да се говори за благосъстоянието ѝ", отсече той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Чизела преди 5 години
До Анонимен: Няма да излезе ,защото е умен човек и истински генерал ! Няма да ви направи удоволствието да ви се яви и в парламента ,защото вие /СДС и ГЕРБ /,винаги гласувате против неговите Укази , които защитават бедните хора. Правите го на инат и такива перчемлии , като Цветанов ,демагогстват и лъжат народа.
9
0
 
2
 
! Отговори
МАНЕВ преди 5 години
До Анонимен 5 : Колкото и да се мъчите да принизите мръснишката роля на СДС и Иван Костов за ликвидацията на България ,след 1992 година, това не ви се отдава ! Защото и децата знаят какво направихте с Държавата ,госпожи и господа "демократи"-сринахте я и я върнахте в 1933 г. ! Точно такива петли-ветропоказатели ,като Пловдивския " седесар-демократ" Гърневски,КОЙТО СЕГА Е ВИДЕН ЧЛЕН НА герб !
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социализмът беше 45 години, а сега 30 години неокапитализъм вече минаха. Още говорят за някакъв "преход", за експерименти по всичко, за отнемане права на работниците и служителите, за най-бедната държава в Европа, най-корумпираната, за картели в бизнеса и горивата.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стани богат евродепутат. Колкото и да си ***.
6
2
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
евроизборите идват боят настана гледаите какво става аз не гласувам на когосе надяват на 80 процента
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т.н. бизнесмен др. Василев е агент на ДС и виден приватизатор на хладилния завод за без пари. Отидете сега да видите каква пустиня е този бивш огромен завод. И този сега се прави на анализатор. Боже господи , но какво да се чудиш като един бивш военен стана Президент и сега от сутрин до вечер ръси простотии против правителството . Докато БКП-БСП не отиде на политическото бунище нищо няма да стане в България .
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На днешно време в България най добре е да си журналист, политически анализатор , политолог или всякакъв всезнайко. Например предлагаш да се повишат доходите, да се построят нови пътища , да се подобри здравеопазването и всичко каквото се сетиш. Естествено това да го направи правителството , но никой от тия всезнайковци нищо да не прави , а само да критикува. Срамна и недостойна работа.
3
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Презитента кога ще излезе на протестите и той направо с Десито с Мерцедеса и те да блокират пътя за Перник и да викат оставка
2
0
 
13
 
! Отговори
Ивайло преди 5 години
Тази водеща е едно от най-бездарните същества в българския ефир
1
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гласувам за БСП колкото и да не искам, но 2009г. гласувах за ГЕРБ, на следващите не съм гласувал и на последните за ОП, сега още не съм решил, но може би за БСП защото само за тях не съм гласувал, а ГЕРБ и ОП ме разочароваха особено ГЕРБ 2009г.