Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов

Положително за България е да има завършен мандат но в името на ясни приоритети
Обновена: 4 дек 2018 09:51 | 4 дек 2018 07:00, Елка Василева
209
Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов
Симеон Сакскобургготски. Снимка: архив, Булфото

Да има правителство на малцинството и Бойко Борисов да не подава оставка, а да завърши мандата си. Това предложи Симеон Сакскобургготски в интервю за "24 часа".

Той обясни, че е положително за България да има завършен мандат, дори с подкрепа от различни политически сили, но в името на ясни приоритети.

Не е необходимо свалянето на правителството, защото много често то не води до някакви специални промени, смята Царя. А със завършването на мандата щяло да има приемственост и перспектива за по-трайни инвестиции.

Вариантът с правителство на малцинството не води непременно до задкулисие, категоричен е Симеон.

Той обясни, че ГЕРБ може да договори подкрепа за ключови теми, за “червената линия”, за които правителството да знае, че има гръб в парламента.

Преди време за подобен вариант заговори и ДПС като изход от кризата на ГЕРБ с коалиционните им партньори от “Обединени патриоти”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господа ако не беше Царят щяхме да видим европейския съюз през крив макарон.Той заложи целият си авторитет за да ни вкара в Европейския съюз.
79
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на БорисовЕ, нали е твой ученик .Откъде накъде ще подава оставка ,кой ще стриже стадото? От това изказване какво повече искате за доказателство че кому//нягите и децата им са марионетки на юд/о-мас/онс.ката сг,./ан! Преминил се Илия от БеКаПарче на седесарче,ндсварче и накрая герберче....НАРОДЕ????
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ядете ли ГМО-вна протестъри! Има отстъпка в грантове.. ..по случай Ханука!
77
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на БорисовЕ, нали е твой ученик .Откъде накъде ще подава оставка ,кой ще стриже стадото? От това изказване какво повече искате за доказателство че кому//нягите и децата им са марионетки на юд/о-мас/онс.ката сг,./ан! Преминил се Илия от БеКаПарче на седесарче,ндсварче и накрая герберче....НАРОДЕ????Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/12/04/caria-po-dobre-kabinet-na-malcinstvoto-pred-ostavka-na-borisov.395466
76
5
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До факт. Мале, колко си неумен. Хем си заминава завинаги, хем казваш че няма алтернатива и идва пак на бял кон. Ами сигурно ще си замине един ден, никой не е вечен, но дотогава ще го търпиш. А има и кой да го замести.
75
8
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Бойко сам си го сложи с новите данъци, застраховки и касови апарати. Освен това пак насъскаха НАП срещу най - дребните фирми. Докато обикаля света, тук всеки прави каквото си иска. После да чака някой да го избере пак! Ще гледа като Костов като избраха Царо! Не знам само *** на какво се надяват, завалиите? Аз мисля да гласувам само ако в бюлетината е чичкото с мустачките!!! Аман от *** и руски измекярчета!!!
74
3
 
22
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Това сборище от сперматозоиди ИЗОБЩО не го признавам за БЪЛГАРСКИ цар.Натрапиха ни тази фамилия франките и ингилизите навремето с цел да владеят и управляват. Да не би да милият много за изстрадалия български народ? А миииииии!
73
1
 
27
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 5 години
Тоя пък точно, след провала си няма право да се обажда.Всички забравиха името на крадкливата му партийка.
72
8
 
3
 
! Отговори
saki преди 5 години
Въпросът е този след като този цар не е във властта , актив ли е или пасив за нашия народ ? С какво бихме могли да го използваме ? Все пак не може да се отрече ,че от целия народ само той е аристократ. Това е нещо ,което другите наши крадци не могат да придобият ,дори и след като са много по богати от него. От 7 млн. българи имаме само един със синя кръв.
71
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стойте си мирни,слабоумници,че секи ви го казва,че алтернатива нема у моменто.И президенто,че и оня у сараите.Анадъм му?
70
3
 
23
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
ХахахахаИнвестициите от чужбина били като извънземните, всеки говори за тях, пък никой не ги е виждал.Как не с еизмориха 30 години да повтарят едно и също
69
7
 
9
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Без Борисов живота ще спре.
68
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом мадридския крадец го казва значи е по-добре оставкa, ако имаш образование и няколко езика пак ти предлагат работа за 400-700 нето а не няколко хиляди поне .Дават нормални заплати само на ит и лекари и администрация.Ще останат само администрациятавсички други ще емигрират.Емиграцията няма да спре.
67
4
 
25
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Нормално да се застъпва за шофьорчето си!
66
3
 
30
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тоя на кое царство е цар?
65
4
 
15
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
И ако не тайна КОЙ(или КОИ) да дойде на ни "ОПРАВИ" живота? Със старите политдебили нестава, нови кадърни кадри имали такива въобще! Някакви предложения?
64
4
 
28
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Царо го докараха ***, Мултигруп и с позволението на КГБ. Направиха Тройната коалиция и се наакаха от крадене. Изсече половин Рила и сега пак гладен. На въжето!
63
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яжте ГМО-вна протестъри! Има отстъпка в грантове.. ..по случай Ханука!
62
4
 
28
 
! Отговори
fff преди 5 години
На какво точно е цар че не мога да се сетя ???
61
14
 
13
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Че Баце си заминава и то завинаги е ясно.Дали бързо или бавно не е важно.Въпросът е след това какво правим-очевидно Корнелка или нещо като Орешарски не става.През оставащите месеци до година трябва да се избистри идеята какво ще е след ГЕРБ.Ако не се направи това-чакайте Банкянеца отново на бял кон и....отново в улицата без изход.А Дедо "цар" се лекува само с референдум монархия/република и втори въпрос-дали династията да бъде съдена за нац. предателство и сътрудничество с нацистите(няма давнос