Защо "Воля" искат: Президентът да е кмет? Защото на Радев му е тясно!

Веселин Марешки иска институцията на държавния глава да бъде закрита
Обновена: 6 дек 2018 12:02 | 6 дек 2018 11:45, Петя Славова
67

Преди няколко дни Ръководството на партия "Воля" проведе работно съвещание, на което лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки хвърли "бомбата" в политическите среди, като съобщи, че на следващите избори за кмет на София партията може да издигне като свой кандидат президентът Румен Радев или омбудсмана Мая Манолова.

Още по темата

"С Радев не съм разговарял след последния консултативен съвет, в който стана ясно, че планът на президента и Каракачанов за закупуването на нови самолети ще стане факт. Идеята ни е да кандидатираме Румен Радев за кмет на София, защото президентството му е тясно", обясни пред Bulgaria ON AIR Марешки.

Според него президентът нищо не е свършил досега в своя мандат, защото просто тази институция няма никакви права и само харчи парите на данъкоплатците, без да отчита дейност.

"На кметското място на София се изисква много дейност. Там Радев може да се докаже като можещ. Или трябва да станем президентска република, или просто президентството да се закрие. Въпрос е на воля на народа и политиците", сигурен е лидерът на партия "Воля".

Все пак той подчерта, че ако БСП подкрепи президента за кмет на София, "Воля" няма да се "включи" към кандидатурата, но все пак партията му ще подкрепи активния човек Радев.

Марешки коментира и наближаващите евроизбори.

"Най-вероятно аз ще бъде водач на листата на "Воля" на евроизборите. Бих се отказал от депутатското място, за да отида в Брюксел, но в момента се виждам тук - в София. Смятам, че в едно следващо правителство ще сме с повече депутати, отколкото сега. Ако влезем в правителството ще имаме шанс да покажем какво можем. Не ни пускат в управлението, защото ще покажем нашите качества", допълни още зам.-председателят на Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато Радев е президент, Русия ще има още една възможбост за политическа диверсия у нас. В този смисъл, всеки ден на Радев като президент е неимоверно вреден за България.
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То щото Марешки е много добър, та Варна диша пушека на Бургас! Пълни дупки и се скрий, че и без това сме ти издигнали кандидатурата пред прокуратурата!
14
7
 
20
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Магарешки истории! Не може да очерните Президента! Всеки напън в тази посока само води до дефекация без свалени панталони и просто се размирисвате ужасно."Калта може да оцапа диаманта, но не променя стойността му"А Президента ИМА стойност и то каква!А на магарешко-гербавите изцепки народът няма да се върже повече.
13
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мая говори повече и това и е предимството пред Юрданка.Правиш ли разлика между говорене и работене?Или вие си избирате хора по говоренето?!
12
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво трябва да направи един човек, за да не го плюете?Интернет червеи.
11
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е заплаха за сигурността на България. Като кмет би направил страшни поразии по София, но съм готов да ги изтърпя в името на сигурността на родината.
10
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България няма Президент, а високоплатен турист и туристка , която се прави на велика. Ходи насам натам и се чуди какви да ги ръси и как да се изложи по малко . Вече го описаха в книга като част от плана на Путин за влияние , където са Радев и Полския Президент и др. Вече стана ли ви ясно , защо полския президент си общува с нашия .
9
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото предполагам,се чудите как да махнете президента,но ние си харесваме нашия президент,търсете си друг за кмет!Има толкова кадърни хора с подходящо образование - инженери,архитекти,юристи и т.н.,които могат да станат кметове.
8
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Марешки е една обикновена полуграмотна Варненска мутра"Мутра мутра ама следобед ще отидеш да зареждаш от бензиностанцията му за 2 стотинки отстъпка или ще клепариш в някоя яптека "Марешки" за още 2 стотинки. Ей такива отворковци като тебе дето му напълнихте *** с пари и издигнахте варненската мутра до заместник председател на Народното Събрание на Ребулика България.
7
10
 
24
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Мая е в пъти по-грамотна, образована и енергична от послушницата Юрданка.С толкова изхарчени милиарди, София трябваше да е новия Дубай, а тя прилича на беден кален ориенталски квартал, одимен от сажди.
6
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да издигне кандидатурата на Мая и да се провали сам. За Мая ще гласуват само кресливите майки. Мая си проигра шанса за всякакви избори с дискриминацията сред инвалидите, която подкрепи. Лиши глухите и лежащо болните от помощни средства.
5
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Та какъв фактор се явява партийката му, че ни занимавате с нея? "А какъв фактор се явява руския агент радев, та ни занимаваш с него?
4
9
 
25
 
! Отговори
Адолфо Хит преди 5 години
Едно е ясно, Румен Радев и като президент и като премиер упс като кмет... ще го бъде, защо има електорална маса зад него която не е разочарована и знае че ТОЙ има ПОТЕНЦИАЛ! Що се касае до НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "ВОЛЯ" ТО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ТОЧНО ОТ... НАРОДА! Който ги прати в парламента като алтернатива на "управляващите" народни изедници, те обаче се превърнаха в... тяхна "патерица"
3
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я напишете за падналата велика българска стена (по Симеонов) край Малко Търново. На снимките даже се вижда и стълба, кой и как ли я използвал?!Оставете го Радев, той е президент! Още повече, че на Марешки това му беше, едва ли би влязъл пак в парламента. Та какъв фактор се явява партийката му, че ни занимавате с нея?
2
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин Марешки, всички видяха че московското чyчело радев не става за президент. Каква е гаранцията че става за кмет? Може би за кмет на село Славяново?радев (пиши името на този мерзавец без главна буква за да изразиш презрението си към предателя и агента на Русия)
1
10
 
30
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Тоя г-н Марешки определено я кара през просото, на всяко гърне мерудия!Не ти щем подигравките и шегите господине , гледай си хапчетата и ислямисткия петрол!Рано или късно , чадъра ти ще го издуха вятъра и .....знаеш какво те чака!