Премиерът Борисов си пожела: През 2019 г. да надграждаме!

"В сила влиза рекорден бюджет с ръст на БВП, пенсии, заплати"
Обновена: 1 яну 2019 09:33 | 1 яну 2019 07:30, Александър Попов
222
Премиерът Борисов си пожела: През 2019 г. да надграждаме!
Снимка: Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов определи изминалата 2018 година като дълга и изпълнена с много предизвикателства. Той пожела постигнатото да бъде надградено през 2019-та и да бъде по-добра за всички в пост в социалните мрежи.

"За първи път България пое председателството на Съвета на ЕС. Доказахме, че можем да бъдем активни участници в дебатите за развитието на ЕС, миграцията, присъединяването на Западните Балкани към Съюза, че може да защитаваме националния си интерес по важни въпроси като правата на българските граждани във Великобритания след Брекзит. Доказахме, че можем да бъдем лидер в региона, водейки активни разговори със съседите ни за реализирането на съвместни проекти и развитието на всички държави на Балканите.

През годината работихме активно и във вътрешен план. В сила влиза рекордно голям държавен бюджет с ръст на БВП, пенсии, заплати, като особено внимание отделяме на образованието и на хората в неравностойно положение.

Нека през 2019 година заедно да работим за надграждане на постигнатото и да бъде по-добра за всички! Честита Нова Година!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще надграждаме беднотията, прос-тотията и демографския срив и смъртност!? Аферим.
143
13
 
2
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Държавата да се вземе в ръце тази година и да наложи контрол, че аман от *** дето правят, каквото си поискат в тая държава. Даже ред в движението по пътищата не може да въведете, какво остава за другото. А народът да се хване да учи и да работи. Не е работа на държавата да ви намира работа. Работата на държавата е да прекрати своеволията.
142
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!!!
141
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако измете финансиращите бсп фирми - всичко ще му е простено.
140
0
 
37
 
! Отговори
Даскала преди 5 години
Стига с това надграждане на личните Ви сметки г-н Борисов !Време е да прекратите геноцида над пенсионерите в страната и останалата беднотия!Дано Ви се обърне хайдушката каруца на властта!
139
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джендърите имат право.Има 100% жени в тяло на мъж.Жадни за комплименти и погалване по главата,жадни за селфита,бесни на ония,които ги засенчват откъм внимание , Харчене на поразия-като златотърсачка в мол.
138
1
 
34
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Какво да надграждаме? - засмукали сме ЯКО тинята. Душа не остана... Колко ли като мен са си пожелали да напуснат "проспериращата" мъртва земя.
137
1
 
21
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ВИЕ СТЕ ... КОМУНИСТ
136
1
 
29
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ДРУГАРЮ БОРИСОВ, КАКВИ ТЕНИСКИ ДА ПОРЪЧАМЕ ЗА ГЕРБ:"ОПОЗИЦИЯТА НЕ ПРЕЧИ НА ЦК НА ГЕРБ" ИЛИ "ТИКВИ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР"
135
1
 
27
 
! Отговори
протув уруки преди 5 години
Тънкото червено конче на тлъстата му мутренска ръка няма да го предпази от народната навист. Преминеш ли тънката червена линия, тънкото червено конче се къса в един момент. Все пак е суевер, значи е човек. И той има слабости, рано или късно ще сгази лука тази ненаяла се св иня. Дълъг живот му пожелавам до 110 да доживее и да гледа какво става с България след него, а и той тук да остане да живее. ЧНГ.
134
2
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
тоа па какво ще надгражда, да не прекарва интернет на острова или ще остъклява терасата на хасиендата? Да надгради присъдата до доживотна в кауша дано
133
12
 
10
 
! Отговори
Евроатланик преди 5 години
Беден и неук народ лесно се управлява,за българина никаква аванта,с 560лв минимална се живее прекрасно в България.
132
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде стига с тези клишета "надграждане" " стабилност" дрън-дрън, кой му се хваща на Борисов на манипулациите. Едно и също дрънка, а народа все гладен и беден, само една шепа просперират за сметка на мнозинството. Синхронизирайте заплатите с Европейските, стига лъжи, иначе никой разумен човек няма да осгане в България.
131
2
 
21
 
! Отговори
тагри преди 5 години
Нагли /банди за отвличане - взели стотици хиряди/, по-нагли /всички, управлявали последните 30 години - взели сотици милиони/, най-нагли - Бойко и герб! /ми-ли-ар-дииии!/
130
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога Б.Б. ще се прави на Господ-Бог.Ако не е той България няма да я има.За какъв се има,като знае че сме най-бедната държава в ЕС.
129
3
 
30
 
! Отговори
питанка преди 5 години
На този докога ще виси статията заедно с тази на Президента? Е, не ви ли стана ясно, че народът ви мрази от дъното на душата си герберски изчадия и даже не иска да ви коментира!
128
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме магистрали, искаме... и винетки.
127
2
 
22
 
! Отговори
tt преди 5 години
Според статистиката,намаляваме,обедняваме,изпростяваме,тровиме се с мръсен въздух.Ами надграждайте,то няма накъде повече.Ааааа,сетих се,той има себе си и Гербаджиите предвид.Ами Боко може да се надгради е един EVN,Цветанов с някой имот още и да не продължавам,знаете ги.
126
2
 
21
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Награждаване на тиквуня - ДА, нещо с оптика да му прати един *******
125
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наглец.