Атлантическият клуб в екстаз от избора за F-16, мечтае за F-35

"Поредна тежка битка с проруската пропаганда у нас е спечелена"
16 яну 2019 19:30, Красимир Ангелов
518
Атлантическият клуб в екстаз от избора за F-16, мечтае за F-35
Снимка: Reuters

Решението на парламента за придобиване на F-16V Block 70, което виждаме като прелюдия към F-35, има значимостта на решенията за присъединяване към НАТО или към антитерористичната коалиция след 9/11. Това се чете в Декларация на Атлантическия клуб в България, получена в БТА.

Още по темата
Решението има ключова роля не само за националната, а и за регионалната сигурност. Отваря възможности - в най-високи технологични орбити - на българската военна промишленост и авио-космическа наука с водещи партньори от САЩ и страните от НАТО, се посочва в декларацията.

Днес България влиза в ексклузивния световен клуб на операторите на F-16. Поредна тежка битка с проруската пропаганда у нас е спечелена в името на националната сигурност, отчитат от организацията.

„Обективността изисква да поздравим правителството и парламентарното мнозинство, приели решението, което прави България независима, Западна и глобалн.

Очакваме бързото формиране на квалифициран преговорен екип и незабавно начало на преговорите, с цел придобиване, при оптимални условия, на доказано най-добрия многоцелеви изтребител“, се казва още в декларацията от Управителния съвет на Атлантическия клуб в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
23
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Не чесън им голем фен на монката и ленчето но тука са от правилната страна. Дет са вика евала че казват директно - удар в сърцето на продажните русофили
5
3
 
34
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
А за евроатлантически ***-они не мечтаят ли?
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самолетът не бил шведски, а съветски. Имаше такива вицове, сега пак стават актуални покрай разни клубове лобистки.
3
1
 
43
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
А най-важното е да държат Елена Поптодорова далече от самолетите и консумативите!Току виж пак се изкушила да прибере нещо в чантичката....
2
12
 
38
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Членовете на т.нар. Атлантически клуб са за разстрел до един, това са мръ-сни и гну-сни предатели и американски под-ло-ги, ху-йо-смукачи и гъ-зо-ли-зъчи! См-ърт за вас от-реп-ки! С кеф бих ви раз-ст-ревал!
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ф-35 може да си го открадне като кремче. Пари нема.