Борисов и Путин обсъдиха двустранното сътрудничество

Българският премиер и руският президент разговаряха по телефона
24 яну 2019 17:56,
80
Борисов и Путин обсъдиха двустранното сътрудничество
Снимка: Архив, Reuters

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с руския президент Владимир Путин. Двамата обсъдиха двустранното сътрудничество, както и в енергийната сфера, съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът Борисов и президентът Путин подчертаха, че в последните години партньорството между България и Русия се активизира.

Те изразиха желание за по-нататъшно задълбочаване на доброто сътрудничество в редица сфери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Путин не вярва на Борисов и техния разговор е толкова незначителен (здравей, как си?), та в Руските медии няма дори намек.Иначе за Путин Борисов е бита карта и не случайно му повтаря, че да предприеме каквото и да било в България, му трябват гаранциите на ЕС.
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банкянският примитив похвалил ли му се е колко проекта му е спрял. Или е бил по-нисък от тревата.
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов постоянно се излага и става за смях що цял свят. Ама в България си го харесват. Такова просто е нивото.
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шом премиера не се е похвалил с нещо от този разговор , ясно е че тръбичката пак може да ни заобиколи пък оборедването на АЕЦ " Беляне" мое още да седи опаковани в найлони.
45
5
 
2
 
! Отговори
Вели е Буда преди 5 години
Борята много хитър и бравурен ход. На фона на кризата с транспортиране на газ през киев, излиза че като нищо Боря е подкокоросал украинците да се изпокарат с Русия за да може великата ГЕРБ да опне една тръбичка от къде Турция през България за къде ГерманияПо този начин ГЕРБ се гаврят с руснаците наричайки ги наместо братушки, те ги наричат тръбушки
44
2
 
14
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Ало, ало тук Тиква, може ли да говоря с Президента Путин.По какъв въпрос.Предизборен. Заплашват ме със затвор, Мен и Цеци за проваления Южен Поток, За проваления АЕЦ, за Индийските самолети, за 30 милиарда дългове.Ало, Ало, Тук Президента Путин, вие сам се качихте на пързалката. Няма как да ви отървем. Играйте по едно сиртаки с Ципрас.
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владимир Путин президент на Русия:България се отказа от Южен поток под натиск отвън. Сега те съжаляват, сега говорят, че биха искали да получават руски газ, но вече през Турски поток. Не бихме желали цяла Европа да изглежда като България, която прояви такава слабост и неспособност да защитава своите национални интереси
42
4
 
8
 
! Отговори
българин преди 5 години
Помислих че екскурзианта и при Путин е заминал . -:) Озадачих се в 1 вия момент.Мислейки си.С какви очи ще отлети при Путин. То оплюване. То "санкции" Гласувани под строй в ЕС.. Та да се радва изобщо.Че Путин не му е затворил телефона. -:) Жив майтап си е нашият той ми.Още малко им остана -:)
41
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за Нова Година Путин поздрави всички балкански лидери, само не и нашия.
40
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той Баце обича от време на време да си прави майтап с електората.На миналия 3-та март не си показа носа на вън, но с Путин пак обсъди същите неща. И ни я спуснаха тая новина още същия ден.Чудя се сега дали да не повърна?
39
2
 
1
 
! Отговори
Иван Панов преди 5 години
до 39 И да ти кажа честно, оригинални неща не пиша. Не се правя на оригинален, умен и каквото и там да е. не ми е интересно и не си губя времето в това! Дано някой се зачете, та да потърси истината, НЕ ЗА СЕБЕ СИ, както казваш ти! Истината е 1! Лека вечер... А ти ако искаш продължавай да бъдеш оригинален...
38
2
 
6
 
! Отговори
Крис преди 5 години
Е това вече е виц!!!! Путин и т.. АВата!
37
0
 
3
 
! Отговори
Иван Панов преди 5 години
до 37 Естествено, тук спорят за други неща, нали? Всички знаят истината... А на теб пък да ти казвам нещо, ЕГОТО ти не позволява... Нищо, то егото...
36
0
 
2
 
! Отговори
въй преди 5 години
До Иван Пановиване спри се всички тея неща ги знем и без теб ! нищо умно и оригинално не ражда кухата ти глава !!!
35
4
 
11
 
! Отговори
тцтц преди 5 години
Вучич подари на Путин куче и получи самолети и подкрепа и всичко , а нашият *** отдавна си прееба шансове за газопровод за електроцентрала и сега ще България ще брои луди пари за счупени стари самолети от американците и пак ще се одупи на улица козяк като го привикат
34
0
 
3
 
! Отговори
Иван Панов преди 5 години
до 34 Това разделяне, което има в политиката е нещото, което ме провокира. Защото хората се чепкат за нещо, което отдавна е планирано. Няма война Запад- Изток....
33
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За жирафа ясно ама от гли,ста каква пилза има освен че е дребен ?
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма политика пичове, политиката е в Библията! Хубаво ви казва човекът! Играта ние не я знаем. но по плодовете им ще ги познаем както е казал Христос. А плодовете са войни, истанбулски конвенции и налагане постепенно на строй, който ще ни вземе отново свободата. това ще стане постепенно. Борим се срещу невидима сила, също написано в Библията. Прочетете я, защото ще разпознавате доброто от лошото. Иначе този спор Русия-САЩ е напълно излишен. Разделят, за да владеят. Тук няма истина, губите си вр.
31
3
 
0
 
! Отговори
Иван Панов преди 5 години
Иване звучиш като краен изперкал сектант човече !!! навсякъде е твоето име твоето его твоите умозаключения и подценяваш преценката на хората и вярата им нстойчиво ги подканваш да четът библия плашиш с Ад ...ама всичко това хората си го знаят и без теб не ги подценявай не вдигай аларма прегледай се човече!!! осъзнай се всеки си има вяра !!! като за покорен разумен следовател на Христос си твърде суетен !
30
3
 
1
 
! Отговори
Иван Панов преди 5 години
до 29 В Библият пише... ще останат малко. Хората не са християни, защото са кръстени, трябва и поне да си направят труда да прочетат една книга - Библията!