Джамбазки: Бареков е подвел Сидеров!

Евродепутатът зове да се яват заедно на евровота
27 яну 2019 21:45, Петя Славова
39

"Волен Сидеров е бил подведен от Николай Бареков! Такава глупост само той може да сътвори. Сидеров трябва да се извини и да каже: "Подведен бях!", заяви Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

"Той изрече грозна лъжа, за това че на 15.01.2019 -а съм гласувал- "въздържал се" за Пакта за миграция на ООН. Пактът не е гласуван в ЕП! Всеки може да провери", каза още той.

По думите на Джамбазки, другата неистина била, че няма трудов стаж. "А аз, имам около 25 години трудов стаж!", категоричен бе той.

"Не е редно човек да лъже, когато е председател на ПГ. Ролята на Сидеров е да обединява групата. Когато не го прави, логично е да се търси подкрепа от ДПС.

"Най-разумното нещо е да се явим заедно на евроизборите! Трябва Сидеров и Симеонов да проявят разум! Много искам да бъда със Сидеров в една листа", заяви още Джамбазки


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
18
 
25
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ще гласувам за крайно десни партии. Целта е да ЕНП и ГЕРБ да лапнат ***
5
7
 
30
 
! Отговори
КАРАКАЧАНОВ преди 5 години
ХЕИ ОЧИЛАДКО МНОГО ЯВНО ГО ПОКАЗВАШ ЧЕ С ЗЪБИ И НОКТИ ДРАПАШ ЗА ЕВРОПА НАРОДА ЗНАЕ ВЪРХУ КАКВА ЦИФРА СЕ ПОДПИСВАШ ТА ЧАК ОЧИЛАТА СИ ЗАБРАВЯШ А СИДЕРОВ С ТАКИВА ЕФТИНИ НОМЕРА НЯМА ДА ГО МИНЕШ ТРЯБМА ДА ЗАДЕЛИМ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ПАСПОРТИ НО ОТ ТВОЯТ ДЯЛ АС ЩЕ МИСЛЯ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ
4
3
 
44
 
! Отговори
Национален нихилист преди 5 години
Каквото и да говорят знайте, че става дума за пари, за много пари!Затова се борят всичките - за многото пари от Брюксел.Иска ги Джамбаза, иска ги Бюрека, иска ги и Сидеров!Па вие вейте патриотично байряци и пускате бюлетини!
3
2
 
36
 
! Отговори
Борис преди 5 години
Патреидиотите бяха дотук. Най-очаквано е да се разпаднат в борба за еврозаплатата. Кой не иска да дреме в Брюксел за 15 хил евро на месец. Само дано са по-малко заблуденитр и не успеят и един хрантутник да вкарат да ни срами там. А този да си идва и да оправя махалите. Нали две години това разправя. Блабла от летищата всеки може да прави.
2
2
 
31
 
! Отговори
V преди 5 години
Как се нарича ,,патриот,, който взема подкуп от един милион евро за 5 години от чужди политици ??? Ако патриотите не бяха толкоз алчни и не се коалираха с герб и дпс щяха да имат бъдеще . Тоя не е работил ,а е бил по държавните хранилки също като Русенския македонец . Властта не е само за консумация .Трябва и нещо да се свърши ;) А вмро мишкува във властта за дебели хранилки вече четвърт век ;)
1
2
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Абе под съдебна отговорност да ви подведат цялата политическа пасмина !!!