Каракачанов: В Концепцията за ромите няма привилегии

Марешки лъже и то не за първи път, обяви вицепремиерът
Обновена: 23 фев 2019 18:35 | 23 фев 2019 18:35, Красимир Ангелов
83

4932 гледания   |  Още видео

В Концепцията за ромите няма привилегии за тях, заяви в предаването "Брюксел 1" вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по повод откритото писмо от лидера на Воля Веселин Марешки до премиера Бойко Борисов. В писмото Марешки моли Борисов да "озапти" вицепремиера и твърди, че с концепцията на Каракачанов ромите "нито ще бъдат интегрирани, нито ще бъдат решени проблемите им чрез въвеждането на нови привилегии за тях."

Още по темата
"Този човек (б.р. - Марешки) преди две седмици казваше, че това е фашизъм и ксенофобия, сега казва, че е подкрепа на циганите. Това е човек, който откровено лъже не за първи път. Прави го всеки път, когато говори за мен или за ВМРО," заяви Красимир Каракачанов в предаването "Брюксел 1".
 
"Никъде в тази концепция не се говори за безплатни детски градини за ромите. Говори се за безплатни детски градини за всички деца. Смятам, че детската градина е част от образователната система, а в Конституцията е записано, че образованието е безплатно и задължително до 16-годишна възраст", посочи Каракачанов и продължи:

"Безплатни къщи сме щели да даваме - няма такова нещо. Казваме, че когато една община реши да дава жилища на социално слаби, изграждането на самите жилища трябва да става с труда на хората, които ще ги получат," заяви вицепремиерът в разговор с Милена Милотинова.
 
Как ще се явят патриотите на евроизборите, какво е мнението на Каракачанов за анкетата на МОН и въпросите за пола, кога армията ще се включва в помощ на полицията, ще решим ли историческите въпроси с Р Македония - вижте целия разговор във следващото видео.


83
Още от Политика
Социалистите от Мадрид: Готови сме за революция!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
1
 
! Отговори
некой си преди 2 седмици
на свинче войводата баща му що народ е избил в северна гърция за да граби и до днес двамата са персона нон грата в северна гърция заради зверствата които е вършил дъртия
54
3
 
8
 
! Отговори
Гнуслив преди 3 седмици
Нито си ми вицепреемиер, нито си ми министър на отбраната!
Сал си ми мазен гьон сурат, продажник и интересчия, псевдопатриот лизач на определени части. Такива като теб са предали Левски , със същото мазно измекярско мислене и поведение.
А народ който търпи подобни недоразумения да говорят от негово име е пор...бен народ - СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА!!!
53
1
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
Красьо,не ни губи времето с глупости,ами иди да видиш какво е направил Орбан!В Унгария са го измислили!На ро.мите не им трябва интеграция(кауза пердута),а дисциплиниране.Както и контрол над популацията.
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Каракачанооооов,действия искаме,не концепции!
51
6
 
12
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
Уверен съм че Каракачанов е по-вреден за България от ромите !Много по-вреден !!!
50
5
 
13
 
! Отговори
справедлив преди 3 седмици
Гнус ме е от този псевдопатриот и абсолютен продажник!Изпитвам пълно отвращение от тази мазна физиономия и лъжите ,които изрича с мръсната си уста.
Чудя се кой въобще би гласувал за този русенски македонец ,превърнал политиката в бизнес.Агент Иван е готов да ближе и задните части на Тиквата ,само и само да облажи от комисионните за ковчезите Ф-16 ,защото му спряха кранчето от фалшивите български паспорти.Мястото на Шкембе войводата е на стълба ,с главата на долу.
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
КАРАКАЧАНОВ С НЕГОВИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ ЗА СТЯГАНЕ НА ЕЛЕКТОРАТ ЗА СМЕТКА НА ВСИЧКО И ВСЕКИ.ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА.И КАК МОЖЕ ДА МУ СЕ ДАВА ТРИБУНА ЗА ИЗКАЗВАНЕ, КАТО Е НАКАЗУЕМ ЗА НЕПРАВОМЕРНО ИЗДАВАНЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ КГБ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО.ТОЙ ЕНАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Наслушахме се на концепции,а реално нищо не се прави.Раждат си на по 12-13 год.и никой не е осъден за педофилия.Строят си бараките където им хрумне и никой не ги закача.Не плащат сметки и пак никйой не ги закача.Раждат по 10 деца,за да ползват "социал"и пак нищо.Правят се на инвалиди за да източват социалната система,а карат луксозни автомобили и никой до сега не се сети да провери това.Убиват възрастни хора за дребни пари,но не са в затвора.ДОКОГА,БЕ "ПОЛИТИЦИ" СК.ПАНИ?
47
2
 
8
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 3 седмици
Премазвай Каракас, срини им гетата.
46
1
 
18
 
! Отговори
Ами преди 3 седмици
Аз мисля, че вицето тъпче на едно място, просто чака избори. За cuгaните не трябват концепции, а контрацептиви, затвор и лобут! И сега си има закони! Питам аз, когато ромей забремени 11-12годишана,защо не влиза в затвора за една петилетка? Защо ромей когато си построи барака незаконно не се събара постройката му на мига? Защо не плащат данъци, ток и вода, това е подсъдно Каракачане! Ако вие не ги осъдите щемотговарятя за съучастие в престъпленията на романите, разбра ли?!!!
45
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Г-н КАРАКАЧАНОВ , НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ ОТ ФАЛШИВИЯТ РАЗКАЗ НА МАГАРЕШКИ. НИКОЙ МУ НЕ ВЯРВА ! НАРОДА ДЪРЖИ НА ВАШАТА КОНЦЕПЦИЯ И Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НЕЙНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ !!!!БРАВО И МНОГО УСПЕХИ !!!! НАРОДА Е С ВАС!!!!!
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 45

За ученика е безплатно той няма доходи бюджета поема издръжката не е обучение, а образование получаваш диплом за основно или средно или висше оразование това е задължитлно. Като ходиш на курсове за един заварчик там е обучение. Всички имат равен шанс, закон специално за ромите или концепция е дискриминация, пред закона всички са равни върховен закон е конститутцията !
43
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 42

Нищо няма за разбиране образованието е безплатно и задължително, който не изпълнява задълженията си му се отнема гражданството един ритник през задникa и да се маха светът е широк. По-просто от туй няма накъде !
42
3
 
4
 
! Отговори
Troy преди 3 седмици
Все повече се ограмотявам Не знаех, че конституциите са писани от комунисти. А стига се излага. Във щатската конституция, пише под законите.

Справедливост за всички.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 35

Нищо не си разбрал от написаното в №34.
40
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 40

Какво като е писана от комунисти ти като демократ иди хвани един ром и го интегрирай кой те спира, нужна ли е концепция за това ? Върховен закон е конституцията, точка !
39
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 34

Заем за училище и после ще го връща като работи. На всички е ясно че няма безплатно образование. Конституцията е писана от комунисти, но при тяха всичко беше държавно.
1 проблем банките не дават заеми.
2 Проблем винаги не достигат работни места и за образовани и за необразовани и тогава Каракачанов не казва какво ще ги правим.
38
2
 
24
 
! Отговори
Troy преди 3 седмици
Джек Лондон е лежал цял месец във щатски затвор, защото е нямал 50 цента във джоба без адресна регистрация и постоянна работа, за скитничество. Нали сме американска колния бе? :)
37
2
 
23
 
! Отговори
2062 преди 3 седмици
Концепциите трябваше да са написани преди изборите 2017. 2019 вече трява да се отчитате кои обещания сте изпълнили. Тепърва да размахват концепции и визии с намерения, това е цинично.
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
изграждането на самите жилища трябва да става с труда на хората, които ще ги получат

Вероятно само с кал и труд ще ги изградят и ще живеят на улицата докато ги построят за 20-30 години.Община реши да дава жилища на социално слаби, но за другите няма жилища в София примерно.