Медведев честити на Борисов 3 март с писмо

Руският премиер идва на посещение у нас на 4 март
136
Медведев честити на Борисов 3 март с писмо
Снимка: Reuters

Министър-председателят Бойко Борисов получи поздравително писмо от председателя на правителството на Руската федерация Дмитрий Медведев по повод националния празник на страната ни – 141 години от Освобождението на България.

Още по темата
"В този знаменателен ден ние си спомняме за мъжеството на руските войни и българските опълченци, които се сражаваха на Шипка и под Плевен за свободата и независимостта на България. Техният подвиг завинаги ще остане в историята на нашите страни", се посочва в поздравителното писмо до българския премиер.

Дмитрий Медведев изразява увереност, че активната работа на правителствата на Русия и България ще продължи да подпомага за укрепването на взаимодействието в търговско-икономическата и инвестиционната сфера и ще създаде благоприятни условия за напредъка по проекти в областта на енергетиката, инфраструктурата, промишлеността, науката и културата.

В писмото до българския министър-председател Борисов премиерът на Руската федерация пожелава още щастие и просперитет на българския народ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов е мастодонт всички му честитят и му се кланят.
5
12
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
и как нашите управници ще го гледат в очите или няма да го гледат ще канят шефана нато ще подписват декларация за увеличаване на воиски срещу русия инакрая ако може русия да ни построи тръби и даде газ за без пари аз не бихдошла в българия
4
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз само не разбрах защо нашите "православни братя" ги нямаше 1444-а година при бунта на Константин (поляците бяха там...) и защо им бяха нужни 500 години да ни помогнат? Аааа верно... последствията от Кримската война когато искаха да вземат Крим от турците... ние не сме били толкова важни :)
3
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия която ни освбоди умря 1917-а година.
2
8
 
27
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Благодарим!
1
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо не дойде за 3ти март? САЩ и ЕС ни подритват с презрение и ни имат за хора втора категория, третират ни като слуги и васали, Русия обявихме за враг и за опасност, спираме проекти с Русия за милиарди, купуваме 50 годишни американски самолети за милиарди...